Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Megjott a "kebab gitar"

Majd delutan szanok ra idot rendesen beallitgatni, de azert gyorsan behangoltam (meg elotte egy hajszalnyit tekertem a nyakon), atnezegettem, gyors elso benyomasok:- A minoseg/anyaghasznalat altalanossagban lenyugozo az arahoz kepest. Ha a ketszer ennyiert vett Squier-em csak feleennyire igenyes lett volna, sosem adom el.
- A hangolokulcsok eleg gyatrak, az egyik eleg szoros, a masik nagyon konnyen tekerheto, olcso darabok, de vegul is mukodnek, a gyari hurokkal is egesz jol tartottak a hangolast a par perces probalgatas alatt.
- A bundok nagyon kicsik az Extra Jumbos Schecterhez kepest, kicsit fura, de legalabb most mar ilyen is van a kezem alatt
Hogy mennyire lesz tartos az majd kiderul. A szeluk nem vag, nem log ki, szepen ulnek a helyukon.
- A pickupok tenyleg a 'mikrofonos' fajtak, bar annyira nem hallatszik be minden mint a Squier-nel (annal legalabb annyi hallatszott a zorgo tremolo-rugokbol meg a heveder surlodasabol mint a hurokbol). A hangjuk amugy pont azt a tiszta magasat hozza (a nyaki foleg a jo kis meleg hangzassal) amit annyira hianyolok a Shecterbol. De ha valahol latok valami olcsositott hasznalt Telecaster-szettet, akkor ez idovel cseres lesz.
- Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Dobbenet. A majdnem 300ezres Schecter ezt a feladatot nem tudta megoldani, ott 2 es 10 allas kozott gyakorlatilag nem valtozik a hangero, a volume poti ott lenyegeben csak nemito gombkent hasznalhato. Ezen a filleres kacaton meg VAN HANGEROSZABALYZAS bakker! Ahogy tekerem lefele, fokozatosan halkul. Elkepeszto hol tart a tudomany
- A potik amugy is nagyon jo erzetuek, nem lotyognek, pont annyi ellenallasuk van hogy jo masszis erzetuk van, es meg jol is neznek ki.
- A nyak illesztese tupontos, a 100+ ezres kategoriaban nezegetve ennel sokkal csunyabbakat lattam a boltban.
- A bridge es a potik alatti lemez baromi vastag, massziv, igenyes darabnak tunik.
- A nut (nyereg?
) tipikus gagyi muanyag, de igazabol mukodik, majd jol meggrafitozom, de legalabb teljesen jol sikban van a nyakkal.
- A bridge hatuljan a babak csavarjai alatt van 6 lyuk, ez azert van hogy ha nem tetszik a testen atmeno hurozas, akkor ide be tudom fuzni a hurokat?
- Hibabol annyit talaltam gyors atnezes utan, hogy a nyak tove korul van ket apro kis folt/benyomodas, jelentosege semmi
Eddig maximalisan pozitiv a velemenyem rola, ennyi penzert tuti vetel, a pickup- es esetleg kulcscsere azert jot fog neki tenni.
Ha meg arra adom a fejem, szerintem viszonylag keves szivfajdalommal allok neki festegetni meg egyebeket mokazni vele, sajna csak a fekete volt ilyen pofatlanul olcso, a feher mar majdnem annyiba kerult volna mint a legolcsobb Squier.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy mennyire lesz tartos az majd kiderul. A szeluk nem vag, nem log ki, szepen ulnek a helyukon.
) tipikus gagyi muanyag, de igazabol mukodik, majd jol meggrafitozom, de legalabb teljesen jol sikban van a nyakkal.