Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jjohn
üzenetére
Miért ez? Az oké, hogy lehet, hogy életedben csak ezt az egyet próbáltad, s nagy kedvenced, 10 éve megy a masina még mindig, de itt nem a szubjektivitás kell másnak, hogy még nem csalódtál benne

Kíváncsi vagyok. Ebben milyen TDP-s kártya van?
Az igazat megvallva, 20 évnyi laptopozás után sem tudnék kb. 300-400 (passz...) laptop tesztelése után ennyire bátran ajánlani valakinek valamit.
Playstationhöz meg fogalmam sincs, azt se tudom mi lenne a megfelelője. Körtét almával összehasonlítani körülbelül.
-
LG01
csendes tag
válasz
jjohn
üzenetére
Szia
Köszi a választ 🙂
Az amugy 50e-el olcsobb is, az 1-3 gep egy arban van. A 4. Olcsobb.
Kicsit amugy az RTX 5070 gepen agyalok, csak sokan mondtak, hogy az Intel procik most annyira nem jók. Viszont tegnap neztem egy Asus-t. A billenytuzete nekem fura, hogy a régi nyilak milyen picik rajta. -
-
-
-
-
válasz
jjohn
üzenetére
Ezek a dolgok tök feleslegesek. A tervezett elévülés fontos kellékei szoftveresen/hardveresen. Én alapból kikapcsolok minden védelmet, értem ezalatt a defendert, vírusirtót távolról sem látott a gépem ezer éve, sem tisztító programot. (MS fiókom is csak muszájból van.....)
Azt értjük hogy ezekben a szektorban dolgozó embereknek is meg kell élniük valamiből, kell a bevétel, nem ülhetünk hosszú évekig, akárévtizedekigegy hardveren, mert egymásból élünk, eladunk-vásárolunk, ilyen a világ, csak ne akarjuk már belemagyarázni azt, hogy ettől nekünk egyszerű halandóknak jobb lesz az életünk? Mindent túlbonyolítanak. Az a sok csicsa pl egy beállításmenüben mit láttam a topikban nem egyszer megmosolyogtató számomra. A lényegtelent kiemelik a lényeges dolgokat meg kispórolják. Kell az ellenőrzés, aztán meg ki tudja az új beültetett chip-el mit kémkednek tőlünk(*), nem mintha engem nagyon zavarna....zavarja a 007-es ügynököt, engem hidegen hagy, csak nem kérnék belőle ha lehet.
(* mikor egy klímán keresztül belépnek a hálózati rendszeredbe) olvastam ilyet..... -
-
peet05
senior tag
válasz
jjohn
üzenetére
Ezt még találtam, hátha:
"Leírom hátha valaki más is belefut. Win11 gépem van és nem indult el a beta, mert hogy nincs bekapcsolva a secure boot, a bios-ban pedig be volt kapcsolva. Annyi a teendő, hogy a secure boot beállításban standard-ról custom-re kell állítani, majd vissza standard-ra és menteni. Ezután már elindul hiba nélkül" -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Muerte