Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
bigrob
üzenetére
Mert van aki úgy szeret vásárolni. Én megrendeltem a karácsonyi ajándék gitáromat online, de személyes átvétellel, mert úgy is jártam a bolt felé pár napon belül. Érdemes is volt így csinálni, mert az első, amit kihoztak a raktárból össze volt karcolva teljesen. Ha a futár hozza csak a méreg van vele, nem az öröm... Így meg bement a raktárba az eladó, hozott másikat, én meg örültem és elhoztam a karcmentes gitárt. És én ráadásul tudtam is pontosan, hogy mit akarok. HA csak annyi van, hogy kellene egy új gitár, de nem tudom milyen, akkor sokkal egyszerűbb némi opnline nézegelődés után a boltban meg is fogdosni pár kiszemeltet. Volt már nagy csalódásom ilyenből, régen is meg mostanában is. (Képen nagyon tetszett a Cort egyik gitárja de aztán a végén másik Cort lett és nem abból a boltból, mert nem volt megfelelő színben. Aztán jártam Ibanezzel is így, azt meg teljesen skippeltem is. )
DrDoktor: egyetértek. Gibó hangszedő ide meg auhentikus másolat oda, kicsit elszaladt velük a ló... Mondjuk én sosem szerettem az Epiket, valahogy mindig azt éreztem, hogy befullad a hangjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- További aktív témák...
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs