Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jmarcell

csendes tag

válasz Ctrl+Alt~Del #47097 üzenetére

Furcsa egy világ lehet ez a tiéd. :D Például a videókártyás témánál is pont, hogy ott gondolkodnék el a használtat megéri-e kérdésen, ki tudja mennyire hajtotta szét valaki. Nem látod, ha ránézel. Egy gitáron azért látod, hogy kicsit leverte valaki, vagy ilyesmi. Ha meg a fogdosás a bajod, akkor lenyomod propanollal.

Egyébként szerintem az ilyen "háklis" vásárlóknál egy ruha boltban simán rámondják neked, hogy ezt a ruhát még senki nem próbálta fel. Miből állapítod meg, hogy senki nem vette fel? A kérdés költői. Csak vigyázni kell a valósággal.

Na, az off topic végére. Lehet, hogy az a PRS jobb választás mint a 256-os LTD. A PRS ebben a kategóriában (is) elég jó és minőségi gitárokat csinál. Bár nekem a tremolo-s Les Paul kicsapja kicsit a biztosítékot, szóval biztos fix húrlábasat keresnék belőle. :))

Ui.: Lehet elhangzott itt, de amikor személyesen kipróbálsz egy gitárt a falról, majd azt kéred dobozban, már az se biztos, hogy olyan lesz, mint az előző. Például ott vannak a Vintage V100, VS6 gitárok, de ebben a kategóriában teljes mértékben igaz szerintem mindenkinél, hogy ha mahagónit látnak, akkor hangszert csinálnak belőle Keleten. (Persze, ha mahagóniból van...) Lehet, hogy 100-150 ezerért veszel egy olyan gitárt, hogy a dupláját érőt megszégyeníti, van, hogy egy tüzifának is rossz valamit kapsz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés