Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmarcell
csendes tag
válasz Ctrl+Alt~Del #47097 üzenetére
Furcsa egy világ lehet ez a tiéd. Például a videókártyás témánál is pont, hogy ott gondolkodnék el a használtat megéri-e kérdésen, ki tudja mennyire hajtotta szét valaki. Nem látod, ha ránézel. Egy gitáron azért látod, hogy kicsit leverte valaki, vagy ilyesmi. Ha meg a fogdosás a bajod, akkor lenyomod propanollal.
Egyébként szerintem az ilyen "háklis" vásárlóknál egy ruha boltban simán rámondják neked, hogy ezt a ruhát még senki nem próbálta fel. Miből állapítod meg, hogy senki nem vette fel? A kérdés költői. Csak vigyázni kell a valósággal.
Na, az off topic végére. Lehet, hogy az a PRS jobb választás mint a 256-os LTD. A PRS ebben a kategóriában (is) elég jó és minőségi gitárokat csinál. Bár nekem a tremolo-s Les Paul kicsapja kicsit a biztosítékot, szóval biztos fix húrlábasat keresnék belőle.
Ui.: Lehet elhangzott itt, de amikor személyesen kipróbálsz egy gitárt a falról, majd azt kéred dobozban, már az se biztos, hogy olyan lesz, mint az előző. Például ott vannak a Vintage V100, VS6 gitárok, de ebben a kategóriában teljes mértékben igaz szerintem mindenkinél, hogy ha mahagónit látnak, akkor hangszert csinálnak belőle Keleten. (Persze, ha mahagóniból van...) Lehet, hogy 100-150 ezerért veszel egy olyan gitárt, hogy a dupláját érőt megszégyeníti, van, hogy egy tüzifának is rossz valamit kapsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest