Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) Rocko


Rocko
tag

Üdv!
Megy az ati driver? Kipróbáltátok?

(#1852) Laccaa


Laccaa
csendes tag

Szerbusztok!

Van egy Amilo A7640-es gépem. 1,5 éves; már nem garanciális.

Rendszeresen lefagy, ilyenkor egyetlen billentyűre sem reagál, kikapcsolni is csak úgy lehet, hogy folyamatosan nyomva tartom a ki-be kapcsoló gombját.
Továbbá: bekapcsoláskor gyakran csak a ventilátor indul el, se kép se hang, időnként magától kikapcsól, vagy nem kapcsolható be napokig.
Újabban bekapcsolás útán, sokáig, csak csíkokat lehet látni.

Szervízben többször volt, még a garanciális időszak alatt, ahol a hibákat vagy nem tapasztalták, vagy szoftver újratelepítéssel ''megjavították''.

Meggyőződésem, hogy nem csak az én gépem produkálja ezeket a hibákat. Szükségem volna mások megerősítésére, illetve tapasztalataira, ötleteire.

Kérem, hogy aki hasonló gondokkal küzd -ennél a típusnál- mondja el, hogy mit tudott tenni vele!

Laci

(#1853) HIJ válasza Laccaa (#1852) üzenetére


HIJ
őstag

Üdv!

Nos nekem az M1437G produkálja ugyanezt a jelenséget. Én még ott tartok, hogy most viszem szervízbe... A szoftver reinstall nálam is megoldja a dolgot 1 vagy 2 napig.Egyébként ez a leg alattomosabb hiba, mivel néha csinálja néha nem.És ha épp a szervízben nem jön elő, akkor annyi . Én mindenképp indítványozni fogom az alaplap cserét, mivel az azon kívüli dolgokat kizártam, értem ezalatt a memóriát, vinyót és a procit.Ugye a többi meg csak alaplapostul cserélhető.
1 év alatt csak kijön, ha nemjó...

HIJ

(#1854) Vertike


Vertike
csendes tag

Én is a hétem viszem szervízbe a drágám! Az L1310-esem fedelét tartó két karnál megrepedt a műanyag. A fedlappal egyben van a borítás a csukófedélen és mindkét oldalon megrepedt. Pedig nem szoktam levágni a kijelzőt. Ezen felül még az is a gond, hogy kerreg a ventillátor. Rendesen hűt, de kerreg. Azon már nem csodálkozom, hogy sohasem áll le... Beviszem , megnézik és megpróbálom úgy intézni, hogy ne kelljen otthagyni. Felveszik, hogy mi kell. Egy fedlap és egy ventillátor, vagy hűtő egység és mikor megjött a csere,beviszem felteszik, átteszik. Ezért nem hagyom ott hetekre. Az automex szervízről, csak jót tudok mondani, remélem a notebook szervize is ilyen jó a Fujitsu-Siemensnek!

Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]

(#1855) opr


opr
veterán

Ha esetleges vevő téved ide, mielőtt megvenné a lapot ezt olvassa el:
A noti tényleg nagyon jó ár/érték arányú ( úgy mindegyik FS), de SZERZIVE LÉNYEGÉBEN NINCS. :(((


Az enyém usb hibás, fél éve szopok a szervízzel, már HD-video minőségű videót is adtam bizonyítván h tényleg szar az usb( instabil, néha gondol egyet és megdöglik...), a szervíz mindíg visszaadta, h szerintük a cucc hibátlan... Utána jártam, semmi esély nincs rá, hogy az ellenkezőjét bizonyítsam, bíróság stb lényegében felszólítást tehet, mást nem... szvsz röhej.
Ez a szervíz konkrétan a
RIQUEST kft. volt, aki m.o.-n az FS hivatalos márkaszervize, szal gariban bárhova adod be, ide fogják küldeni...


[Szerkesztve]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#1856) JanoXP


JanoXP
aktív tag

[link]

Én vagy 5 hónapja egy ilyet vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokaktól hallottam, hogy a Fujitsu noteszek ventije hangos. Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam. Zene, AutoCAD, net, ArcGIS 9 együttes futtatásánál kb. 10 percenként hallom felpörögni a ventit kb. 2-3 másodpercre...

Hibátlan gép!

(#1857) HIJ válasza opr (#1855) üzenetére


HIJ
őstag

Hát most megrémítesz ezzel, pláne hogy az én bajom is egyszer előjön egyszer nem...
Azért próbálom majd nyomatékosítani, hogy az oprendszer reintall és a driver csere nem oldja meg a dolgot.

HIJ

(#1858) HIJ


HIJ
őstag

Egyébként most hogy van ez, ha videókártya gondja van a gépnek az rávan integrálva vagy kivehető (ATI X700 PCIE), tehát alaplappal együtt vagy külön is cserélhető?

HIJ

(#1859) DiXoN008 válasza HIJ (#1858) üzenetére


DiXoN008
tag

Ezekben a notikban már MXM alapú VGA-k vannak így cserélhetőek, tehát ha a VGA rossz akkor szerélhető, sőt elvileg ha nagyon akarnád, akkor te bemehetnél egy boltba vennél egy MXM Type 1-es felületű VGA-t bele akkor te is bet udnád tenni.
Csak ott a problémam, hogy sokkal több több és jobb MXM type 1-es kari nincs., sőt most utánolvasva nem túl mélyen, de nem sok van, szinte semmi sincs csak a Geforce 6600 Go 128-as verzió. Meg egy leírás egy Geforce 6800 Go-ra ami II-es ugyan de akkor elvileg megoldható a csere.[link] egyébként ezen az oldalon még körül lehet nézni, mert itt van minden az MXM fórmátumról: [link]
Plusz a másik probléma ezzel, hogy Magyaro. egyáltalán nem lehet még ilyen karikat kapni, külföldön is csak 1-2 helyet linkeltek be fórumokba úgyhogy a notebookokba a VGA cserebere azért még messze van, viszont ha tényleg jönnek majd a sima gépekbe is az MXM-es VGA-k akkor lehet rá kicsit nagyobb esély.
De igaz te gondolom csak a garis csere miatt kérded hogy hogy szóval ha az X700-as a rossza akkor megúszod az alaplap cseréje nélkül is.

(#1860) DiXoN008


DiXoN008
tag

Jaj most jut eszembe, hogy akartam még valamit kérdezni, hogy szeretnék venni valami hátizsákos táskát a notimhoz (1437G) valakinek nincs itt ilyen hátizsákos tasija, mert nem tom milyet kéne kinéztem akkor már hogy stílusos legyen egy ilyet [link] Mert ez úgy szép nagynak tűnik, de sajna esélyem sincs hogy Magyaro.-n ilyet kapjak Németből meg nem hiszem hogy érdemes lenne megrendelnem. Na de majd benézek a notitasis topikba is.

(#1861) opr válasza HIJ (#1857) üzenetére


opr
veterán

Azt én is próbáltam nyomatékosítani, elsőre csak egy kicsit, utána nagyon, de leszarták szvsz...
Lényegében hatalmas arccal közölték h a hardverteszten a gép átment (mint kiderült a hardverteszt egy 20 perces memtest86 volt...) szvsz lol

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#1862) HIJ válasza opr (#1861) üzenetére


HIJ
őstag

Pff... Ha nekik ebből áll a hardver teszt, akkor tényleg szánalmas népség.A memtest mióta tesztel procit, vinyót vagy esetemben videókarit? Esetleg lap stabilitást és a memóriát lehet rábízni.A memtest nekem is ment egy egész éjjel és semmi.
Hát nemtudom milesz....

Majd azért, ha valakit érdekel megírom a fejleményeket.

HIJ

(#1863) morfondőr válasza DiXoN008 (#1859) üzenetére


morfondőr
őstag

Hm...Egész érdekes az a vga-cserélős link amit írtál. Nem kis teljesítménynövekedést eredményez a 6800 Go! Csak kérdés, hogy mennyire kompatibilis, gondolok pl. az energiatakarékossági funkciók mennyire működnek, meg persze a melegedés! De azt hiszem, ha más nem, akkor az ára biztosan lebeszél! 300 euró kicsit sok ilyenre, főleg úgy, hogy az x700-asal nem tudnék mit kezdeni! :(

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1864) DiXoN008 válasza morfondőr (#1863) üzenetére


DiXoN008
tag

Hát ja azt le is felejtettem, hogy az ár a másik még ami egy nem hozzáférhető dolog lenne.
Energiagazdálkodás ugyanugy lenne, csak nem Powerplay hanem az NVIDIA féle megoldás ami most meg nem mondok mi, meg úgy sem fog érdekelni mostanában az tuti :DDD Meg mégsem szeretném véletlenül sem tönkrevégni a notim, jó ez így is ahogy van a mostani teljesítményével is bőven megvagyok elégedve noti szinten, arra bőven jó és talán sok is. Viszont az fura hogy azt írja, hogy a hőmérségletileg jobb mint elötte, pedig azért a 6800 nem tom hogy fűthet, meghát tényleg az akisiról mennyit mehetne.

(#1865) Alukard


Alukard
senior tag

Érdekes amit a videjó karikról küldtél linket, és megnyugodtam, hogy kb 1 10 perces csere lenne. igaz nem rég vettem a gépem, de az X700as kezd érdekes dolgokat kreálni (a grafika szét esik, pl rendernél 1 pixelhez hozzáragad a grafika 1 része és a többi megy tovább), tapasztaltam már korábban is hasonló hibát de az a 9800asomnál volt.
[kép]
Mondjuk ennyire még nem durva a helyzet, de kezdenek jelentkezni a tünetek.
Apropó cserélhető alkatrészek, estleg nagyobb hatásfoku komplett hűtés nincs?

https://blackfyre.ninja

(#1866) -=Sziszi=-


-=Sziszi=-
aktív tag

Hali
Segítsen már valaki! Mért van az,hogy nem tölt az aksi. Villog a töltésjelző vinfos is kiírja hogy töltés de egész este nem töltött semmit.
Amilo A7620asom van tudja valaki milyen aksi kéne benne lennie???
Előre is THX

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#1867) morfondőr válasza -=Sziszi=- (#1866) üzenetére


morfondőr
őstag

Nem lehet, hogy valami kontakthiba? Próbáltad kivenni-visszarakni az akksit, kiporolni a csatlakozókat vagy ilyesmit? Minden esetre elég érdekes a dolog! :F

[Szerkesztve]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1868) morfondőr válasza Rocko (#1851) üzenetére


morfondőr
őstag

Ugyanez a driver van meg nekem is. Szerintem nem is adott ki a FuSi frissebbet és nem is fog. Talán a Vistaval...De köszi a fáradságot!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1869) MaTT


MaTT
aktív tag

üdv!
én a serco kft. -t kerestem fel annak idején amikor meghalt a venti. írtam nekik mailt. válaszoltak hogy rendelnek ventit, ha megjön akkor beviszem, berakják és örülök.
így is történt csak a bibi az volt hogy majd 3hetet kellett várni míg megérkezett a venti :\
de aztán bevittem, és negyed ora mulva vissza is kaptam a gépet. addig meg hüvös helyeken használtam félteljesítményen..
mint kiderült utolag, adtak volna cserekészüléket is ha kérek..

szal a serco viszonylag korrekt szerviz. ők is hivatalos fs szervizesek.

barátom viszont kicsit szívott miattuk mert gond volt a gépével (nem indult vagy fagyott v. vmi ilyesmi) szal ott kellett neki hagyni. 2-3 hétig biztos benn volt. aztán kiderült hogy csak poros volt a memoria foglalatnál vmi..
de megoldották végülis )

Keep the rubber side down!!

(#1870) HIJ válasza MaTT (#1869) üzenetére


HIJ
őstag

Én pénteken adtam le Szekszárdon a gépet.A szervízes aztmondta, hogy ez még lehet memória is, mert tapasztalata szerint 90%os a memtest és ha még futott egész éjjel hiba nélkül az sem jelent semmit.Hát nemtudom... Ez igencsak ellentmond opr tapasztalatának, miszerint 20 perc memtest után kijelentették, hogy a gép jó...

HIJ

(#1871) Vertike


Vertike
csendes tag

Köszi Matt az infót! Felhívtam őket, nagyon készségesek voltak, monták, hogy persze , vigyem be, megnézik a ventit és a fedlapot és haza is hozhatom, majd szólnak , ha megvanak a kért alkatrészek. A Rikvestről nem hallottam túl sok jót, úgyhogy örülök, hogy erre a szervízre rátaláltam! Most lesz új ventim és fedlapom:) Meg lehet kitakaríttatom kicsit a gépet.

Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]

(#1872) MaTT válasza Vertike (#1871) üzenetére


MaTT
aktív tag

Nincs mit igazán ;)
csak mondom készülj fel hogy lehetséges hogy beletelik pár hétbe mire megjön az alkatrész :\

edit: meg ugye kinn van a francba a szervizük..

[Szerkesztve]

Keep the rubber side down!!

(#1873) LeeFH


LeeFH
csendes tag

Sziasztok!

vissza-visszaolvasgattam a topikban, de inkább megkérdezném még egyszer, hogy szerintetek egy AMILO A1650G típusú notebook megbízhatóság, és teljesítmény (kiemelve a processzort: AMD Turion 64 ML32) terén megéri a pénzét?
Köszönöm szépen a segítséget!

(#1874) -=Sziszi=-


-=Sziszi=-
aktív tag

Csuma!
Segítsetek plíííííííz!
Amilo 7620am van és szarakszik benne a dvd író.Egyszer megírja aztán nem olvassa vissza. Aztán meg be se fejezi hanem kiírja hogy ''Pozicionálási hiba stb..''. Ma végre sikerült írni egy kib..ott lemezt amit működik is.
Valaki tudja mi lehet a hiba?
Előre is thx

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#1875) morfondőr válasza -=Sziszi=- (#1874) üzenetére


morfondőr
őstag

Optikát tisztítsd le (bár gondolom ez már megvolt)! Mást nagyon nem hiszem, hogy tudsz vele csinálni. Egy idő után elhasználódnak az írók, meg olyat is hallottam, hogy némely típusok igen hamar. Garit próbálj, ha van még!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1876) -=Sziszi=- válasza morfondőr (#1875) üzenetére


-=Sziszi=-
aktív tag

Hali
Gari az nincs rá sajna.Ha végleg szétmenne tudsz valami boltot ahol amilo alkatrészeket lehet venni olcsoért?

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#1877) BlackWoOd válasza -=Sziszi=- (#1876) üzenetére


BlackWoOd
aktív tag

Szinte bármilyen noti DVD író jó sztem bele, csak az előlapját kell majd átpattintanod.
Itt a hardverpiacon is szokott lenni ilyesmi (olcsóbb, mint boltban/bontóban).

< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >

(#1878) Vajar


Vajar
csendes tag

Sziasztok!

A metróban találtam egy amilo notit 336k-ért [link]. Elég durva jószág.Csak a legfontosabbak 1gb ram, ati x1800, core duo 1,6. Valaki tud róla valamit? Kicsi olcsónak tűnik ahhoz képest, hogy mi van benne.

[Szerkesztve]

(#1879) HIJ válasza Vajar (#1878) üzenetére


HIJ
őstag

Hmm..

Ha jól látom, akkor a Pi1505 [link] vagy az M1437 -től csak a videókariban, képernyőben és a bluetoothban tér el.Ezek pedig 250K és 235K -ba vannak, tehát sztem simán belefér abba az árba.

(#1880) -=Sziszi=- válasza BlackWoOd (#1877) üzenetére


-=Sziszi=-
aktív tag

Hali
Kéne egy 4 centis vga hűtő amilo 7620ba szerinted hol tudom legegyszerübben beszerezni?
Kérdeztem boltban de ott nincs me ez nem átlagos venti ami minden lapon meg karin van mer ügye minden notiba más való.

DVD ok! THX :C

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#1881) Alukard


Alukard
senior tag

Megnézegettem a notim alját... és a venti nyílása 2/3 részben le van takarva (gyári műanyag)... tudja vki miért? mert amennyire én látom kotlátozza a levegő áramlását.

https://blackfyre.ninja

(#1882) d900t válasza HIJ (#1879) üzenetére


d900t
senior tag

nameg CPU-ban

(#1883) HIJ válasza d900t (#1882) üzenetére


HIJ
őstag

pi1505 is dulacore -os, de a 1437 valóban nem.

HIJ

(#1884) BlackWoOd válasza -=Sziszi=- (#1880) üzenetére


BlackWoOd
aktív tag

Passz, erre nem tudok tippet adni.

[Szerkesztve]

< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >

(#1885) morfondőr válasza Alukard (#1881) üzenetére


morfondőr
őstag

Lecsavarozod a hátlapot és ki kell szedni azt a műanyagot. Én még a noti hátulját is megemelem két kisszótárral :)) hogy jobb legyen a levegőáramlás. Vigyázni kell ilyennel! Ha nem akarod szétszedni, akkor vidd be garis szervízbe. Volt egy olyan noti itt a PH!-s hírekben asszem, ahol az összes darabnál elfelejtették ezt eltávolítani. Tehát előfordul ilyesmi.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1886) HIJ


HIJ
őstag

Most kaptam kézbe egy pi1505 -t.Azért nemgondoltam volna, hogy ez az intel945 videókari ilyen gyenge lenne... (3DMark05 : 461pont, azért ez kicsit gyanús...)
Kinézetre is csalódtam benne.A 1437 sokkal szebben kivan dolgozva minden szempontba, ez olyan kocka, nincsenek befejezve az ívek, a billentyűzet sokkal gagyibb.Egyszóval még jó hogy nem ilyet vettem... (eltekintve attól, hogy az enyém most a szervízben van)

HIJ

(#1887) Alukard válasza morfondőr (#1885) üzenetére


Alukard
senior tag

Én szereztem 1 noti hűtőt a gép alá :DDD
Nem akartam nekiállni kiszedni amíg nem tok vmi biztosat (gari)
Köszi :R

https://blackfyre.ninja

(#1888) Vajar válasza HIJ (#1879) üzenetére


Vajar
csendes tag

Pontosan nem tudom, hogy hol nézted az árakat, de a notebook-on a pi1505 248k és abban intel videókari van. Tapasztalatom szerint az naon gyenge kis kártya. Az x1800 azért sokkal jobb. Az 1437-es 1 gb rammal x700-as karival pedig 324k. Szal ott kicsit drágábbak a gépk, és a kijelzőről nem is beszéltem.
Ha jól láttam neked van már fusi laptopod. Sok gáz van velük? Mert engem mindenki óvott a fusiktól.

(#1889) HIJ válasza Vajar (#1888) üzenetére


HIJ
őstag

Hát csak annyi, hogy most épp gariba van :) Néha kékhalál és shotdown, de egyén baja nemvolt :U Nekem is aztmondta a szervizes, hogy sok a gond velük

(#1890) Azrael


Azrael
csendes tag

Hali!

Szeretném megvenni első laptopom és kéne egy kis segítség. Főleg 3D modellezésre használnám meg persze net-re. Mivel sajna a keret kicsit szűk (nettó 200k ) és a legjobb az lenne ha sulinetes lenne ezért a választék mérete is megcsappant :(( . Amit kinéztem az egy Amilo 1667G EX típusu notesz. Van róla valakinek valami tapasztalat? Ha esetleg valaki tud jobb laptop-ot akkor ne fogja vissza magát :DDD .

(#1891) Niczo válasza HIJ (#1889) üzenetére


Niczo
senior tag

Hali!

Rég jártam erre. Látom még mindig szívsz a 1437-essel :O Ezek a Metros vásárlások nem valami szerencsések. Remélem a gariztatás eredményes lesz.
Elég sokan írják itt különböző notis fórunokon hogy az ilyen erős vgas notik nem valami tartós-stabil gépek. A saját és most már többek példáján látom, hogy erős szerencsefaktor kell egy ilyen melegedő csoda hibátlan működéséhez hosszú távon (de még röviden is)

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#1892) DiXoN008 válasza Niczo (#1891) üzenetére


DiXoN008
tag

Azért vannak kivételek nekem már 8 hónapja megyeget a noti elég szépen, gond nélkül és én is a Metroban vettem. Egyenlőre és remélem így is marad nem hogy nekem meg pont a gari lejárta után megy tönkre :DDD
Na de komolyra véve az elején nekem is voltak gondjaim, mert mindenféle drivert cseszegettem rá, szóval én okoztam a legtöbb bajt :U , de egy win újratelepítés segített, és most már nincsenek ilyen gondok, igaz lassan most sem ártana egy új windows, mert az ez a mostani is kapott rendesen minden szemetet ezalatt a fél év alatt. :DDD Na majd akkor lehet egy új rendszerrel vágok neki a következő félévnek

(#1893) Niczo válasza DiXoN008 (#1892) üzenetére


Niczo
senior tag

Te vagy a kivétel erősíti a szabályt :DDD
Ha nem telepítgetsz mindent össze-vissza, elég sokáig kihúzza a winfos.
Apám L7300-asán akkor volt win telepítés, amikor 1,5 éve megvettem. Persze amivel ő játszik, az max a passziánsz :)

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#1894) Laccaa


Laccaa
csendes tag

Sziasztok.

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat az Amilo A7640-es gépemmel kapcsolatban.

Az alaplapcserén, már túl vagyok, garancia után 2 hónappal. Elötte ugyanis nem ismerték fel a hibákat (Serco, Rikvest)

utána közölték, hogy 60000Ft+Áfa.
Ja és közben akkumulátort is cseréltem, mert az interneten a Siemens elismerte, hogy hibás túlmelegszik -küldött egy

újat. De ez sem gyógyította meg a gépet.
Fogyasztóvédelemhez fordultam, ők mondták, hogy az eladóhoz kell mennem.
Természetesen minden felelősséget elhárítottak ők is (Laptop.hu), sőt még a levelemet sem akarták átvenni, és a

Kermi-t sem vállalták.
Végül -állítólag- kicserélték az alaplapot díjmentesen, méltányosságból.(?)
Két hónapig volt szervízben a gép; és mocskosan agyonkarcolva kaptam vissza, ami szerintem nem is az enyém.
Ráadásul ismét hibás. Már másnap visszavittem, de a hibát, amit átvételkor ketten is tapasztaltak a szervízben

(Rikvest) többet nem tapasztalták, így ismét javítatlanul hoztam el.

Azóta nem használom, mert valóban hibás. Ismét írtam az eladónak, ha 15 napon belül nem kapom vissza a teljes

vételárat (248000Ft) bírósághoz fordulok.

Örülnék, ha számíthatnék rátok panaszaitokkal együtt, ha bíróságra kerül sor. Természetesen fordítva is igaz, az én

levelezésemre, munkalapjaimra is számíthat mindenki, aki hasonló cipőben jár.

Laci

(#1895) HIJ válasza Laccaa (#1894) üzenetére


HIJ
őstag

Hát az enyém a Serco -hoz került fel hasonló tünetekkel. Remélem hogy nem ugyanaz a hiba, tekintve hogy teljesen más architektúrájú a gépem.

HIJ

(#1896) Titoo


Titoo
tag

Hali!!
PA1510-ről nem tud valaki valamit hogy kapható-e már Magyarországon?
(turion x2 proccal)

(#1897) Vertike


Vertike
csendes tag

Hello!

Na tegnap bevittem a notebookomat a Serco Kft-hez. Megérte az egy órás dugóban ülés a Bécsi úton:) Rendesek voltak, felvették a hibát, egyből meg is rendelték a ventillátort és a TFT fedlapot. Ott sem kellett hagynom. Pozitív a szervíz összképe is. Mindenki elegáns, normális ügyfélváró, nem pedig egy koszos , rendetlen ablak nélküli helység, mint néhol. Jövőhéten mehetek, kicserélik az alkatrészeket. Remélem nem fgok úgy járni, mint itt egyesek, hogy 1 év után kezdenek előjönni a hibák.. Nem szeretnék jövő áprilisban 100 ezerért alaplapot cseréltetni. Így olvasva a fórumot, az a legjobb stratégia, hogy egy év után add el, rögtön, ahogy a garancia lejár:)Lehetne a Fujitsunál: cseréld le új Fuji notebookra még mielőtt elromlik akció a garancia lejárta után:) Tegnap láttam élőben ia a Fujitsu táblapcjét ( Stylistic ST5020)Beleszerettem! A képeken nagyobbnak nézett ki! Olyan szép, vékony. Csak az a gond, hogy lehetne mondjuk 1,6-os core duoval szerelve, valamint 1024 rammal, hogy Vista Ready legyen. És lehetne maximum 210 ezer:D Na jó, bilibe lóg a kezem:)

Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]

(#1898) MaTT válasza Vertike (#1897) üzenetére


MaTT
aktív tag

Én mindezt emilen intéztem velük ;)
aztán csak utána utaztam ezer évet miután megjöttek a cuccok )

amugy meg ne ijesztgessetek légyszives! :((( )
most jár(t) le az egy éves gari..

Keep the rubber side down!!

(#1899) -=Sziszi=-


-=Sziszi=-
aktív tag

Hali
Sorry hogy nem olvastam vissza
Tud valaki egy progit amivel a vga hőmérékletét tudom megnézni?
Létezik egyáltalán? Amilo 7620asom van.


[Szerkesztve]

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#1900) OliApa válasza Vertike (#1897) üzenetére


OliApa
aktív tag

Én a lenti gépemhez vettem még 2 év kiterjesztett garanciát 36 ezerért (havi 1500) és nyugodtan vagyok. Októberben lesz 1 éves, semmi baja nem volt, hála az égnek. :R 2 év múlva majd lecserélem. Jól jár majd vele az új tulaj, mert egy LCD tv-re van kötve, (néha a nyaralóban lakik) külső vezeték nélküli billel és egérrel, kikapcsolt kijelzővel.

http://velemmivan.blogspot.com/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.