Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát de bakker hogy lehet anélkül eljönni, már bocsi? Mindig mindenről kell saját példány, mert neked semmi bizonyítékod nincs így és megszivatnak. Konkrétan ez egy szerződés, amiről nem kaptál/kértél saját példányt.. számomra érthetetlen miért nem jelezted ezt ott akkor.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
luciferc
őstag
Írd meg az emagnak, hogy azonnal töröltessék a hitelt és az ezt indító dokumentumot neked is küldjék meg. Ezt kellett volna már akkor, amikor kiderült, hogy elvesztették az eredeti papírt. Egyebekben jelezd, hogy ha egy következő részletet is ki kell fizetni, illetve az eddig kifizetett részleteket 1 héten belül nem kapod vissza, akkor békéltetőhöz fordulsz.
-
BB9000
senior tag
Sziasztok!
Belefutottam egy eMAG-os eladóba én is. Ettől vásároltam egy dokkolót. Hétfőn vettem át, és csak ma tudtam kipróbálni. Sajnos rossz. Semmit nem lehet vele beolvasni.
Az eMAg ugye nem csinál semmit ezzel, mert nem ő az eladó. A céget meg elég nehéz elérni. Írtam e-mailt nekik, és kértem a javítást, de semmi válasz.
Cég nevére ment a számla, ezért elállni nem tudok. Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest