- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
Lenne egy garis kérdésem!
Rendeltem egy paneltápos, adapteres, ITX-es számítógépházat az egyik webshopból.
Dec. 27-én kaptam meg a futártól és dec. 29-én értem rá összeszerelni és kipróbálni vele a gépet. Sajnos nem működik, nagy valószínűséggel a paneltáp vagy a külső adapter a hibás, mivel kipróbáltam egy másik tápegységgel is a rendszert és úgy tökéletesen működik.
Kérdés, hogy mit lehet tenni?
Mindenképpen a garanciális javítást kell igénybe vennem? (gondolom egyiket sem tudják javítani, nem is érdemes és tákoltat pedig nem szeretnék visszakapni)
Nem kérhetem a termék cseréjét vagy a vásárlástól való elállást és a pénz visszafizetését?
A termék olyan állapotban van mint ahogyan elküldték, minden tartozékával csak éppen gyári hibás...Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest