Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
sajtee
üzenetére
Fogd le az elso es az utolso bundnal es nezd meg mit mutat nincse feljebb valamelyik bund ill mennyire egyenes a nyak, szerintem az a tuti ha egy hangyafasznyit homoru kb 0,3mm, ill ha vegignezed lehet megis latod melyik bundnal rezeg, vagy feljebb csuszott a bund vagy az elotte levo kopott meg , sikba kell csiszolni ha valamelyik feljebb van, nekemis most hogy ujra bundoztam az E hur a 6. bundnal rezeg lattam mar hogy feljebb van kb 0,1-0,2mm de nagyvonalu voltam hatha jo lesz, nemlett jo kicsit emeltem rajta de igymeg nemtetszik majd valamikor lesikolom.
Ami meg nalam gondvolt LP n az a nyereg (nalam mar a 3. van de ezt most en csinaltam tartosnak igerkezik.) tipikussan a 2 E hur volt mindig problemas a felso elkoptatta az also belevagott .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest