- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne, mert alapvetően a kedvencem a google chrome, de két dolgot nem értek:
1. Miért nincs olyan lehetőség a beállításoknál mint az explorernél, hogy egy új megnyíló link ablakja az a meglévő ablak új lapján nyíljon meg? Annyira idegesítő, hogy rákattintok egy linkre,belépésre,hivatkozásra, és új ablakban ( ráadásul nem is teljes képernyősben nyitja meg a chrome), míg az explorer új lapon nyitja meg ugyan ezeket, de a google chrome nem.. Már régóta várom azt a frissítést hogy ez a funkció benne legyen, de még mindig nem jött el. Persze vannak olyan oldalak amik az aktuális ablak új lapján nyílik meg, ez oké, de van csomó más ami sajnos nem
Nekem minden új megnyílandó dolog, az aktuális ablak egy új lapján nyíljon meg! ( Erre van explorerben beállítás is amit fentebb írtam). Ezt szeretném chrome-val is elérni, vagy én nem látom ezt a beállítást a chromeban?2. A másdoik problámám, a google chrome ugye automatikusan frissít mindig, na pár napja frissített is, azóta 10-ből jó ha 1x eltudom indítani, mert 9 esetben azt írja, hogy a chrome működése leállt.. és be kell zárni a bezárás ablakkal. Le uninstalláltam, visszaraktam egy korábbi verziót, s azzal újra tökéletesen működik a chrome, na de mivel automatikusan frissíti magát, a következő indításnál már megint a legfrissebb verziójú volt fennt, s megint, állandóan leáll, kifagy. A lényeg s a kérdésem az lenne, hogy-hogy tudom a google chrome automatikus frissítését kikapcsolni? Hogy ne frissítse nekem, mert az újabb verzió nekem nem jó, korábbinál akarok maradni, de ez agresszíven állandóan frissít! Regeditben valahol csak le lehet tiltani, mert maga a chromeban nincs ilyen beállítási lehetőség, hogy ne frissítsen

Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem minden új megnyílandó dolog, az aktuális ablak egy új lapján nyíljon meg! ( Erre van explorerben beállítás is amit fentebb írtam). Ezt szeretném chrome-val is elérni, vagy én nem látom ezt a beállítást a chromeban?