Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Kínzom a Vistát, de szerintem ebből nem lesz semmi.
Már túrkáltam a microsoft tudástárat is. Azt mondják XP alatt tényleg mennie kell 2 külön kártyának két külön driverrel, erre van lehetőség XPDM-el.
Vista alatt csak WDDM vagy XPDM driver futhat, a kettő együtt nem ahogy két különböző WDDM sem, csak 1 WDDM vagy csak n darab XPDM.
Viszont azt állítják hogy Vista alatt is futhat tetszőleges számú XPDM VGA driver tetszőleges kártyákkal, ha kézileg erőltetjük az XP driverek telepítését.Najó, 0 reményt fűztem hozzá de megpróbáltam. Felraktam a 64-bites XP-hez szánt forcewaret és működött vele a geforce kártya. (az egyenlőre másodlagos hogy a physx nem ismerte fel, de legalább megette a vista elsőre) Aztán fel akartam tenni a Radeonnak is a 64-bites XP drivert de itt elvérzett a kísérlet. Ha letörlöm a forcewaret és radeonnal bootolok akkor se működik az XP-s Catalyst Vistán, sehogyse. Nakurvajó, de várható volt...
Próbáltam úgy is hogy 64-bites XP forceware meg vistás catalyst de persze ez se megy.
Ha már ennyit szenvedtem egyszer poénből még a 4870-es is kapott forcewaret, nem-e fajtalankodik vele egyet.
Utolsó próbaképp próbáltam hangkártyának vagy Ageia Physx kártyának maszkolni a geforceot a driver inf-jében láve Device Class ID-kkel, de úgy nem eszi meg a Vista, hiányol fileokat meg további inf sorokat ilyenek (pedig csak az ID-t írtam át, meg egyszer a végérekopiztoam a komplett inf-et amiből az új ID-t szedtem).
Néztem a tesla kártyák driverét is, de azok is ugyanúgy display adapter besorolást kapnak. Szóval a forceware nem tud nem display adapter hanem valamiféle gyorsítókártya, vagy ilyesmi dolog képében feltűnni...Ha csak nem lehet letiltani ezt a többdriveres biztosítékot vista alatt akkor esélytelen az ügy. Pedig ez eléggé melyén gyökeredzik a WDDM-ben, vagyis esélytelennek tűnik. (hacsak nincs itt valami hacker akinek még a windows 6.0 kernel forráskódja is ott porosodik egy DVD-n

Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest