Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Azurooandrew #41248 üzenetére
Szubjektív vélemény: ha az E10K és az X-Fi HD közül kellene választanom, akkor az utóbbi. Igaz, az E10K két-három nap erejéig volt nálam (ajándékba vettem), az X-Fi HD-t pedig - egy bkercso-féle Presenter 2/LM6172 opamp/kisDAC kártya-kombináció mellett - rendszeresen használom jó pár hónapja.
Én Maxell Retro DJ-vel és AKG K511-gyel tudtam kipróbálni az E10K-t (az AKG-val együtt lett belőle ajándék apámnak), valahogy kissé sterilnek, szűkösebb hangterűnek és basszusban még a bass boost-tal együtt is picit vérszegényebbnek tűnt az X-Fi HD-nél.
Ez nem azt jelenti, hogy az E10K rossz, de szerintem a jelenlegi, nyilván a dollárárfolyamtól függő árak ellenére eggyel az X-Fi HD alatti ligában játszik.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bodz
nagyúr
válasz Azurooandrew #41248 üzenetére
A HD330-at már nem nagyon kell mélyek terén fickósabbá tenni, alapból is elég súlyosan tolja. Ez mondjuk jó páros lenne az E1-el.
Az X-fi HD vs E10K csatában nálam az előbbi a nyerő, kivéve ha HD681 Evo is van a képben, a kis Fiio nagyon illik hozzá.
A szokásos "gond", hogy Te is csak az itthon beszerzhetőek közül akarsz választani (az okait nyilván értem). Külföldről még pár dolgot fel lehetne venni a listára.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Azurooandrew #41467 üzenetére
Presenter 2 18k volt, LM6172 2k, kisDAC-kártya meg egy debreceni fórumtárstól használtan 12k -> ezt bkercso be is tette nekem a Presenterbe.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bukk900
őstag
válasz Azurooandrew #41871 üzenetére
Igen, jó, élvezetes volt a HI-2050 az E10k-val. A térbeli különbség volt jelentős, széltében volt nagy, ettől volt számomra érdekes.
Középen és a magas hangoknál éreztem kiemelést, a magas nem volt bántó, csak fémesen hangzott, akusztikus hangszereknél nem volt olyan finom, természetes. A bass kapcsolót nem használtam, mert attól nem lett jobb, csak több.
A mostani AKG ebben jobb, nincs túlzott basszus itt sem, de jóval mélyebbre megy és testesebben, részletesebben szólal meg az e10k-ról, a bass kapcsolót itt sem használom. A telefonhoz képest a Takstarnál megéri beruházni a fiio-ra, mert igényli a minőségibb meghajtást a tudása kihasználásához. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Azurooandrew #42176 üzenetére
Tévednek.
-
addikt
válasz Azurooandrew #43207 üzenetére
Üdv!
Nekem így sikerült a DAC-omra a Win 7-es drivert felvarázsolni, 64 bites Win 10 alatt. Egy próbát nálad is megérhet.[link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
.DLL
veterán
válasz Azurooandrew #43692 üzenetére
Akkor én kérdeznék is.
Többször is leírtad, hogy nem elég testes, kevésnek találtad a basszust; ezt az említett másik két DAC kombónál is így érezted, vagy azoknál megfelelőnek hallottad ezt a tartományt?[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
bkercso
nagyúr
válasz Azurooandrew #43692 üzenetére
Összkép: Egy felhasználó barátabb potméterrel, testesebb hangzással, több basszussal, nagyobb dinamikai tartománnyal beleszerettem volna és marad
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
EQMontoya
veterán
válasz Azurooandrew #43733 üzenetére
Csak tudnám, minek csinálnak ennyi portable cuccot. Tényleg ekkora igény van ezekre? Lassan több van, mint ebben a kategóriában sima asztali.
Same rules apply!
-
guppy
őstag
válasz Azurooandrew #43733 üzenetére
Keresd a hibát a tesztben
"A FiiO Q1 mellé 16-150 Ohm közti impedanciájú fül- ill. fejhallgatót ajánlanak, kimeneti feszültsége (32 ohmos töltéssel mérve) 190 mW."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Politika
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Formula-1
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok