Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
Plazmacucci #22072 üzenetére
Na igen, sok időm van nekem is ezen gondolkodni, hogy akkor legyen-e másik effekt, vagy ne. A sima POD-om is tökéletes, csak gyakorláshoz a loop, lehet hasznos lenne (bár kis youtube és ott van, ami kell), meg a pedál funkciók, nekem még felesleges, de azért mégis, na.
@BluEyes: Igazad van, a videó is nagyon jól szól, de sajnos panelban sem a csöves erősítőt nem engedhetem/engedhetjük meg meg, sem nincs ilyen jó akusztikájú tér
Jártam pár alkalommal egy sráchoz "tanulni" egy táncterembe. Kis csöves Epiphone erősítője volt és marha jól szólt feltekerve, öblös térben. Itthon nem tudna olyan lenni, ezért marad a szimuláció...
A korábban írogatott gyakorló erősítőkkel kapcsolatban. Nekem ugye csak áll a 15X, lehet kénytelen leszek majd azt is hazavinni és meghirdetni otthon, itt 15 ezerért nem kell senkinek (oké, egyben hirdetem a gitárral, de már harmadik hete nincs értelmes érdeklődés). Számítógép hangszóróra van kötve a POD és úgy használom a gitárt, nekem jobban szól. Nagyobb hangerőn biztos az erősítő lenne a jobb, de a szomszédok...
Na és még egy a végére, a HD500X (érdekes mert használtan itt sincs) mellett találtam egy Vypyr VIP3-at pedálostul, mindenestül olyan 125 ezerért, van valakinek tapasztalata? Neten mindenki dícséri a vypyr-eket, főleg a korábbiakat. Igen, tudom, hogy 100 watt, de a 12"-es hangszóró kisebb hangerőn azért más mint a 15X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest