Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Xerath404
üzenetére
Egy emailt lehet nekik kuldeni az obchod@datacomp.sk cimre.
Aztan megmondjak miamerre. -
Speedy007
addikt
-
alpihun
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
illetve #70165 FőDudu és #70166 crngmnky5
Köszi a válaszokat, szomorú hogy nem szoftverhiba. Csepel nem játszik, Németországban lapulok egy ideig, így visszaküldés lesz belőle.Legion 5 Pro-t viszont már nem fogok kapni nem horror áron. Milyen értelmesen hűtött laptopok vannak még 1700€/600K HUF alatt 3070-el (vagy 1400€/500K HUF alatt RTX 3060-al)? Olvasgatok és keresgélek egy ideje, nem sok sikerrel eddig. MSI GP66, Dell G15, HP Omen, G14 Zephyrus, sima Legion 5, egyik sem tűnik egyértelmű választásnak.
-
alpihun
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Köszi megint, de megint semmi javulás. A színek eddig is változtak, s a szöveg is Vantage-ben. Viszont eltűnt a csúszka az akksis menüből a tálcán.
Lehet, hogy csak simán CPU (paszta) bajaim vannak? Nagyon fura metrikákat látok a Radeon progiban miközben megy a Cinebench: csak 6-8 wattot szív, 100 fok körül van mégis, 0.5 GHz clock speed alatt... lehet ez már nem csak power planről szól. S mindeközben nem meleg a lapi sehol, hideg levegőt fúj ki, olyan hangosan mint egy reaktor (nem süvít, csak fúj).
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
Xerath404
üzenetére
Nem kell valami driver a procihoz es a chipsethez?
Gondolom az open box miatt nem volt rajta gyari Windows Install - ha a user nem rakott fel valami drivert, akkor is lehet erdekes eredmeny...Innen erdemes szetnezni es megnezni mit dob ki hianyzo driverre az automatikus update:
[link] -
-
-
Frozen
addikt
válasz
Xerath404
üzenetére
mit nézzek utána egy agyon fizetett videot a youtubon?
Van kiadva hivatalos gyártói eredmény,hogy melyik mennyit fogyaszt.
Az most ki ,hogy teszteli le hogy ép a vörös legyen a nyerő egy dolog.Meg nem is értem hiszen ha vissza van fogva a fogyasztás alacsony wattra és az amd előnybe kerül egyedül a 7nm csíkszélességnek köszönhető nem pedig az amd-nek.
amit fent leírtam az hivatalos info bármelyik gyártó honlapján utána is nézhetsz.
de itt egy hivatalos notbookos oldal ha nekem nem hiszel
[link]
Ahogy írtam korábban az 5800h alatta van a 11800h nak ez felett van az 5900hx és ez felett meg az 11 genes intel ami tud 4,8 vagy akár 5ghz et is.
(mint írtam mi a gyakorlatba teszteltük le és pusztán kiváncsiságból nem pedig azért mert valaki fizet érte vagy hogy a yotubuon mindenféle reklámot nyomjunk bele és pénzt kapjunk érte vagy valamelyik gyártó fizessen a jobb eredmények feltüntetéséért) -
FőDudu
veterán
válasz
Xerath404
üzenetére
Tesla vs. Vw tortenet?

(Valaki le van maradva a fejlesztest illetoen - az uttoro javara).Teny, hogy hosszu uzemideju laposban jobb az AMD a kisebb fogyasztas miatt.
A melegedes miatt megfovo procikrol most ne beszeljunk - lehet kisse alul specifikaltak a hutest es ezert a gyartok alul mereteztek a gepeikben. -
Frozen
addikt
válasz
Xerath404
üzenetére
az a baj ,hogy az ilyen videoknak hiszel,nálam 11800h van a haveromnál 5900hx több játékban is kipróbáltuk mivel együtt játszunk a teszteket is lefuttattuk. 1-2 helyen az 5900hx gyorsabb pl r23 ban single core ugyan azt hozzta a multiba picit több 200 pontal.
játékokban nem nagy különbség van.Lehet tényleg a tapasztalat komolytalan ,de szerintem inkább a fizetett videók. az a +100 /200Mhz hiányzik nagyon az 5800 ból#69759
+1
A leggyorsabb jelenleg a 11genes 119x valahányas intelben -
Frozen
addikt
válasz
Xerath404
üzenetére
En meg mondig azt mondom a plasztik jobb mint a fem sokkal tobbet tud engedni es valamennyit rugozik energiat felvesz elnyel ellenben egy femmel. Persze mindenkinek szíve joga eldönteni neki mi az idealis.
( A fentire egy gyors pelda padka elere ejtett telefon plasztik hazal ep elnyalja a szélét és csunya helye lesz, ugyan abbol a poziciobol a 3x annyi fem hazasnal szétroban a kijelző. Kb ennyia kulonbseg es a paraszt vakitas)Másik tudod hanyszor repult le mar ulesről a kocsiban a muanyag hazas laptop? 200 ról mikor nyomsz egy satut kb ugy kell elkepzelni sokszor erdekes mai napig egybe van tusos mi a baja?par muanyag ful eltort es meglett ragasztva a gep a mai napig hibatlanul megy. De eset le mar kamion fulkeben a felso agyról is a muszerfalra stb ugyan ez a gep szoval amennyit kapot mar utest ahoz kepest az a par tores ami volt nem is veszes. A fem hazasnal mar lehet kitorte volna a szelvedőt vagy megrongalta volna a muszerfalat + meg a belső serulesek mint a kiszaladt alaplap elrepedt kijelző nem is beszelve hogy egy fem hazasnal nincs akkora energia elnyeles.
-
Frozen
addikt
válasz
Xerath404
üzenetére
Biztos akkor a rengeteg teszternek meg a szakertonek rossz a szeme akik elmondjak hogy a gamer monitorokon sincs ertelme ekkora felbontas ak mert nem látható akkora kulonbseg. Ez csak penz lehuzas hogy el tudjak adni egy nagy marketing. Lehet picit reszletes meg talan latsz is esetleg talan kulonbseget bar ez nagyon nem eri meg azt a penzt amit elkernek erte

Ezt ugy mondom neked taapsztalatból ,hpgy elmentem nemetbe a boltba es kiprobaltam tobb minitort megis onkabb egy 240hz es fhd hoztam el rs nem a 4k-t. A tv ből megvettem a 4kt hogy huu majd milyen koraly lesz a túrót kb ugyan az mintha egy 4k filmet letolnal a fhd tvn....
A notikon is sokan a 15"t veszik innen is iszonyatosan kicsi hova ra a qhd meg a 4k? Vicc,de mindenki maga donti el nem az en penztarcam
Nem kell elhinni amit irtam menj be egy boltba probalj ki par keszuleket egy 8k filmell meglatod mi a kulonbseg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Xerath404
üzenetére
megoldottam végül ez alapján.
disable boost/ reduces cpu temp in games " I've talked about disabling boosting in other threads via adjusting the max state to 99%. The flaw with this method is capping the CPU at only 1.7GHz. To maintain stock 2.9/3.0GHz clock with boosting disabled, use this method below instead of 99% max power state. Using Registry Editor, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\be337238-0d82-4146-a960-4f3749d470c7 and select Attributes. Modify the value of "Attributes" from 1 to 2. Data should read “0x00000002 (2)”. This will uncover a hidden power option. After that, go back in the Power Plan Options and a new tab "Processor Performance Boost Mode" will appear. Set it to Disable and click Apply. Also, make sure your max processor state is at 100%. The CPU will now run on the stock frequency. For a general idea about the performance compared to 99% max state, average FPS went up to about 5-15 with the temperatures still maxing out at the same 75 degree Celsius! The FPS loss from 99% disabled has been recovered while maintaining the benefit! Tiering your games at 1.7GHz, 3.0GHz, and full boosting will allow greater flexible for performance and temperature. "
-
válasz
Xerath404
üzenetére
Legion5 discord-os RyzenAdj-t nem próbáltad még?
Más:
Köszi, elég volt a bányásztémából...
-
kun0203
tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Szia!
Köszi a választ, szerintem legion lesz. Van bármi lényeges különbség Lenovo Legion 5 17ACH6H és a 15ACH6H között? Mert árban úgy látom ugyanaz a kettő (489.900Ft)szóval lehet rámennék a nagyobbra ha nincs semmi hátránya. Gondolom a 17-es sem bővíthető 2.5 HDD-vel az akksi miatt. -
gurus
aktív tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Sose írtam,hogy enyém a jobb sőt kiemeltem célom a legion 7 megvétele, mivel itthon nem volt ezt vettem.azért mert segitek tesztekkel én és gago1975 és a többi tag, nem hiszem rossz irányba vinnénk a fórumot.segitünk választani.én örömmel olvasom itt mások tapaszlatát, véleményét,tesztjét..játékokról nem itt szeretnék beszélni, de gamer vagyok, hidd el.
-
Frozen
addikt
válasz
Xerath404
üzenetére
Nézd az msi gp76 is fém van benne müanyag igaz ,de ez vele járó így is 3 kiló a gép van benne anyag.
A 2k kijelzőnek 15-16" on semmi értelmét nem látom ,de még 17" ban sem max annyit hogy az asztalt jobban össze tudod huzni ,de igazán én a 65" tv sem látom azt a 4k minőséget amire annyira sokan verik magukat hogy uhh 4 meg 8k....#67146
Szerintem valamit elnéztél az msi oldalán a ge szériának 3 tagja van ott az egyik 240hz kijelző a másik kettő pedig 360 as. 3080 as vga val ,igen ami 3080 al jön és 17" az az összes gép drága az ilyen 15-16" lenyegesen olcsobban megtudod venni.
(3070 el szerelt verziok olyan 2400 és 2600 euro körül futnak ezt is irtam fent hogy nem éri meg a különbséget az a minimális tudás)Én nem állitom ,hogy a gp76 egy tökéletes gép és az a király pusztán leírtam ár teljesítmény arányban nem volt egy rossz vétel 1500 ba...
Ha vissza nézed láthatod ,hogy írtam róla negatív és pozitív dolgokat is elég tartalmasan.És mindig van jobb pusztán az a kérdés ki mennyit áldoz rá. -
Chumlee
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, bukom e a garanciát ha az alját lekapom. Maga a hangszóró nem eldugott helyen van 2x2 csavar tartja , kíváncsi lennék a csatija esetleg nincs e szét csúszva. Mert hibátlanul szól a jobb oldali, a bal néma teljesen.
Itthon nincs amúgy szerviz, majd vasárnap elköszönök tőle.(svájci a gép) Szerdán meg én is megyek ki és intézem neki a garanciáztatást. -
-FLY->
őstag
-
FőDudu
veterán
válasz
Xerath404
üzenetére
20% gyorsulasert sokan gepet is kepesek cserelni. Ehhez kepest egy relative olcso memoria cserevel (nalam kb 150 Euro a parba valogatott 16GB) meguszni eleg egyszeru.
Sajnos nem gyorsulasrol van szo - hanem ezzel hozza a hasonlo kepessegu hardverek szintjere.
Igy valoban bosszanto.
u.i.: en sem ereztem meg, hogy fullhd fole kellene mennem laptop kijelzon jatek kozben.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Kijelzőt Multifoam-mal takarítok/tunk.
Leszed mindent, de pl a gépházról a fesést nem, és nem is oldja a műanyagot sem.Csíkmentesen szárad, papír kéztörlővel használva nem is szöszöl.
Gyakorlotabb nyomhatjaa felületre, kezdő inkább a törlő felületre.Szépen habzik, míg leszedi a dzsuvát. Ahol nem "pezseg" ott nincs dolga.
Hátránya, hogy 12-es pakkban kapható csak, pl Conrad katalógusból. Kisker forgalomban egyenként megvehetően nem láttam még. Régi csomagolása sárga alapon fehér/kék felirat, az új teli kék fehérrel. Minőségi különbség nincs. Mikor öregebb, akkor jobban folyik .
Jó a kijelzőre, billentyűzetre, egyéb burkolatelemekre.
Itthon a kocsi szélvédőjét (belülről mikroport), műszerfalat is azzal takarítom. -
gago1975
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
1hétre ki vannak zárva a kommentelésből.
Kár pocokért, mert egy "rémhír terjesztés"-re reagált jogosan, olyan jelzőt használt RM-re ami köztudott, de ez a moderátornak nem tetszett.Mondjuk ha neki 1hét, akkor RM-nek többnek kellene lenni a Coviddal kapcsolatos rémhír terjesztése miatt.
De nem én vagyok a moderátor. -
-
fordjee
aktív tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Jó kérdés. 15-ös lesz , az tuti és valami könnyed, pofásat szeretnék. Xmg-vel nagyon szemezgetek, de azzal az a baj, hogy nem tudom visszaküldeni
XMG fusion a kiszemelt, csak még nem tudom, hogy nem lesz-e valami frissítés rá, 9750H azért nem egy mai darab. Most volt 100euro kedvezmény, de lecsúsztam róla, addig olvasgattam róla a teszteket. Írtam nekik, hogy esetleg nincs-e valami kedvezmény, vagy várható-e.
XMG core-ok akciósak most, azok sem tűnnek rossznak, de külsőre nem annyira csecsék
Nem kell erőmű nekem, 1660ti is bőven elég lenne, de nagyon nehéz jót találni, ami külsőre is tetszik, nekem az is fontos sajnos.
Szóval a Fusion 15 a kiszemelt egyelőre, 350 környékén lett volna nagyjából.
A Legiont sajnálom még hogy lemaradtam róla, az brutál jó árban volt. Külsőre egyáltalán nem tetszik, de azért az árért lehet megbarátkoztam volna vele. -
válasz
Xerath404
üzenetére
Sajnos ha olyan van azt nem lehet. A dedikált is használhatatlan lesz. És ha külső kijelzőre mész szerintem még akkor is jelen van csak kevésbé az igpu. Az optimus-t nem lehet kikapcsolni én így hallottam és tapasztaltam, próbáltam. Igaz nekem régi gépem van, a mostaniaknál nem tudom mi a helyzet.
-
-
2018
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
No gpu errort dobott a doom erhernal a g733qs amd-s laposom. Steam forumon irtak a megoldast amd autodetect toolal a chipset drivert meg a tobbit a legujabbra frissitve ismet elindult a doom eternal. Ha valaki hasonloval kuzdene. Ja amugy igertek nv az rt meg a dlss elemeket a programba, es meg mindig nincs benne,
-
gago1975
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Szia.
+ 3 év kiterjesztett gari 100+k
Mert az a leírásuk szerint nem Lenovo gari, hanem ha rámész au infó gombra, akkor látod, hogy ezt "ők biztosítják" számodra. Mekkora egy kamú
Nem tudom te milyen árat nézel, de a Lenovo-nál így néz ki elméletileg a +gari
Ezt még Ryan1318 küldte nekem, mikor garit szeretett volna hosszabbítani a 5600H 3060-as 5 Pro-nál.
De most amit én nézek:
az pedig így néz ki.
Ja azt tudod, ha a Premium Care kiterjesztést veszed, akkor mindent itthon lehet intézni 24 óra alatt kint vannak nálad és javítanak, alkatrészt cserélnek?
Lehet így még a Refund-ot is el lehet itthon intézni ha kellene? -
-
gago1975
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Szia

A "Hát így" az "Én a türelmedet 2018 pimaszkodására értettem" ennek szólt.
Nem fogok neki segíteni, ha pimasz és kész.a proci ami neccesebb az belenyal a 80 ba, de a gpu 73 fölé nekem még nem ment. Viszont a lapos 90 fok ig nem megy max ventin ami néhol zavaró mert 80 foknál is olyan halk a venti, hogy szerintem ilyen 50-60% on pörög max.
Az azért nem vészes, de ki kellene vinned a mesterhez és ő bizony levinné még azt a hőfokot is amid van -10°C-kal legalább. Kell rá az új Indium-os paszta, +a GPU-ra jófajta NT-H2 kerámia paszta.A Legion 7 kicsit vékonyabb.
Legion 7 16" Dimensions (D x H x W)356mm x 261,04mm x 20.1-23.5mm
Legion 5 Pro16" Dimensions (D x H x W)356mm x 264,2mm x 21.7-26.85mm
összesen 1,6mm a magasság különbség a háznál felhajtott kijelzővel, tehát az lehet akár a hűtés miatt picit vastagabb gumibakot tesznek és emiatt van a különbség, de az viszont látszik, hogy a kijelző ház 2-3mm-rel vastagabb az 5Pro-nál mint a Legion 7-nél.
Az 5 Pro-nál a billentyűzet "csak" 4 zónás RGB-s és nem lehet ezek szerint egyenként állítani?
Ez legyen a legkevesebb gond. Szép és jó gép, grat hozzá
-
gago1975
őstag
-
motifator
senior tag
válasz
Xerath404
üzenetére
Ugyanezt el tudod érni egy külső monitorral is, ami közvetlenül a GPU-ra csatlakozik DP porton keresztül és akkor nem szól bele az optimus. Ezt csinálta DonDragonka, ennek a mux switch-nek gondolom akkor van értelme, ha a laptop kijelzőre akarsz varázsolni több fps-t és kizárni az optimust. Nekem is működik a G-sync egy külső monitorral, ha kompatibilis a monitor, meg a "minus optimus" funkció is

-
DonDragonka
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
A G-sync screenshot is ott van, küldtem, azt is
[link]
Nekem egyre inkább az a gyanúm, hogy a beépített kijelzőről beszéltek én meg csak külső monitoron használom. A saját kijelzője szerintem 20 percnél többet nem ment eddig.
De este megnézem, kicsit közelebbről mit tud ha csak a saját kijelző van...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Értem, értem, de nem az elvre kérdeztem, mert azt kb. ismerem, hanem arra, hogy ez a MUX nincs G733-ban, ezt nem Te írtad először itt, én meg nem értem(tényleg nem), hogy akkor az amit a képen mutatok opció az mit kapcsolgat... És kb ez a szitu a G-sync-el kapcsolatban is... Miért mondja bárki azt, hogy nincs(aztán meg ez marad meg a fejekben) ha egyszer van.. És tényleg nem az ekézés megy, lehet félre értek valamit és ezt szeretném kideríteni...

Esküszöm kerítek egy HDMI kábelt és kitapasztalom, mert felettébb kíváncsi vagyok
szerintem azért nem értem mert azzal még nem próbáltam, ja várj mégis hiszen a TV-hez 4k 120Hz HDMI-n csatlakozott, na teljes a zavar

-
DonDragonka
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Jaj ezt már a múltkor is akartam kérdezni...

Ezt a MUX mizériát. Nem értem mit hiányoltok a G733-ban e témán belül...
Amit tudok, hogy ki-be kapcsolható az iGPU (nyílván csak akkor működik ha nem a C porton megyek DP-ra külső monitoron, mert ez esetben ez a kapcsoló off by default)
Namost ha van ez a kapcsoló és ebben nincs MUX, akkor mit kapcsolgat ez így? Mer fényeket tutira nem...

Nehogy félre érts, nem piszkálódok tényleg nem értem az egészet... Hogy lehet ezt konkrétan megállapítani? Vagy miből?Mint ahogy azt sem, hogy mitől ne lenne G-sync?

Ezeket már csak azért is jó lenne tisztába tenni, hogy a "mindentistudokolyaneszközrőlaminekemsosevoltdeajútúúúbermegmondta"
típusú hozzászólások legalább annyira ne lehessenek laikus számára félrevezetőek. Továbbra sem támadó állásban vagyok, csak viccelődök, nehogy felvedd!!!!

A kérdésekre adott válaszokra tényleg kíváncsi vagyok... Mert nem értem.
-
gago1975
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Na azért hasra ne essünk kérem.

A G733 Scar tényleg egy nagyon jó anyaghasználatú gép, lehet azt is mondani, hogy megközelíti vagy eléri a prémium anyaghasználatot, de azért nem egy AW M15-17R3-4-el, tetszik-nem tetszik, ez van.
Te gondolom még nem láttad élőben az AW M15/17-et, nekem viszont volt szerencsém mind a G733-at megnézni és az M15R3-at is.
Van különbség az AW javára.De a pozitív dolgokat, elismerően itt #62857 le is írtam, hogy a G713-hoz képest mennyivel jobb az anyagminőség a G733-nál.
A kijelzője az AW M17R4-nek amit a notebookcheck tesztelt, tény, hogy katasztrofális minőségű volt, de ugye Darth_Revan-nak is volt ugyanolyan gépe mint neked illetve DonDragonka-nak, és őneki használat közben megjelentek a pixel hibák.
Ez sajnos benne van a pakliban.Neked meg ha jól tudom más gondod is van a gépeddel a "bányászat próbálás" végett, ugye-ugye????
Na úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a G733 egy Consumer gép de abból is a legjobb próbál lenni és ez hellyel-közzel sikerül is neki, és ti nagyon elégedettek vagytok vele.
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy Legion 5 pro vs G713 vs MSI GP76 valamint Legion 7 vs G733 vs GE76 között melyiknek az összeszerelési minősége, anyaghasználata jobb.
Most kb. ugyanazt játszod mint itt #620372018 és mikor elmondtuk az előnyeit egy OLED-nek, hirtelen elfogadtad a véleményünket és rendeltél egy OLED55CX-et.
Tényleg az megjött már? Sikerült a jóminőségű HDMi Premium kábelt megvenni hozzá? Megy a 4K 120Hz neked is HDMi-n keresztűl RTX3080-al?
Ha igen, akkor milyen, mennyire van
szájtátás????
Remélem beszámolsz róla, hogy na ugye, hogy mennyivel más?! -
-
gago1975
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Szia.

Az Ok, hogy ugyanaz a build&quality, de az 5pro-ban is VC hűtés van, illetve ugyanaz a QHD HDR500-as 165Hz-es G-Sync panel van mint a Legion 7-ben? Gondolom nem csak a full RGB miatt drágább a Legion 7 mint az 5Pro.
De ettől függetlenül, nagyon jó alternatíva az 5pro RTX3070-el nagyon jó választás annak, aki nem akar +500-1000€ val vagy többért jó gépet venni
Legion 5Pro Linux video -
-
válasz
Xerath404
üzenetére
1) Freesync vrr határok mennyi az amd driver szerint amikor aktív az optimus ?
2) hangszórók milyenek ?
3) 1920*1080 vagy 1920*1200 mennyire mosott ?
4) max teljesítmény mellett mennyi a Time Spy és Port royal score ?
5) AC valhalla megvan ? Ha igen akkor nyomnal benhcmarkot ultra preset-el max felbontáson és 1920*? felbontáson ?
6) van valami Ray tracing játékod ? Ha igen akkor ott is max RT mellett csinálj egy benchnarjot vagy screenshot játékon belül úgy hogy négy háttérben MSI afterburner alapvető adatokkal (órajel, hőmérséklet, fps).
UI: na jól vsnz telefonon esélytelen helyesen írni
-
wanted5
őstag
válasz
Xerath404
üzenetére
Igaz ez csak 1 tapasztalat, de nekem szerencsére semmi gond nem volt a TMX-el.
Maximum annyit tudnék felróni, hogy valamilyen automata email jöhetne, hogy pl beérkezett a gép hozzájuk, feladták, alkatrészre várnak stb, mert ezek az infók az állapotkővetési oldalukon se voltak elérhetőek nekem, de emailre 1 napon belül válaszoltak mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jogos,hiába Asus-t is szerettem,Acer predator laptopomat is stb.. .mindig az aktuális a legjobban szerethető.

Muerte