- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Update:
Jó ötlet volt ez a puhán húrt érintős gyakorlat. Érdekes, hogy hozzá lehet szokni elég kevés idő alatt, és hogy milyen kevés erő is elég, hogy rendesen szóljon egy hang. Ez így lassú skálázásnál könnyű, már-már csak csiklandozom a húrokat.
Viszont mondjuk egy D akkordnál, ahol alig férnek el az ujjaim, amikor akkordváltás van, azért nehéz nagyon finomkodni.
Át fogom magam szokatni erre, sajnos pár hónapig eléggé szorítottam a nyakat, és a húrokat is erősebben fogtam le, mint kéne. Fogólapba sose nyomtam bele amúgy.
Megnéztem a körömkifehéredést, már szinte az érintésnél is fehéredik, így nem jelenti azt, hogy ott nagyon erősen nyomtam. Lehet, hogy kicsivel erősebben mint kéne, de már egy egész kis erőkifejtésnél és fehéredik. Nyilván ez egyénenként változó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest