Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz dzsampi #83925 üzenetére
Hali!
Ez jópofa cucc, tök, hogy van az egérnek is helye. Viszont láttam ilyesmiből olyat is amiben van egy kis ventilátor. HA játszol IS ezen a párnán, akkor lehet, hogy a nagy Blade megérdemelne egy kis extra hűtést, bár bitang jó az ami benne van alapból is.A Razer-ekre lehet kapni billentyűzet-kotont az aliexpress-en. Nekem is van az Alienware-en. Ajánlom!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
veterán
válasz dzsampi #83925 üzenetére
1
semmi baja nem lesz, ha nem vízszintesen forognak a ventik. Évek óta ferdén használjuk a hűtőpadokat, mind jó.
Így magasabbra kerül a kijelző is, nem lefelé kell nézni. Gyermekemnek mániája a mechanikus billentyűzet is, én megőrülök tőle
2
Azt a kis vékony anyagot minden laptophoz adják, gyárilag benne van, nem viccből. Kell.
Leginkább akkor van baj, ha hátizsákban hordod a laptopot, vagy ha állandóan megtömött laptoptáskával jársz, akkor préselődik össze legjobban, és a billentyűzet már pár hónap alatt nyomot hagy a kijelzőn. Ha ez a lap benne van, ezt megelőzöd.
Ha nincs ilyened, hetente tisztítsd a kijelzőt, ne "taposódjon" bele a finom por.mickemoto 83928
én rákattintottam arra a linkre, és én a leírásban "nemzetközi billentyűzet"-et láttam, az pedig tudtommal nem magyart jelent
de simán lehet hogy tévedek
majd a többiek megmondjákCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
addikt
válasz dzsampi #85338 üzenetére
Egy TDP 220-250W asztali rtx 2080 vga simán hoz egy laptop 3070-es szintet, főleg ha még húzva is van, mondjuk optimalizálásnak.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
vakablak93
őstag
Egészen pontosan milyen Razer gép?
Ön magában az hogy Razer nem sokat mond, minden gyártóra igaz hogy tartanak a palettán agyonherélt, illetve használható gépet is.Én úgy tudom Razernél pl csak a 17,3-as verziókban van használható gpu, a 15,6-os variánsaik kategóriáik leggyengébb gépei álltalában, a 90 Watt pl jellemző ott, még csúcs gpuk esetén is.
-
Bilux
veterán
Táp rá volt dugva? Gép performance, boost módban ment? Kiemelted az alját valamivel, vagy csak az asztalon volt?
Razer gépek egy tömb alumínium, vékony, mondhatni üzleti gyönyörű házban. Nem lehet elvárni a szerencsétlentől olyan teljesítményt mint a többi buci telelyuggalt műanyagházas társától.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
nagyúr
válasz dzsampi #88005 üzenetére
Bármilyan jó, mert igazából nem ez fogja megoldani a melegedést, viszont arra tökéletes, hogy megemeli a gépet és kinyomja a pangó meleg levegőt a komponensek közül. Egy pár fokot fog hűteni a gépen.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
FőDudu
veterán
válasz dzsampi #91677 üzenetére
Igen. A legtobb dolgot a Windows update megtalalja es fel is teleepiti.
Nekem meg a Razer egeremhez is az rakta fel a Razer altal irt drivert.Az egyetlen amit erdemes kezzel felrakni az a Synapse3. Abban van minden amit a notin es egyeb Razer cuccon modositani tudsz. Kb az a vezerlo kozpont.
FőDudu
-
addikt
válasz dzsampi #94696 üzenetére
Ez mindig felhasználás kérdése. Nekem pl teljesen mások az igényeim. Persze több laptopom is van ha akarom erre is és arra is, bár ölemben sose szoktam, szeretek asztalhoz ülni. Keresgessél mik tetszenek aztán hozz ide példát a többiek majd mondanak rá valamit. Érdemes KillHates mestert mindig megkérdezni vásárlás előtt ő mit mond róla ha egy igazi profi véleményére kíváncsi vagy.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
MaxxDamage
félisten
válasz dzsampi #95430 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem éri meg, mert a 3070-hez képest a 3090-es nem hoz annyit....sőt!
Nekem a 2080S majdnem jobb, mint a vizes 3090 volt eGPU-n. (fogyasztás meg közel a duplája) eGPU-n TB3 porton a kártya PCIe sáv ami megfogja, de TB4-n kicsit jobb a helyzet. (picivel)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
laposonly11
senior tag
válasz dzsampi #95457 üzenetére
4K ban a Hogwarts Legacy alatt, egy RTX 4090 es is csak szenved. De lényegében, majdnem az összes új cím játszhatatlan ezen a felbontáson ultra grafika mellett.
Szóval nyugodtan felejtsd el a 4K gaminget, laptop VGA val.
Itt a többi játék: [link][ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
peet05
aktív tag
válasz dzsampi #96186 üzenetére
[link] - első körben
[link] - integrált [link] , majd összeveted a vga teljesítményt
[link] - szo-szo ( [link] )Azért az összeg, méret, és csak új lehet, eléggé korlátoz a lehetőségekben (még így is felette vagyunk a keretnek).
Feljebb lépve méretben, talán ez: [link] , ha OLED kell.
A milyen notit vegyek topikban csekkoltasd le azért, biztos, ami biztos, mert itt nem igazán "ezek" mennek.
De, ha a játékot elengeded, akkor ez: [link] -
Csupati
őstag
válasz dzsampi #96466 üzenetére
A
4k3k(2880x1800) 16:10 oled kijelző 90hz el rohadtjó nagyon dicsérik, de hardver oldalon eléggé vissza van fogva , gpu 50w ebbe benne van a dynamic boost is, ráadásul natív felbontáson mai címek felejtős, 4gb vram eléggé behatárol majd.
Ha munkára kell ennyiért nagyon jó vétel, gamingre felejtős.[ Szerkesztve ]
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz dzsampi #96466 üzenetére
Még a tavalyi 3 hónapos elállásos akcióban vettem egy ilyet (csak Intel procival). A kijelző jó, de brutál tükröződik, ablakkal szemben konkrétan nem lehet használni. Kicsi, könnyű, jól egyben van, de nem tűnt túl strapabírónak (pl. egy legionhoz képest), a billentyűzete meg kifejezetten rossz szvsz.
(Végül vissza vittem két hét után és vettem egy legiont.)
-
törölt tag
válasz dzsampi #96604 üzenetére
Valamelyik megbízható kulcs-shopban.
Buy Windows 11 Pro CD KEY Compare Prices (allkeyshop.com) -
törölt tag
válasz dzsampi #96627 üzenetére
Vedd meg a legolcsóbbat.
Használd egészséggel.Kettő fajta kulcs van.
OEM, Retail
Az OEM az eszközhöz kötött. Alaplap vagy laptop.
A Retail az tovább vihető.Gyanítom az olcsó kulcsok(3-400Ft) azok OEM kulcsok.
#96629Bluesummers
Szerintem nem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dzsampi #96723 üzenetére
Ne költs rá, a Defender jó a maga nemében, csak ha sokszor nagy fájlt másolsz, azt nem szereti, fogja olyankor a gépet. Mint védelem top kategóriás-de csak Windows 10-és 11-en.
ngabbi : minden komolyabb vírus első dolga a védelem (mindegy melyik) kikapcsolása-ha már bejutott, ahogy sok minden mást is kikapcsol, rendszer visszaállítást, stb.
RM007 : nekem sincs semmi bajom a rendszeremmel.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
az ingyennél nincs jobb igaz havonta kell egy újat regisztrálni eldobható emaillel, de nekem megéri
"szenyor dzsíííí"
-
addikt
A lényeg hogy ha használsz valami mást a defender mellett az előfizetéses online legyen, nyilván kell az internetkapcsolat, ne valami letöltöm és frissítem az adatbázis féle. És akkor semmi baj nem lehet, a defenderrel sem fog összeakadni. Ha bekapsz egy virrust ez akkor is működik mivel az ellenőrzés és a tisztítás kívülről jön, tök mindegy mennyire épült be a rendszer bármely zugából törölve lesz
Én akkor használtam külső vírusirtót pl jó pár éve egyszer mikor bekaptam egy bányász félét és tekert minden. Inkább fizettem mint mindent újra, ugyanakkor kíváncsi is voltam megküzd-e vele, be is vált. Ha most véletlen bekapnék valamit csak ssd-t cserélnék első lépésben van mentésem, és mivel a rendszerbe szeretnek beépülni, a többi lemezt azt szerintem nem is érinti.
Nem vagyok kémprogram kedvelő, ezért is kerülöm az óvónéni szerepét betöltő programokat.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dzsampi #96734 üzenetére
Ha jól tudom az MSI Afterburner is orosz és használjuk szép számmal. Elméletekben élünk. Akkor kínai piacról se nagyon szerezz be semmit.
-
nagyúr
Defender mellé még vírusírtót felrakni:
a másik:
Tökéletes vírusvédelem nincsen, amíg létezik oktondi júzer.
Pont most megyek egy céghez méregdrága hardveres tűzfalat telepíteni, mert nem merem szoftveres környezetre bízni a rendszerüket.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Csupati
őstag
válasz dzsampi #98346 üzenetére
Msi cyborg 4050 6gb [link] de a cyborg vonalat nem ismerem, a vga miatt linkeltem csak.
Vagy egy oledes consumer gépet veszel , 3050 3050ti ezen az áron van de az nagyon hamar gyenge lesz ha a legújabb címekkel akarsz játszani, és ár érték(teljesítmény) aranyban nem éri meg, használt 3050 /ti gépet 200 e ért hozzá vágják az emberhez.Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
gyépés
aktív tag
válasz dzsampi #98363 üzenetére
Könnyen bővíthető, ez egy nagyon jó konstrukció. Egy darab 8GB ddr5 4800 MHz modul van benne, van benne egy üres hely, oda kell venni még egy ddr5 4800 MHz-s modult. Biosban, vagy windowsban pár alkalmazással, pl. cpu-zvel megnézheted milyen késleltetésű (CL) a meglévő ram, és ilyen paraméterekkel veszel mellé egy másik modult.
Biztos van róla neten szétszerelős videó, elég népszerű modell.[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Horgász topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest