Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
liszi70
üzenetére
Először is ha törlöd - programok és szolgáltatások közül - utána marad még pár hely - rejtett mappa - a Users\user\Appdata itt több helyen is van Google vagy Chrome bejegyzés ezeket kell törölni.
Ezután telepíted a böngészőt majd belépsz a Google fiókoddal DE FONTOS! Ekkor lesz alul egy opció hogy minden szinkronizálása vagy a szinkronizálandó elemek kiválasztása kattints erre ekkor be kell jönnie egy felületnek ahol minden lehetőség be van pipálva itt vedd ki a pipát MINDEN elől KIVÉVE: könyvjelzők, és mentett bejelentkezések ez a kettő maradjon így lesz egy kvázi szűz Chrome-od de a könyvjelzőid és a hozzá tartozó bejelentkezések megmaradnak.Valahogy el lehet jutni oda is a beállításoknál ahol magában a Google Fiókban tudod törölni a többi adatot és ezek után ha bejelentkezel csak a könyvjelzőket és a jelszavakat fogja szinkronizálni DE ha ezután belakod újra a böngészőt akkor az esetleges következő bejelentkezéskor egy új rendszerbe - ha már az újra belakott rendszer jól működik - akkor már bátran kattinthatsz a MINDEN elem szinkronizálására és kb. ugyanott folytatod ahol az előző rendszeren abbahagytad.
Sajnos legutóbb próbáltam erre a felületre eljutni de nem sikerült nem találtam.
Nekem anno volt az a gondom, hogy valami xart visszaszinkronizált a Google Chrome amit nem kellett volna erre rájöttem de még az elején nem tudtam eltávolítani ezért limitáltam a szinkronizációt az említett két legfontosabb dologra és a kiegészítőket és a beállításokat magam csináltam meg, de miután ezt az opciót megtaláltam végre ki tudtam törölni a rossz beállításokat és azóta megint teljes szinkronizálást tudok csinálni.
Ha valaki tudja, hogy lehet eljutni ehhez a szelektálásos részhez az leírhatná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Synology NAS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest