Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Én nem tudom, kinek mi a hangos, de pl. egy LOQ hangja performance módban engem sokkal jobban zavart, mint a kis Zephyrus-é. De én silent-ben használtam szinte mindig, mert amire akkoriban kellett, elégséges volt úgy is a kraft, cserébe alig-alig lehetett hallani a hangját játékok alatt is, így akár nyugisan filmeztetett is a család többi része ugyanabban a helyiségben, ahol én játszottam.
-
peet05
senior tag
Említetted a használtat, esetleg még a ROG Zephyrus szériára ránézhetsz a 2023-as évjáratból. Ryzen proci, RTX 4060-4090, IPS, az egyik slot forrasztott, a másik cserélhető RAM fronton.
2024-től már OLED, és csak forrasztott RAM-os a széria.Amit Chiller említett Z13 akció, megfontolandó.
-
Chiller
őstag
Szia, lehet pesszimista vagyok, de strix haloval kapcsolatban javulást nem várnék.
Medusa halo pedig 2027-ben érkezik pletyka szerint.HX 4xx széria jön jövőre valamikor, de nagy fejlesztés nem lesz, memória is marad 128bit. De legalább növeli a választékot

Amúgy nekem ez fura, az 1millás strix halo és félmillás DVGA-s gépek között vacillálsz? Azért árban elég nagy eltérés van. Strix halos laptop vagy ROG Flow azért teljesítményben elég sokáig elég lesz. Külföld amúgy nem játszik? Fapadossal kiugorva UK, DE, ES, PL vonalon biztos jobb árak/akciók vannak. UK-ban adott az ENG billentyűzet is.
Az MSI helyett pedig itt van pld az Asus TUF A14:
https://www.notebookcheck-hu.com/Asus-TUF-Gaming-A14-FA401WV-feluelvizsgalat-Zen-5-Ryzen-9-tovabbra-is-lenyugoezo.881400.0.html
Létezik HX 3xx/2xx és RTX 4xxx/5xxx szériával is. IPS, 3db USB, USB charger, stb. Arra figyelj, hogy a ram forrasztott, így ha kell 32GB, akkor olyat vegyél.Amúgy most a magyar asus webshopban kuponnal a rog flow:
768 792 Ft
Asus ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA; Copilot+ PC - 13,4" / AMD Ryzen™ AI MAX+ 395 Processor / 32GB / 1 TB SSD -
.mf
veterán
Megkérdezem megint, mert a készlet apad, ki tudja még, milyen BF akciók lesznek, pár napon belül döntenem kell.
Eddig sosem gondolkoztam gaming laptopban, mindig IGP-s 13-14" laptopjaim voltak a hordozhatóság miatt, így ezeket nem ismerem annyira. (A 14" még talán belefér a táskáimba, nagyobb kétlem.) Ti jobban benne vagytok ebben a világban, láttok-e olyan trendet, hogy jönnek még 14" hordozható gépek dGPU / erős IGP-vel, vagy ezek fehérhollók és a Strix Halo a két megjelent gépen kívül vaporware?
Mert ha ilyen irányú trendek is vannak, akkor a régi gépet még helyrepofozom (16 -> 32 GB RAM, a billt már beszereztem, csak teljesen szét kell szedni ahhoz) és kihúzom még egy kicsit vele, ha tavaszig még várható valami Strix Halos.
Vagy esetleg volt a közelmúltban ilyen sorozat (14" IPS 100% sRGB, dGPU min 8GB, 32 GB vagy bővíthető RAM), amit használtan kifoghatok?A korábban linkelt MSI (VenturePro 14 AI+ - R350, 5060 8 GB, 32GB, 1TB, 2.8k OLED) 15k NOK, majdnem fél milla, de sajnos van pár elég fájó hiányossága (egyetlen USB-C, s az is csak 3.2, HDMI csak 4K30, OLED ami beégés és túlszaturáltság miatt nem jó szerkesztésre), ezért hezitálok.
Van még akciós Thinkpad 14s G4 (7840U / 780M IGP, 32 GB, 1 TB, 14" ISP 100 sRGB) - 14k NOK, azaz 450k - maga a hardver jó lenne, csak még akciós árán is túl drága.Előre is köszi a válaszokat, tippeket.
-
Chiller
őstag
De hát már van kicsi könnyű* laptop strix halo 385-el.

https://www.cdw.com/product/hp-zbook-ultra-g1a-14-mobile-workstation-wuxga-amd-ryzen-ai-max-pro-38/8288607
Igaz, hogy a fél vesét el kell érte adni, de van
*1.56kg
-
peet05
senior tag
Szia!
Kép, videoszerkesztésre én inkább minőségi IPS panellel szerelt gépet vennék.
Részemről is egy szavazat MacBook-ra, mert akku üzemmódban is ua. a teljesítményt tudja, mint delejre kötve.
Ha nem hard felhasználás/szerkesztés, akkor még egy Air is megfontolandó lehet.
De itt a RAM felárat nagyon megkérik.Másik oldalról megközelítve, Asus Rog Flow Z13 (2025 - AI Max+ 395). Gép+bill., ~1,6kg+töltő, össz. ~2,1kg.
Brutális teljesítmény, remek kijelzővel, perfekt anyaghasználattal - régen fogtam ennyire masszív gépet a kezemben. Akkuidőben nem a legjobb, de ez beállítás kérdése, még tesztelgetem. Terhelésre megjön a hangja, de néma csendet nem is várhatunk egy tablettől.Ha a fent említetteket BF alkalmával jó áron meg tudod csípni, akkor szerintem ezekkel nem lősz mellé, de mindkettő 500 fölött lesz, még így is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muerte