Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6570) EmberXY


EmberXY
addikt

Sziasztok!
Az a gondom, hogy a gmail már egy jó ideje 2 olvasatlan levelet jelez az egyik cimkém alatt. Már több módon is "megbizonyosodtam" róla, hogy valójában nincs ilyen levelem.
Nemrég azonban kiderült, hogy a hugom írt nekem Hangoutson, de a progi nálam eddig nem volt feltelepítve a telefonra (a webes felületet ritkán használom, így főleg androidon használom a gmailt).
Ma feltettem a progit, és "megérkezett" benne 2 üzenet, amiket a hugom írt kb 1 hónapja, válaszoltam rá, folytattuk a beszélgetést, de a 2 "olvasatlan" még mindig ott van a cimke alatt a gmailben. Az érdekesség az, hogy e-mail-ben gyakran beszélünk, tehát a mailek probléma nélkül megjönnek, régebben akkor is jött mail, ha olyankor írt, amikor offline voltam (webes felületen szoktam használni a csevegőt, amikor nagy ritkán PC-ről lépek be), de most ez a Hangouts egy kicsit bekavart. Telefon újraindítás után sincs változás a gmail kliensben, ha böngészővel lépek be, ott is ugyanez a helyzet.
Valaki járt már így, esetleg van valakinek ötlete arra, hogy mit lehetne csinálni, hogy eltűnjön a két "beragadt" olvasatlan levél?

Up the Irons!

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.