- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #29316 üzenetére
Ma hozta a DPD a P8-at, viszont eléggé pipa vagyok. Nézem nyomkövetési számot, látom a térképen hol jár a futár, még három címzett és én jövök (Persze otthoni cím lett megadva.). Párom dolgozik, én dolgozok, gondoltam kézbesítés előtt felhív. Nem hívott. Térkép szerint házunk előtt áll. Frissítés az oldalon, látom kiszállítva. Hm hívom páromat, hogy ő vette át? Nem dolgozik. Felhívtam a DPD-t, hogy legyenek szívesek megmondani, mégis ki vette át a csomagot? Operátor felhívta a futárt, aki boldogan újságolta, hogy Kiss Pálné vette át (40k csomag EU express + biztosítás rá kötve
). Rögtön kérdeztem, ki az a Kiss Pálné? Hát a házunkkal szemben lévő Gizike néni. Szóval megvan a csomag. Se gy telefon kiszállítás előtt, ráadásul alá sem kell írni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest