Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakmark
csendes tag
válasz
deakmark #27783 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot amit kaptam. Sok volt a munkám ezért nem volt nagyon időm nézni a fórumot.
A garanciális ügy lezárult. 2025.01.10-én végül kaptam egy csere kártyát mivel sikerült megállapítaniuk hogy hibás volt az eredeti (nahát nahát). Már-már kezdtem örülni mikor kibontva érdekes dolgokat tapasztaltam.
Az egyik displayport ban találtam egy matrica maradványt ami nem tudom honnét származik, ezen felül sikerült a hűtő bordák között megtalálni az egyik csavar matricát ami tisztán át van lyukasztva. Na és itt jön a kedvencem ami régi fiatal kori emlékeket ébresztet fel bennem hogy csak na. Mikor megszagoltam a videokártyát az első ventilátor felől amper/éget szag áradt, ami legjobb emlékeim szerint nem jó jel.
Na már most lehet hogy a szag egy maradványa az előző alkatrész tragikus végének, de azért ezt így jelen formában nem szívesen teszem be a gépembe, se máséba.
Kérdésem az lenne hogy ilyenkor én most ezzel mit tudok kezdeni?. Tesztelni nem akarom érthető módon. Mivel cserélve lett a termék ezért a garancia újra kezdődött, gondolom én. Régi hsz-t olvasva állítólag minden nagy gyártó ilyen "Refurbed" kártyákat add cserénél.
Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Grim Dawn
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen routert?
- Külpolitika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest