Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne, mert alapvetően a kedvencem a google chrome, de két dolgot nem értek:
1. Miért nincs olyan lehetőség a beállításoknál mint az explorernél, hogy egy új megnyíló link ablakja az a meglévő ablak új lapján nyíljon meg? Annyira idegesítő, hogy rákattintok egy linkre,belépésre,hivatkozásra, és új ablakban ( ráadásul nem is teljes képernyősben nyitja meg a chrome), míg az explorer új lapon nyitja meg ugyan ezeket, de a google chrome nem.. Már régóta várom azt a frissítést hogy ez a funkció benne legyen, de még mindig nem jött el. Persze vannak olyan oldalak amik az aktuális ablak új lapján nyílik meg, ez oké, de van csomó más ami sajnos nem
Nekem minden új megnyílandó dolog, az aktuális ablak egy új lapján nyíljon meg! ( Erre van explorerben beállítás is amit fentebb írtam). Ezt szeretném chrome-val is elérni, vagy én nem látom ezt a beállítást a chromeban?2. A másdoik problámám, a google chrome ugye automatikusan frissít mindig, na pár napja frissített is, azóta 10-ből jó ha 1x eltudom indítani, mert 9 esetben azt írja, hogy a chrome működése leállt.. és be kell zárni a bezárás ablakkal. Le uninstalláltam, visszaraktam egy korábbi verziót, s azzal újra tökéletesen működik a chrome, na de mivel automatikusan frissíti magát, a következő indításnál már megint a legfrissebb verziójú volt fennt, s megint, állandóan leáll, kifagy. A lényeg s a kérdésem az lenne, hogy-hogy tudom a google chrome automatikus frissítését kikapcsolni? Hogy ne frissítse nekem, mert az újabb verzió nekem nem jó, korábbinál akarok maradni, de ez agresszíven állandóan frissít! Regeditben valahol csak le lehet tiltani, mert maga a chromeban nincs ilyen beállítási lehetőség, hogy ne frissítsen

Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Revolut
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem minden új megnyílandó dolog, az aktuális ablak egy új lapján nyíljon meg! ( Erre van explorerben beállítás is amit fentebb írtam). Ezt szeretném chrome-val is elérni, vagy én nem látom ezt a beállítást a chromeban?