Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Igen,írtam nekik,hogy nem zárom le a dispute-ot,amíg nem jön meg. 20 napig lehet nyitv azon belül kell claim-re váltani,ha jól emlékszem,de meg fogom nézni. Szóval az óra ketyeg nekik,bele kell férjenek,mert EU-s rendelés expedited shippinggel az meg 3-7 nap. Nekem adott már a paypal úgy manit vissza,hogy a tracking is megindult és azon a napon kaptam meg a pénzt,amikor a tabletet. Kicsit alkudoztam a pandawill-el és kifizettem nekik újra.
Hoppá: Eddig 45 napon belül kellett dispute-ot nyitni,most 180 napon belül lehet.
You have 180 days from the payment date to open a dispute. Common reasons for opening a dispute include:A 20 nap maradt:
You and the seller have 20 days to resolve the dispute or escalate it to a PayPal claimA buyer or seller asks PayPal to review a dispute and decide the outcome..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest