Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Eszembe jutottak a régi szép idők, amikor még ezzel játszottunk, és itt nagy élet volt, jó arcokkal

Van most valami jó online játék, ahol ismét összegyűltek a PH-sok? -
ROBERTOH
őstag
Szervusztok!
A régi szép idők, amikor még én is nyomtam a játékot...
Mi a helyzet veletek? -
ROBERTOH
őstag
Kedves p33t!
A prohardver fórumára nem terjed ki a te illetve a többi gladiatus-os moderátor/go/sgo stb. hatásköre. Ez a fórum rendelkezik saját moderátorokkal, így ha valaki sértő hozzászólást ír, akkor van aki intézkedjen. Ma Magyarországon szólásszabadság van, ami azt jelenti, hogy bárki elmondhatja a véleményét, persze megfelelő formában. Ha valakinek az a véleménye, hogy a gladiatus operátorai nem végzik megfelelően a munkájukat, akkor te annyit tehetsz, hogy itt kifejtheted az ellenvéleményedet, nem pedig fenyegetőzől. Ha valaki itt számodra sértőt ír és még ha sejted is róla, hogy a játékban milyen néven szerepel, akkor sem tilthatod ki a játékból, vagy tiltathatod ki a játék fórumáról, hiszen egyik szabályzata sem érvényes a játékon kívűli véleménnyílvánításra, legfeljebb bepanaszolhatod a "Moderátort keresek!" topicban.
Üdv! -
ROBERTOH
őstag
-
ROBERTOH
őstag
Befejeztem az 1-es szerveren a játékot, így bmisi-t kivehetitek a szövetségesek listájából ;)
-
ROBERTOH
őstag
Üdv néktek!
Én is abbahagyom a játékot, minden szerveren elindítottam a törlést. Néha még lehet hogy bekukkantok, de mostanság inkább az ikariam-os topicban lehet megtalálni ;)
További sok sikert kívánok nektek! -
ROBERTOH
őstag
válasz
üzenetére
Egy cipőben vagyunk. Nehéz döntés lehetett; én éppen most fontolom a döntést. A csúcsig vezető út ami igazán élvezetes, a csúcson lenni viszont unalmas dolog. Az újjítások pedig balul sültek el, azok méginkább elvették a játéktól a kedvemet, mert most már nem az ügyesség, hanem a pénz fog dominálni a topkarakterek körében. Ha nem találsz egy ultrafanatikus embert a karaktered menedzselésére, akkor szerintem inkább töröld. Bár én alapból annak a híve vagyok, hogy mindenki saját erőből jusson fel a csúcsra ;)
-
ROBERTOH
őstag
E szerint pedig volt ott még valaki
Wed, 30.01.2008 - 20:08:16 Megnyertél egy aukciót.
Wed, 30.01.2008 - 20:08:13 Túllicitáltak egy aukción.
Elég nekem szólni, mert én nagy aukció fan vagyok. Vagy az utolsó másodpercben kell tenni, vagy percekkel a vége előtt, mert ha látom, hogy ismi tesz rá, akkor nem teszek rá
-
ROBERTOH
őstag
Szia smiti!
Ne keresd a fegyvert, nálam van. Az utolsó másodpercben tettem rá 130k-t, tehát valaki még előttem túlnyomott téged. Már 5 percel a vége előtt beírtam a 130k-t, és az utolsó pillanatban nyomtam az ajánlat gombra, így ha más nem licitált volna túl téged, akkor sajnos én tettem volna. Legközelebb ha kinéztek valami jó cuccot, nézzétek meg, hogy nekem rosszabb van-e, mert ha rosszabb van, akkor valszeg licitálni fogok rá. Ilyenkor dobjatok egy privit és megbeszéljük, hogy ki vigye
-
ROBERTOH
őstag
b-type alias Redmonk kollégához lenne egy üzim: ha leszeded a tálith cipőről a pajzsot (67-es szintű, fürgeséges), akkor egyből megveszem

Írj! -
ROBERTOH
őstag
Szeretnék eldicsekedni.
Ma van a szülinapom, és aréna 1. és top 1 vagyok
-
ROBERTOH
őstag
Nehogy valakit megint túlnyomjak: megyek a 121-es 68-as szintű fegyóra

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Vigneau
üzenetére
Én benne vagyok. Mondjuk az egyesületünk sajnos kihalóban van: a tagok majdnem fele már inaktív, így nem járnátok olyan jól velünk, mint egy másik egyesülettel
Én nagy aukció fan vagyok, az 1-es szerveren ez teszi izgalmassá a játékot. Érdekes mód nem az a legidegesítőbb, amikor túllicitálnak, hanem amikor 1 másodperccel később licitálok, és valaki alap áron elvisz egy jó cuccot. -
ROBERTOH
őstag
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Aki a 3-mas szerveren a PH egyesület tagja szeretne lenni, most jelentkezhet, mert szintet léptünk.

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
"A piacon/aukción az egyesületed tagjainak neve színessel van kiemelve (ez csak prémiumosoknak)"
A hangsúly a prémiumosságon van, tehát neked azért nem színesek, mert nem vagy prémiumos
-
ROBERTOH
őstag
Szevasztok!
Ha valakinek kell 5,6,7-es erőt adó púder, akkor szóljon, mert nekem nem kellenek
Ha nem látja még, de kéne a cuccára, akkor ráteszem neki. -
ROBERTOH
őstag
Tudja valaki, hogy kb mikor váltott rövidre az aukció az 1-es szerveren?
-
ROBERTOH
őstag
4 szabad hely van a 3-as szerveren az egyesületben, gyertek-gyertek, Ph-sok!

-
ROBERTOH
őstag
Megszületett az 1000. győzelmem!
[link] -
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Vova

Miért írjátok oda az itteni neveteket? Ez látszik a beíráskor.
-
ROBERTOH
őstag
Hát senkinek nem tűnt fel, hogy Niebelung törölte magát az 1-es szerverről?

-
ROBERTOH
őstag
Köszönöm mindenkinek!

-
ROBERTOH
őstag
LightSide barátom kitartó OP ostromlásának köszönhetően visszaengedtek a játékba.
Elismerték, hogy tévesen lettem kitiltva. 
-
ROBERTOH
őstag
válasz
üzenetére
Szia!
Látom, hogy semmit nem értettél meg ebből a hszből.
Itt arról van szó, hogy hiányosak a szabályok, és hogy attól függnek a kitiltások, hogy a GO adott napon milyen lábbal kelt fel. Ez a hsz pedig azért lett beírva a fórumba, mert kitiltottak engem, mint prémiumost, mert a prémiumos, rubinos Tundibundike-t egy nap 2-3x megtámadtam. Nem mellesleg egy hete ő is ugyanezt csinálta velem, csak én nem jelentettem fel. És annyira akadályozott a napi 2-3 támadásával, hogy most már erősebb vagyok nála és meg tudom verni. Én csak a top50-et szoktam támadni, ahol (tudtommal) csak prémiumosok vannak, tehát nem támadok "mindenit", nem támadom meg aki túllicitál, és azt sem támadom meg, aki "alámegy a piaci áramnak". Azért mert prémiumra fizettem elő, attól még lehetek normális.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
LightSide létrehozott egy topicot ezzel kapcsolatban, amit áthelyeztek a dumaládába. Itt mindenki kifejtheti a jelenlegi szabályokkal kapcsolatos véleményét: [link]

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem lehet behozni a becsületbeli lemaradást, és a szintest sem.

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Olyan gyorsan kitiltottak a feljelentés után, hogy még reagálni sem tudtam rá. Nem értem, hogy miért hoztak olyan szabályt, hogy 36 órán belül 6x is meg lehet valakit támadni, ha 5-nél már kitiltanak...Mellémég ő az aki elég sokáig az abszolut top1 kari volt és mindenkit napi 2-3x ámadott, erre pont ő jelent fel... Elgondolkodtam azon, hogy visszakeresem az összes támadását és meglátjuk, hogy arra mit reagálnak a "döntéshozók". Gondolom, hogy ő nem kapna érte semmit...
-
ROBERTOH
őstag
Kitiltottak 3 napra a 3-mas szerveren, pedig az új szabályokat betartottam...

-
ROBERTOH
őstag
Az volt a probléma, hogy kimásoltam a nevedet vágólapra, az üzifalra beíráshoz, és miután rendszeresen támadom a top50-et, automatikusan bemásoltam a nevedet, és megtámadtalak, nem is figyeltem, hogy ki az. (azt hittem, hogy olyas valaki, akit a top50-ben találtam, és még nem támadtam meg)
Még1x elnézést ezért!
Persze a kajádat pótolom, ha mondasz egy időpontot. 
-
ROBERTOH
őstag
Mindenkinek aki a 3-as szerveren a PH egyesületbe vágyik: gyertek, van 3 hely!

-
ROBERTOH
őstag
s3-mon remélhetőleg holnap tudunk bővíteni, addig kitartás!

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi!

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
220-as fürgeség

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Köszi!

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
just-al priviben megdumáltuk, hogy nem probléma stb., úgyhogy visszajelentkeztem
Kaphatok valami más rangot, mert ígymég az üzifalat se látom
-
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem is ezt csinálta jódarabig. Eléred a 9-es szintet, és már tudsz majd licitálni gyűrűre/amuletre, és azok majd megoldják ezt a problémádat

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Bocs, hogy belekotyogok, de linkelnéd azt a szabályt, ahol ez le van írva? Mert én ilyet nem találtam...
-
ROBERTOH
őstag
Nekem nem megy a 3-mas szerver

-
ROBERTOH
őstag
válasz
gergo84
üzenetére
Az aukció működése:
4 órával a vége előtt vált hosszúról közepesre. 2 órával a vége előtt vált közepesről rövidre és fél órával a vége előtt vált rövidről nagyon rövidre. Ha lejárt a nagyon rövid fél órája, akkor vége van az aukciónak, és hosszú vagy nagyon hosszú lesz a hátralévő idő.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
üzenetére
Érdekes mód, engem még nem fenyegettek meg, bár ennek lehet hogy az egyesületem illetve Deven az oka. A piszkálódó üzenetekre nem szoktam reagálni, mert az idegesíti őket; viszont ha reagálok rájuk, azzal csak az ő akaratuk érvényesül.
Egyébként akik erősebb karakterek támadásával fenyegetnek, azok legnkább a 10-14 éves korosztály, persze tisztelet a kivételnek! -
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az lesz!

Meg van az első vereségem: levert Paragulisz... -
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi, igyekszem!

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én Vova vagyok.
-
ROBERTOH
őstag
No bereggeltem a 3-mas szerverre, és vettem rá 2 hét prémet.

Valaki fent van a 3-mas szerveren? -
ROBERTOH
őstag
Hogy is kell a prémességet elintézni, világosítsatok fel!

-
ROBERTOH
őstag
Lehet hogy kéne egy olyan feljelentést csinálni, hogy: niebelung spicli
Annyi feljelentése van, hogy szerintem már az opok is unják. 
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Még nincs, mert még nem lehet regisztrálni

-
ROBERTOH
őstag
Nemsoká lesz 3-as szerver!
-
ROBERTOH
őstag
válasz
üzenetére
"Megnyugtatásúl" mondom, hogy mindenkivel ezt csinálja. Engem is minden nap betámad legalább 1x, és mondanom se kell, hogy mennyi esélyem van ellene...
Az alattam lévő hsz-re reagálva: amikor 3 nap egymás után 5x levert, akkor simán feljelenthetted volna, mert az tényleg szabálytalan, viszont szintkülönbség korlát nincs a szabályzatban.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Köszi!
Nekem csak ezt írta:
??? -8 szint??? -
ROBERTOH
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem 3-ra licitált, hanem 12!-re. De meglátogattam:

Új hozzászólás Aktív témák

- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elismerték, hogy tévesen lettem kitiltva.
Persze a kajádat pótolom, ha mondasz egy időpontot. 

Annyi feljelentése van, hogy szerintem már az opok is unják.