Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Aréna bajnok lettem.
-
S.Feri
őstag
Bevásároltam kajából, úgy veszem észre sosem elég. És tényleg nehezebb a game így feljebb már.
A nagy öregeinknek, köszönöm a tippeket és a játékkalauzt.

Hétvégén nem értem el a 25- szintet sajna, ma leszek 24-es. Nem sok időm volt gamelni. Jah és egész információdús lett a gladiatus oldalunk is.
Honlap mikorra lesz 100%?
-
nagylevi
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
PH: NagyLevi
Gladiatus: riddicks -
S.Feri
őstag
Gladiatus: Reason
-
sagem
addikt
Sziasztok!
Én még csak most kezdtem a játékot nemrégen (épp ma léptem lv9re), de eddig nagyon bejön a dolog. Jelentkeztem a PH!-s egyesületbe, bár leet, hogy elhamarkodottan, hisz még elég kis pont vagyok

Gladius nickem: Blackjack
-
kagyula
aktív tag
Megint neki akartam rugaszkodni az aréna elsőségnek, aztán kicsit sokszor futottam neki, pontosan hétszer. Ami nem is lenne baj, de mindig ugyanaz a srác volt a csúcson, így aztán ellevelezgettem vele, hogy ugyan már hunyjon szemet a fogyatékosságom fölött, tök rendes volt, azt mondta nem köp. Erre megkérdem hogy nem szívás-e hogy a 27-es szinttel felért a tetejére, és minden lóvéja elmegy kajára mire átér a következő arénába, erre ő:
„nem napi 200000 ret keresek piacon kifutja még erõsitésre is marad ha nem hiszed nézd meg a hátizsákom értékét „
/Azért raktam gurulós szmájlit, hogy ellensúlyozza a kockaságot/
mod: Kedves Chara-din, ha véletlen ide tévednél a fórumra, akor a kockaságot persze jó értelemben értettem. ugye érted.

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
PH: Flash Gordon
Glad.: Jumper -
róland
veterán
Példát kell vennem Niebelungról. Nem is rossz ötlet táblázatban gyűjteni a csaták eredményeit. Így követhető, kivel érdemes csatázni.
-
törölt tag
Én is hasonlóképpen vagyok, a 3szinttel alattam lévőket leginkább akkor támadom ha kevés a hp-je, azokat akikkel egy szinten vagyok azokat pedig ahogy lehet...ha fullon van a hp-je akkor úgy, ha ve van verve akkor úgy.
Nagyon nem lehet válogatni, egy nap kb. 15 harcost támadok 2-3 alkalommal, van aki szövetséges, van akivel jókat dumálunk...őket nem támadom, marad 15 harcos,..és ha éppen le van verve a hp-ja, akkor úgy harcolunk.
Van olyan harcos is akinek külön szólok hogy mikor jövök, hogy akkor tuti ne legyen nála pénz, csak a fejlődés számít.
Sztem amugy is megvannak az erőviszonyok nagyjából a támadásoknál, ...ha necces akkor úgy is jön a visszatámadás.
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Fő a bizalom, de ki is lehet törölni, vagy visszavonni az adományozó által.

-
ROBERTOH
őstag
Megszületett az 1000. győzelmem!
[link] -
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Vova

Miért írjátok oda az itteni neveteket? Ez látszik a beíráskor.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Gladiatus:geza22
PH : Dj Sügi mint látható!
-
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
PH.: Sdi
Gladiatus : Yamael -
slayer006
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
slayer006
Slayer006

-
smiti
veterán
Vannak még keménykék, de a robot után majd visszatérek rájuk

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem az enyém tudod

-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Üdv! Sunfire

-
just
aktív tag
PH!: just
Gladiatus: just

-
dante3
addikt
PH!: dante3
Gladiatus: Dante3 -
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
PH!:b-type
Gladi' S1:Redmonk -
Herodes81
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
PH:Herodes81
Gladiatus:Herodes
-
róland
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
PH!: róland
Gladiatus: landoo -
Kicsirics77
veterán
megkérnék mindenkit tisztelettel hogy adja meg a prohardveres nick nevét és a gladiatus nick nevét a honlaphoz
-
róland
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem az az egyik leghaszontalanabb recept. +4 erő csak azoknak jó, akiknél annyi kell a következő 10-ig, mert akkor növeli a sebzést.
Ha jól néztem akkor egy küzdelemben a:
képzettség
fürgeség
karizma
páncél
sebzés min
sebzés maxszámítanak.
-
róland
veterán
Köszönjük!
4. vagyok az arénámban.
-
róland
veterán
18,95-ös szinten 31. helyen állok az arénámban.
-
törölt tag
válasz
slayer006
üzenetére
Nekem spec. nem, de majdnem

Viszont a sok rablása miatt (sztem) szintén nagy önzéssel játszott, kisakkozta a napi lehetséges támadásokat, és végre is hajtotta.sztem rájött, hogy nem lehet első, vannak nála sokkal jobbak (nem is egy).
A recepteket akkor érdemes aktíválni, ha sokan vagyunk bent, és mindig be kell rá dobni a pénzt.

-
ROBERTOH
őstag
Hát senkinek nem tűnt fel, hogy Niebelung törölte magát az 1-es szerverről?

-
róland
veterán
22.35-kor indult az új aukció.
-
róland
veterán
Kb. 22.10-kor váltott nagyon rövidre az aukció.
-
ChromeX
addikt
5. vagyok az arénában

-
róland
veterán
200-on belül.
-
törölt tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
igen, ezt én is néztem, hogy a karakterleírásához,...azaz hogy milyen kemény dumával játszik, nagyon ficcek a statjai...de alapvetően csak azért mert nincs felcuccolva, a mx stat értékei még okésak.
Néztem én is mikor elsőnek betámadtam..még valahol a 40-s szint környékén, hogy mi lehet ez,..nem-e valami klánon belüli csata.
De aztán nem foglalkoztam vele, a csatái számához képest elég sok a veresége..szal megcsatáztam én is.
Nagyon a sebzésre utazik sztem.....de az ilyen külömbségű statoknál már nem jön ki, és akkor még be sem ütött a karizma dupla sebzése..
-
törölt tag
-
Vigneau
félisten
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Én verem Alfa-t, és most ha belefér még a napi verésbe akkor megint megverem..
szerk: ja és ezért jelentsd fel, valszeg nem füllik hozzá a fogad
...de azért csak jelentsed, Alfa is elég jó helyen van a támadások/arany listáján, szal valszeg sokaknak megkeserítette a játékát...és még meg is fogja ha hagyod. -
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Hogy ennek mi értelme volt? Se XP-t, se pénzt nem kapott utánam. Ráadásul 12 szinttel felettem van?
-
róland
veterán
300. 18,66-os szinten.
-
PazsitZ
addikt
Van egy kedves játékos aki minden nap leüt vagy 3X. Ugye ez nem szabályellenes, de nem jön túl jól, mert néha aranyat is visz, plusz mindig elmegy egy csomó a pénzem kajára
.
Egy nagyobb rablása után írt egy elnézést kérő üzenetet is. Azt írja csak a TP miatt üt mindig. De valahogy nem tud vígasztalni, mikor mindig azt látom mikor belépek, hogy miatta van 0-n az életem, a kaja meg elég drága tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sebaj, akkor csak beadtam az önéletrajzom üresedés esetére 

, még elég csirke, de most majd "megfogom" ha üthető közelségbe ér

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)