Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Ahogy én megismertem, szerintem akár ebédet is hozhatnál neki aranytálcán. Aki képes szünet nélkül reggeltől estig vizsgáztatni, meg akkor is bemegy mikor nem is kéne dolgoznia, kétlem, hogy meghatná bármi, ami nem a tárggyal kapcsolatos. Esetleg írj neki egy 30 oldalas programot, az talán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Hálózati / IP kamera
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Intel Core i9-10900K 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ahogy én megismertem, szerintem akár ebédet is hozhatnál neki aranytálcán. Aki képes szünet nélkül reggeltől estig vizsgáztatni, meg akkor is bemegy mikor nem is kéne dolgoznia, kétlem, hogy meghatná bármi, ami nem a tárggyal kapcsolatos. Esetleg írj neki egy 30 oldalas programot, az talán...