Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
válasz
Ferenc.
üzenetére
Ez valóban megoldotta, köszi! Viszont ez a változtatás eredményezhet bárminemű problémát? (Annyira én sem vagyok szakértő, ha neked 2 perc lenne 2 mondatban rávilágítani a léynegre azt megköszönném.)
(#26885) csicso82
Köszönöm a tanácsokat. Azt nem merem állítani h nincs a gépemen semmi nem odavaló mert nem feltétlen csak tőlem függ, de azt bátran mondhatom h robban körültekintő felhasználó vagyok ezáltan sokkal kevesebb az esélye h kártevő legyen a probléma, ráagásul 2 különböző gépen (a másikat nem én használom).. Ugye csak a windows és a króm frissitések azokosak és gyanítom h itt lehetett valami beállítási huncutság, arról nem is beszélve h így utólag ez a proxy izé meg is oldotta ezt a problémát.
Köszönöm szépen mindenkinek aki időt áldozott h segítsen nekem!
-
Kuni
csendes tag
válasz
Ferenc.
üzenetére
Szia
Hasonló nekem is, három gép, ebből 1 gép és 1 laptop szinkronizálva van. Azokon nem akar találatod beadni, csak ha bejelentkezek a Google-ba. Néha csinál olyat, hogy bejelentkezek és ki, utána még működig a keresés normálisan, de ha bezárom a böngészőt, és újranyitom, akkor már nem. Más böngészökön mindenféle bejelentkezés nélkül tökéletesen működök a normális keresés. Azt nem tudom bejátszhat-e, hogy a telómommal is kapcsolatban vannak, bár mostanában azon is akadozik és az operát szedtem le, mert sokszor lefagyott a Chrome. Andoidos a teló. Viszonylag jó eséllyel szoktam helyrepofozni a felmerült problémákat, de azzel egyelőre nem tudok kezdeni semmit. Bár most, hogy írtam a telóról lehet azt is mgnézem nem ott van-e valami akadás, ami kihathat.
Ha van érdemi fejlemény szólok, ha neked, vagy valaki másnak akkor légyszi írj, írjatok.
Köszi -
Kuni
csendes tag
válasz
Ferenc.
üzenetére
Sziasztok!
Valaki nem tud megoldást Ferenc problémájára a Chrome keresési használhatatlansága tekintetében? Az nekem is segítene.
A jelenség ugyanaz. Végignéztem a beállításokat, minden erre a részre vonatkozó lehetőség engedélyezve van. Ha bejelentkezek a Google-ba, akkor működök, de nem akarok. Az asztali számítógépen a laptopon is ugyan ez a helyzet.
Ugyanakkor mindenféle bejelentkezés nélkül tökéletesen működik ez a funkció az Operában, és a Vivaldiban is. Ezt a két alternatív böngészőt használom, ha a Chrome behal. Újabban egyre többször ezeket, mert idegesítő, hogy mindent végig be kell gépelnem, ha keresni akarok.Előre is köszi a segítséget.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
Ferenc.
üzenetére
A chromium az egy bongeszo amire maga a chrome is epul (elobbi nyilt forraskodu, utobbi tartalmaz google specifikus zart forraskodot).
Nincs legjobb, van nagyons sok kicsi, a legnagyobbak: Chrome, Opera, Vivaldi (mind a haromnak az alapja a chromium, ami ki van egeszitve ezzel-azzal)
Bovebben a tobbi bongeszo varianssal, [link], -
KFORboy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A jelenség ugyanaz. Végignéztem a beállításokat, minden erre a részre vonatkozó lehetőség engedélyezve van. Ha bejelentkezek a Google-ba, akkor működök, de nem akarok. Az asztali számítógépen a laptopon is ugyan ez a helyzet.
Ugyanakkor mindenféle bejelentkezés nélkül tökéletesen működik ez a funkció az Operában, és a Vivaldiban is. Ezt a két alternatív böngészőt használom, ha a Chrome behal. Újabban egyre többször ezeket, mert idegesítő, hogy mindent végig be kell gépelnem, ha keresni akarok.