Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2282) Alukard válasza parandroid (#2281) üzenetére


Alukard
senior tag

FLAMEWAR

Mi a tanulság ebből?? nem szabad nőt gép közelbe engedni :DDD (csak azért, hogy kötekedjek 1 picit :DDD )
Amúgy teljesen 1et értek, csak a probléma ott kezdődik, hogy miközben megy a pirítós háború szegény szerencsétlen kérdezők 3 oldallal visszább máig nem kaptak választ.
Sajnos olyan általános dolgokkal dobálóztok amik inkébbaz AMD vs. Intel háborúra hasonlít... tudjuk, hogy az AMD mindent ver (a Core2 vezetése ügyes photoshop eredmény), de ezzel nem állunk ki az uccára mert a cerka fanklub meglincsel minket. Ugyan ez a helyzet itt is van 1 vélemény, biztos, hogy van 1 ellenvélemény, és sztem ezt már 1 picit túlragoztátok... a másik fele, hogy hiába nyomjátok itt az érveket (legyenek akármilyen meggyőzőek is) az átlag júzer nem fogja föl a dolgot... olcsó? olcsó! ennyi és itt ki is merült és ez a mentalitás majdnem teljes MOra igaz. Szóval inkább a kérdezőkre kellen koncentrálni nem pedíg a vitatkozásra, mert a számítástechnikai eszközök felhasználásának irányvonalai egy erősen szubjektív téma. Mindenki elmondhatja a véleményét ezt nem vitatom, de a FuSimmal nem akarok úgyjárni mint a májkrémmel (megtudtam miböl van). Vitázásra hála a jó égnek ott a PÜ, lehet használni.

Csak a legszörnyűbb az egészben, hogy mindenkinek igaza van, és mégis forog a világ. A júzer járjon csak gariba a notijával a rendszergazda, meg törölje ki a hátsóját, mert az üzleti gépekben lévő gyenge videjókarival, még 1 élvezhető SANDBOX ot sem lehet csinálni, nem hogy 1 OSt kipróbálni VMware -rel.

És hogy én is hozzájáruljak 1 picit (ezt nem lehet kihagyni), sztem az üzleti notiknak aránytalanul nagyobb az ára mint 1szerü júzer notiké és sok esetben sztem kb 2es vagy többszörös a haszon az üzletiken, mert gondoljatok csak 1 picit bele az előállítási költségekbe (most a szolgáltatásokról nem beszélek, másik tészta).

Zárszó
Meg vagyok elégedve az erősen költséghatékony FUSI AMILO A1667G (A64 3200+; 15,GB RAM, 80 GB HDD) notimmal, fősulira járok vele, JAVA-t programozok rajta, jáccom, üresjáratban warezolok (mint minden lelkiismeretes internet használó) és vettem hozzá 12 rongyért 1 DICOTA hátizsákot meg 1 CoolPad ot itthonra alá. Picit megkopott a deklije, de rohadtul nem érdekel a dolog amíg műxik (amúgy is kap majd 1edi festést :DDD ).

[Szerkesztve]

https://blackfyre.ninja

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.