- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
adalbert1
üzenetére
Ismerem...
Majd otthon megnézem...rendesen.Tanulok most is angolt...idő problémám van ami miatt nehezen haladok vele...3 műszak és napi 4 óra utazás...szal nagyon nem kell taglalnom tovább úgy érzem...
A tanárom nagyon jó, elég keményen nyomjuk a nyelvtant...mivel meg is értem így elég rendesen haladunk...csak épp begyakorlásra nem marad vmi sok idő...
Bevallom pont ezen okok miatt féltem eddig belevágni az angolba...
No meg ezen okok miatt akartam kikerülni valahogy a vizsgázást és elérni a német elfogadását...nyernék vele fél évet...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Workstation bazár - Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd otthon megnézem...rendesen.
No meg ezen okok miatt akartam kikerülni valahogy a vizsgázást és elérni a német elfogadását...nyernék vele fél évet...