Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moleman

addikt

válasz Szten Márs #30183 üzenetére

Amúgy lehet, hogy az én elnejlonosodásomnak is az volt az oka, hogy régen kezdtem, nem voltak ilyen jó lehetőségek. 2002-ben alap dolog volt egy vidéki kisvárosban, hogy van (el)használt nejlon 10 ezerért, meg hasonló állapotú elektromos 20 ezerért, válassz. És a 20 ezer akkor, általános iskolás fejjel irgalmatlan sok pénz volt, dédmamámtól kaptam meg végül a nejlont. A westernért, és később minden másért is Pestre kellett jönnöm, otthon a mai napig csak a belépőszintű tűzifák lógnak a boltban falon.

Sőt, még Pesten is ugyanez a helyzet, ha elhagyod a népszerű és megbízható boltokat, ahol ha nem is nyugat-európai színvonalon, de sokmindent ki lehet próbálni. Pl volt az Europarkban/KÖKI-ben hangszerbolt, de minek. Bementem, a legolcsóbb nejlonosból volt a szivárvány minden színében, azon kívül szó szerint semmilyen más gitár nem volt a boltban. Akkor akartam Epi Les Pault venni, leírattam velük, milyet szeretnék, mennyiért tudnának hozatni, oké, majd hívnak. Azóta se hívtak. És ugyanezt eljátszotta 4 másik hasonló semmirekellő hangszerbolt is, belvárosi és külvárosi egyaránt.

(#30185) Szten Márs
    A lehetőségek kiszélesedésén kívül a mai low-end gitárok minősége is sokat javult azért, nem mellékesen az árak csökkenése mellett. Egy 20 ezres, 1-2 éves használt AD810 reálértéken felébe se kerül, mint 15 éve egy 20 éves repedt nejlonos Kremona.

Új hozzászólás Aktív témák