Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Goose-T #50552 üzenetére
NeoPampalini nek is. Igazából a kiinduló pont az, hogy most végre van egy hely ahol maradok hosszabban és akkor akartam venni valami jobb hangfalat zenelejátszásra. És ez volt a pont ahol bejött a Edifier S2000MK III 2.0, amiről baromi jó reviewk vannak és árban is ok nekem. Egy hátrányát amit kivettem, hogy nincs rajta mélyláda kimenet, szóval ha később lenne ilyen igényem, akkor ezt nem tudnám, vagy csak valahogy macerásan. Szóval mindenképp az a cél, hogy végre életemben először jobb minőségben zenét hallgatni.
És csak itt jutott eszembe, hogy hopp akkor már a gitárt is bekéne kombózni eseteg, meg a külső hangkártya. És hogy akkor nem kéne most sok pénzt elköltenem úgy, hogy ezeket nem tudom bekapcsolni a játékba.
amúgy a studió monitorral az nem gond, hogy zenehallgatásra nem annyira tetszetős a hangja? ahogy olvastam erről az jött le, hogy az pont, hogy kiemeli a hibákat a keverésben.
Egyébként szerintem én toltam már a gitárt bluetoothon, pont így hogy a laptop arról ment a hangfalra és asszem nem volt gond. de nem emlékszem tutira mert általában fejhallgatólór tolom a behringerből. De emlékszem volt amikor itt volt valaki és akkor csak bluetoothal lehetett. csak most nem annyira gitároztam mert külföldön dolgoztam. De lehet kipróbálom most hétvégén ezt a bluetootht.
Amúgy ha most jól emlékszem, ha rávan dugva usbvel a külső hangkártya a laptopra akkor végülis minig azt használja zenehallgatásra tehát ennyivel jobb a minőség. És akkor eldönthetem, hogy a hangfalat vagy bluetoothal laptop, vagy pedig kábellel a hangkártyába.
Most így gondolkodva szerintem az a kérdés, hogy studio monitor vagy ilyen hifi jellegű hangfal és hogy mennyire fontos, hogy legyen mélyláda kimenet a jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest