Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyikben sincs GPS, egyébként jó kamerák, a legjobbak most. Ha GPS kellene, mert látni szeretnéd a videón a sebességet, gyorsulást, térképet stb., akkor Hero 11. Tudom rá lehet tenni a teló GPS-éről vett jelet is a videóra, de macera, nekem eddig nem sikerült megoldanom. Próbáltam több programmal is, de a kudarcok miatt egyenlőre feladtam. A Hero 11-el rögzített videóra pedig pikk-pakk felteszi a Gopro saját szoftvere ezeket az adatokat grafikon vagy speedometer formában, nagyon látványos (én drónozok). Főleg a sebesség és a magasság
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Action 4 atomstabil, a Hero előfodul, hogy lefagy és akku ki-be. Sztem szebb a képe a Heronak. Sőt, a normál felvételi módban (nem fényelve) az Action 3-nak is szebb mint a 4-nek. A 3-ban viszont nem tudod levenni a képélességet, ami hátrány. Nagy hátrány. A 11-12-ben és a 4-ben igen.
Instám még nem volt, most kezdek azokkal is ismerkedni. Van itt akinek van, meg is írta korábban részletesen a tapasztalatait, keress vissza. Az insta egyébként nehezebb mint a többi, és mintha akksi se bírná olyan sokáig. Akksi üzemidőben a DJI-ok a nyerők, ha ez számít.
Egyébként nem rossz ez a 360 fokos mókázás, vettem egy Gopro 360 maxot, azzal szórakozgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)