- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
Plazmacucci #22072 üzenetére
Na igen, sok időm van nekem is ezen gondolkodni, hogy akkor legyen-e másik effekt, vagy ne. A sima POD-om is tökéletes, csak gyakorláshoz a loop, lehet hasznos lenne (bár kis youtube és ott van, ami kell), meg a pedál funkciók, nekem még felesleges, de azért mégis, na.
@BluEyes: Igazad van, a videó is nagyon jól szól, de sajnos panelban sem a csöves erősítőt nem engedhetem/engedhetjük meg meg, sem nincs ilyen jó akusztikájú tér
Jártam pár alkalommal egy sráchoz "tanulni" egy táncterembe. Kis csöves Epiphone erősítője volt és marha jól szólt feltekerve, öblös térben. Itthon nem tudna olyan lenni, ezért marad a szimuláció...
A korábban írogatott gyakorló erősítőkkel kapcsolatban. Nekem ugye csak áll a 15X, lehet kénytelen leszek majd azt is hazavinni és meghirdetni otthon, itt 15 ezerért nem kell senkinek (oké, egyben hirdetem a gitárral, de már harmadik hete nincs értelmes érdeklődés). Számítógép hangszóróra van kötve a POD és úgy használom a gitárt, nekem jobban szól. Nagyobb hangerőn biztos az erősítő lenne a jobb, de a szomszédok...
Na és még egy a végére, a HD500X (érdekes mert használtan itt sincs) mellett találtam egy Vypyr VIP3-at pedálostul, mindenestül olyan 125 ezerért, van valakinek tapasztalata? Neten mindenki dícséri a vypyr-eket, főleg a korábbiakat. Igen, tudom, hogy 100 watt, de a 12"-es hangszóró kisebb hangerőn azért más mint a 15X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged