Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Szia!
Elég rég néztem erre, remélem még segít valamit:
Tehát középfokú szakmai C lexinfó:
Szóbeli részre kell egy szakmai előadást készíteni.
A vizsga úgy néz ki hogy bemész, kapsz egy cikket amit végigolvasol amig az előtted lévő vizsgázik. Ahogy ő végez, akkor pár mondatban bemutatkozás, pár kérdés a cikkről, ill. utána szakmai előadás, és vége. Úgy kb. 20 perc az egész.
Utána van labor, ahol párszor meg kell hallgatni egy szöveget, majd kérdésekre kell válaszolni (kb. ilyen igaz hamis szinten, ill. több közül választós szinten).Az írásbeli se olyan nehéz, ott 2 részre van osztva:
Első rész 2 feladat, itt leginkább a szókincs a lényeg (olyasmi mint a példafeladatok amik letölthetők, bocs de jobban nem rémlik).
Utána pár perc szünet, második rész:
Itt fordítás és fogalmazás van, ezek se túl nehezek.
Amire figyelj oda, hogy jól beoszd az idődet, főleg a második résznél. Én annyit pöcsöltem a fordítással (ill. azzal hogy minél magyarosabban fogalmazzak), hogy utána a fogalmazásra már alig jutott időm.Kb. ennyi, ha valami eszembe jut még akkor leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest