Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hát pedig nem is olyan nehezet: listbox + egy commandbuton amivel törölni lehet, listát töltse fel a hét napjaival indításnál, legyen többszörös kijelölés, és törlésnél is többet töröljön, ha több van kiválasztva.
Az utolsó részt kivéve, mindent meg tudtam csinálni (a többi viszonylag egyszerű volt, de az sehogy nem ugrott be), de így is csak 1-es. Viszont akkor mire van az 5 fokozatú értékelés? Mert ha az is megvan, akkor viszont már elméletileg full 5-ös a program (az oké, hogy az a pár sor elég fontos, de ha azon kívűl minden megy, akkor az miért 1-es. Ill. akkor 2,3,4 jegyeket mire lehet kapni)?
Persze én is balfasz voltam, mert ezt a fajtát nem igazán néztem át, de szerintem azért egy 2-est kaphattam volna... Ennyi erővel ha tegyük fel valaki bemagolja hogy kell megcsinálni 25 feladatot, de semmit nem ért belőle az is jobb jegyet kap, kicsit szar értékelési módszer.Holnap felveszlek szerintem melóból.
Tényleg, szerintetek azt meg lehet oldani, hogy adott tanárral megbeszélni hogy bemehesek ha nem tudok feljelentkezni? Ugyanis ha holnap fizetem be a vizsgatartozásomat, akkor az szombatig nem igazán fog megjelenni szerintem az etr-ben, és akkor baszhatom azt is... Mert mostanában mintha jobban rá lennének parázva erre a nem mehetsz be dologra mint még régen.
orkester : ez is szerintem tanár függő, mert van aki még hamarabb is kijavította, mint igérte és etr-be is felkerült. Persze benne lehet az is, hogy azért egy számvitel vizsgát javítani is lényegesen hosszabb idő lehet, mint egy szimpla x-elgetős baromságot.
Ezek a rohadt pótvizsga díjak is irritálnak már, ha most is befizetem, akkor már 40k-t adtam a sulinak ebben a hónapban.
Úgy tünik, hogy eléggé mese volt ez a 3k-s pótvizsgadíj, vagy lehet hogy csak jövő félévtől lesz így?Tényleg, azt nem tudja valaki, ha következő félévben felveszek egy tantárgyat, akkor az első 2 lehetőség megint ingyenes, vagy ha azt már ellőttem egy előző félévben, akkor megint perkálhatok minden alkalommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgy tünik, hogy eléggé mese volt ez a 3k-s pótvizsgadíj, vagy lehet hogy csak jövő félévtől lesz így?