- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni tőletek.
A Munkahelyemen használom az internetet és a Google chrome böngésződ, de sajna mint szinte minden hol ez is tilos, így szeretném megkérdezni lehet e a böngészőhöz adni egy billentyűt, hogy azzal megnyomva azonnal letegye tálcára vagy bezárja, vagy esetleg ilyen bővítményre is vevő lennék, ezzel az a cél, hogy egy gyors billentyű lenyomással bezárja vagy tálcára rakja a böngészőmet.
Kerestem de nem jutottam előrébb, nem hiszem hogy erre nem gondol senki?
köszönöm a segítségetek.A másik fura dolog meg az hogy ha videót nézek interneten akkor szűrűn előjön egy folytonos erős csíkozás az egész képernyő és nem látok szinte semmit, ez mitől lehet? a netem 80Mb
Fim nézésénél vinyoról nincs gondom, játéknál sem, így a videokari kizárva, frissítettem mint mindig a böngészőm, de akkor is ez a probléma áll fent, sőt flash player is van fent amit szintén frissítek, mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest