Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Persze, pl a POD 2.0-m is Midi kábellel szerkeszthető gépen (az újabbak meg USB-n teljes körűen, jó progival + interfészként is funkcionálnak), illetve jobban szerkeszthető, több opció van. Amlifi-ról nem tudok többet, bár én is nézegettem, úgyis gépre kötve használom (számítógép hangszóró). Nem hiszem, hogy rossz minőségűek lennének, főleg a felsőbb kategóriások, csak más. Ha megy az angol, mindenképp érdemes nézelődni, miket írnak.
Más téma. Még mindig a gitárvásárlásom
Sikerült megküzdenem a hivatalos viszonteladóval épp, hogy ha már gyárilag jár hozzá a keménytok, akkor legyenek szívesek nem benyelni és valóban adni hozzá. Persze ténylegesen csak vásárláskor fog kiderülni, de már van írásos bizonyítékom, hogy el akarták sumákolni. Külön kérték, hogy ha rendelni akarom, akkor ne online, hanem menjek be a boltba. Sanda gyanúm, hogy nem fogják javítani az oldalukat és csak én kapom meg a tokot, ha más rendel és nem figyel, marad a lehúzás...ilyen ez a balkán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sikerült megküzdenem a hivatalos viszonteladóval épp, hogy ha már gyárilag jár hozzá a keménytok, akkor legyenek szívesek nem benyelni és valóban adni hozzá. Persze ténylegesen csak vásárláskor fog kiderülni, de már van írásos bizonyítékom, hogy el akarták sumákolni. Külön kérték, hogy ha rendelni akarom, akkor ne online, hanem menjek be a boltba. Sanda gyanúm, hogy nem fogják javítani az oldalukat és csak én kapom meg a tokot, ha más rendel és nem figyel, marad a lehúzás...ilyen ez a balkán...