Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
válasz
Goose-T #56792 üzenetére
Annyit még én is hozzátennék, hogy egy jól beállított és kényelmes gitár nagyságrendekkel megkönnyíti a tanulást. Anno a Squier Stratom nem járt hangszerésznél, én tekergettem csak, de nem állt rá a kezem igazán. Persze sokkal jobb volt mint előtte az nylon húrosom
Cort M600-ra lecserélve már kényelmesebb volt nekem a nyaka, de igazán akkor lett jó, mikor a guitar.clinic-ben kapott egy teljes beállítást. A húrnyomás nagyon finom lett.
De miután kipróbáltam egy PRS, ott jött az érzés, hogy ez még egy fokkal jobb, kényelmesebb, nekem. Nem is nyugodtam addig, amíg le nem cseréltem. Azóta meg is van a PRS kattanásomDe szerintem a 300 alatti kategóriában is lehet találni gitárokat, amivel lehet napi szinten jókat gitározni, vagy akár koncertezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest