- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Te, nagyon húzós volt!
Mondom ezt úgy, hogy rengeteget tanultam és készültem és ezt szó szerint kell érteni. Február közepén nekiálltam, hétvégenként tanultam a tételeket, áprilisra végeztem az A tételekkel, jöttek a B tételek, jó 1.5t hete végeztem a B tételekkel elkezdtem átismételni az A-t de mivel már régen tanultam meg őket volt olyan, hogy úgy éreztem mintha most olvasnám először.Védéssel nekem szerencsém volt, hagyták végigmondani a prezentációt, fontos hogy csak a saját részekre koncentrálj a prezentációban a többi nem érdekli őket! Nekem nem kérdeztek közben, végén az elnök kérdezett kettőt de pont olyat amire nem is számítottam és nem akartam kamuzni megmondtam, hogy nem erre nem gondoltam, ezt a részt nem vizsgáltam. Illetve még azt is kérdezte, hogy a tervem fizikailag meg lett-e valósítva valahol. Erre is nem volt a válasz, de nem húzta le a jegyemet, megkaptam rá a 4-est, szerintem a bíráló is ennyit ajánlott rá.
A tételekből szerencsém volt két olyan húztam amit elég jól tudtam, teleírtam a papírokat, mindenre írtam valamit és ennek ellenére elárasztottak kérdésekkel. Bár mindkettő tételben volt 1 hiányos rész, egyikbe meg kicsit belekeveredtem. Nagyon szar tud lenni, ha ki akarnak belőled szedni valamit de fogalmad sincs hogy mit és mindenkinek az jön le hogy tök hülye vagy. Volt olyan kérdés amit elmondott az A tételes tanár én pedig nem értettem a kérdést sem! Szóval csak néztem bután... Nem kértem, hogy ismételje meg mert akkor sem értettem volna. Fogalmam sincs mire gondolt de olyan dolgokra amik a kidolgozott tételekben nem voltak benne.
Végül 3ast kaptam a tételekre, de ma 12-en voltunk abból 4nek nem sikerült (mondjuk 1 meg sem próbálta). Az elnöknek elég karakán véleménye volt mindenről a végén az értékelésnél le is húzta kicsit a társaságot, hogy nagyon sok gyenge feleletet hallott és annak ellenére hogy elvileg mérnököknek készülünk nagyon gyengék voltak a diplomamunkák (volt olyan aki 2est kapott a diplomavédésére).
Nagyon sok múlik a vizsgáztatókon (tegnap állítólag aki minimálisat is írt bármelyik tételhez vagy mondott valami kevés okosságot azt mind átengedték) és tanulni kell! Ha ott akarják kihúzni belőled az már régen rossz mert az csak jó esetben lesz kettes de ha leblokkolsz mint sokan ilyen helyzetben akkor nem lesz meg az sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a PRAGMATA, jöhet a premier
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest