Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KillHates #76356 üzenetére

Tisztában vagyok vele, lehet a címkézés szó használata nem volt megfelelő ebben a kontextusban. Itt inkább arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mennyire igénytelen így elküldeni a notebookakat tesztelésre, XMG-től még nem láttam ilyet. Ráadásul az idő sem sürgette őket, hiszen volt vagy 1 hónapos embargó.

k-adi: Áh Jarrod. Még mindig furán válogatja össze a teszteket (GOW high miért nem ultra?), nála szoktak kijönni érdekes eredmények (azóta sem láttam olyan tesztet, ahol a 6800M ilyen jó eredményeket ért volna el, főleg, hogy MUX kapcsoló sem volt a gépben). Viszont a konklúziót adom, más tesztekben is 1-15% különbség van (a notebookcheck kártyás oldalán 20-30% előnyt is írnak egyes játékoknál, csak tudnám honnan veszik ezeket a számokat) és általában legalább ezer eurót rá kell költeni. Nem csodálom, hogy miért nem tettek 10 vagy 12 GB memóriát a 3070Ti-ra: senki nem venné a drágábbat..

kretenallat: Ennyiért szerintem az Asus e-store-os ajánlat nagyon jó, ár/értékben nem kapsz ennél jobbat. Ezt a variánst nagyon sok firkásznak elküldtek tesztelésre (QHD kijelzővel), valahol kijött, hogy lehetnek hibás példányok.. Na bumm, max visszaviszed. Engem a durván világító státusz ledek zavarnak, meg a melegedés, de az utóbbi minden notebookra igaz.
    Vannak pozitív tesztek is, ahol nem húzzák le (nagyon ;] ) a gépet:
    ASUS ROG Strix Scar 15 Review - It's Too Good!
    Asus ROG Strix SCAR 15 2022 review (G533ZW – Core i9-12900H, RTX 3070Ti)

Új hozzászólás Aktív témák