Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2501) garfield-r válasza Vajar (#2494) üzenetére


garfield-r
tag

Hát na, szóval akkor sokkal nem lesz olcsóbb...
Amúgy nekem arra kellene a noti h a koliban is legyen egy jóóó gépem meg otthon is, szóval hetente lenne hurcolva. Viszont azon még filózok amit mondtál, miszerint lehet h inkább egy hasonló konfigot veszek csak asztali kiszerelésben, még sajna nem tom.

(#2502) kekegsm válasza Gadfly (#2499) üzenetére


kekegsm
őstag

Eleg uj: hat, igazabol mire elegendo tapasztalat van egy tipussal, addigra mar nem aruljak...

Kompatibilitas: ugyanugy vannak olyan problemak is, amikor egy Inteles gepen nem megy valami, ami meg AMD-n megy...

Regen voltak problemak, mar ilyenek nincsenek, ettol ne felj.

Hogy a hardware elemek mennyire kompatibilisek: Ne felj ettol sem, hidd el, hogy ezeket leteszteltek, en meg nem hallottam olyan markas (tehat nem barebone) notit, amiben a gyari hardverek ne lettek volna kompatibilisek egymassal.

Szoval ezektol a dolgoktol szerintem abszolut nem kell felned.

duplamag+64 bit: Kihasznalod? Mert lehet, hogy amire neked kell, arra egy 50e-vel olcsobb noti is eleg. Ha esetleg jatszas is rajta, akkor mondjuk jo az eros vga.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2503) bahama bug


bahama bug
csendes tag

mindenkinek köszi :R

'' az én az mindig valaki más''

(#2504) garfield-r


garfield-r
tag

Valakinek van ilyen gépe: Xi 1526, nagyon érdekelnének konkrét tapasztalatok pl.: ehhez a modelhez van e távirányító, mennyire melegszik, meg h a táp meddig bírhatja :F

(#2505) mahatma válasza Vajar (#2496) üzenetére


mahatma
aktív tag

nekem most pont 1 éves a FUSI notim. az asztali gépemet váltotta ki, netezek vele, levél, zenék, táblázat stb., semmi extra felhasználás, gondtalanul megy, soha semmi baja nem volt, reggel elviszem az irodába, este hazaviszem...1 éve megy rajta az oprendszer, puccolgatom (lehet h újat azért már kéne rá húzni). egyáltalán nem kopott meg, sem kívül, sem belül...azt kell mondjam, amire kellett, tökéletes választás volt...180+ÁFA volt tavaly. (FuSi M7440G)

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#2506) Gadfly válasza kekegsm (#2502) üzenetére


Gadfly
tag

Aha. Kicsit nyugodtabb vagyok. :)

duplamag+64 bit igazából azért lenne fontos számomra mert megmondom őszintén hosszabb időre szeretnék Notit venni. Nem szeretnék abba a hibába belesni, hogy a Microsoft kitalálja pár év múlva, hogy az Office-hoz is ajánlott már a 64-bit-es proci. :) Tehát hosszú távlatokban gondolkozok. Másik meg nem akarom, hogy kb fél év v. 1 év múlva behaljon vmi a gépben, mert gondolom ezt ti is tudjátok, mire azt megjavítják az nem 1 egyszerű dolog. :)
Idáig csak Inteles gépeim voltak és ezért is írtam, hogy mi a tapasztalat a mostani AMD-s gépekről. Nem tudom, hogy ez most minőségbeli különbség e de néztem Intelesben is duplamagosat meg 64 bit, de az 300.000 HUF fölött volt. Igazából ez aggaszt, hogy az AMD miért ennyivel olcsóbb? Nyílván verenyezni kell az Intellel, de itt árban hatalmas a különbség...

simraceseries.com

(#2507) muzsikpeti válasza Gadfly (#2499) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

Remélem ezt nem gondolod komolyan,hogy a két gépet akarod összehasonlítani???

Az 1450 egy elavúlt intel procis integrált videókártyás gép!!!
Evvel össze hasonlítani a mai kor leggyorsabb kétmagos amd procis, nvidia 7400 VGA val felszerelt gépét, szerintem nem szabad!!!!
Ez a kétmagos Amd gyorsabb még az intel core duo-nál is, az említett dothan 1.7-nél meg kb 5 szőr!!!
Az alaplapi gma 950 vga 1300pontot tud a 3dmark 2003-on, míg az nvidia 7400 128mb-al, 4300 pontot!! Azt hiszem nincs min gondolkodni el kell menni megvenni ezt a 1538-ast!!!

(#2508) kekegsm válasza Gadfly (#2506) üzenetére


kekegsm
őstag

Remeljuk, azert az Office meg nem lesz dualmagra kihegyezve.... Mert akkor megint le kell toltenem az Openoffice-t... :P

Fejletsegre mindenkeppen a Turionost ajanlom. Olcsobb? Nem baj. Verseny van. Pl az Inteles szerverprocik jobbak es olcsobbak most az AMD hasonlo termekeinel. Asztaliban es mobilban is most huznak a Core2Duo-k, de egyenlore csak teljesitmenyben. Arban jobb az AMD. Majd mire egy arban lesznek, addigra az AMD kijon valami jobbal. Tudod, ez olyan mibt a box. Szoval megy az adok kapok, de ettol fuggetlenul, te barmelyiktol is kapsz, az kiut... :)

En a Turionost vennem 3 masodperc gondolkodas utan. Jobban jarsz vele. Lehet, hogy egy het mulva mar olcsobb lesz 20-30e-vel az inteles, de en speciel meg akkor is a Turiont vennem.

Nekem mar nagyon regota vannak AMD-s gepeim, es semmi gond veluk. Hidd el, hogy a HP, Dell, stb nem hasznalna AMD-t, ha gondok lennenek vele.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2509) kekegsm válasza muzsikpeti (#2507) üzenetére


kekegsm
őstag

az ''5 szőr'' az mondjuk 2 hajszal... :))

Ennyire ne legy elfogult. Jok a Turionok, de a Core2Duo-k a leggyorsabbak most. Es azt ugye nem gondolod komolyan, hogy tobbszoros a sebessegkulonbseg?

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2510) muzsikpeti válasza kekegsm (#2509) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

Bizony egy dothan magos 1,7-nél többszörösen gyorsabb egy X2 turion, és ha teszteket olvasól akkor a core2 duo se veri el minden alkalmazásban! Igen is nagyon jól eltalált kis procit sikerűlt össze hozni az amd-nek!

(#2511) fsc válasza Leefater (#2500) üzenetére


fsc
tag

Limitált mennyiség jön belőle az országba, egyfajta bevezető áron.
Futó termékként, több konfigurációban csak jövőre lesz elérhető.
Ha tetszik, szerintem vedd meg, az EW szerint nagyon fogy.

(#2512) kekegsm válasza muzsikpeti (#2510) üzenetére


kekegsm
őstag

Mutasd azokat a teszteket, ahol tobbszorosen lenne gyorsabb, kivancsi vagyok nagyon.

Mondjuk azt, hogy masfelszer gyorsabb, esetleg meg egyes alkalmazasokban dupla is lehet a teljesitmeny, de azert ne tulozz.

Nekem pl nagy csalodas a Turion X2, tobbet vartam tole.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2513) Gadfly válasza kekegsm (#2508) üzenetére


Gadfly
tag

Rendben. Sokat segítettél amit nagyon köszönök.
Mondjuk így utólag belegondolva az F1-es Ferrari egyik fő támogatója az AMD. :) (köztudottan a Ferrarik nem nagyon szoktak behalni kivéve most :( ) Jóó tudom nem ehhez kell hasonlítani az AMD-t, csak eszembe jutott! :)

Most a mérleg a AMILO PA 1538-fele húz. :) Sztem alszok még rá 1et és holnap megveszem. :)

Ja amúgy a srác azt mondta, hogy ezen a héten akciós az AMILO PA 1538 az Electro World-ben, hövő héten már drágább lesz allítólag. Aki most akar esetleg ilyet venni az még a héten olcsóbban hozzájuthat. (Electro World szerint)

Még1x köszi mindent.

simraceseries.com

(#2514) kekegsm válasza Gadfly (#2513) üzenetére


kekegsm
őstag

En sem vagyok isten, csak en nem vacilalnak rajta, megvennem siman. Nem fogsz csalodni benne.

A Ferrari-t az Acer tamogatja, nem a FuSi... :U

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2515) Gadfly válasza kekegsm (#2514) üzenetére


Gadfly
tag

:)

A Ferrari hátsó szárnyának jobb és bal oldalán van rajta az AMD embléma. Én nem FuSi-t mondtam...

simraceseries.com

(#2516) kekegsm válasza Gadfly (#2515) üzenetére


kekegsm
őstag

Tudom, csak poen volt. Hogy ha Ferraris vagy, akkor egy Acer AMD-s gep az igazi neked. Pl a Ferrari... :)

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2517) Gadfly válasza kekegsm (#2516) üzenetére


Gadfly
tag

:) Ja főleg ha még piros a kasznija is a Notinak. :) Lehet, hogy az ügyfeleknek nem jönne be. :)

Amúgy simán Ferraris vóók! :R

simraceseries.com

(#2518) Vajar válasza muzsikpeti (#2510) üzenetére


Vajar
csendes tag

A dothannál tuti jobb, de a core duo-nal szerintem nem. Kb egyformák.Tesztekben is általában ezt látni. Nemtom te milyen tesztekről beszélsz. Néhol a core duó, néhol az x2 jobb egy picivel, de a core2-re én még csak azt láttam, hogy mindenben jobb az x2-nél. A core2 duo veri az x2-t. De asszem te nagyon elfogult vagy az amd-vel szemben. Egyetlen dologban jobb az amd, az pedig az ára. És ez nem véletlen. Azért annyi az ára, amennyi. Ha ugyanannyiba kerülne szvsz nem sokan vennének amd-t (kivéve a fanatikusok). De azért tényleg jó kis proci az x2.

Vaj

(#2519) Vajar válasza Gadfly (#2517) üzenetére


Vajar
csendes tag

Valamelyik gyártónak van ferrari gépe

(#2520) lugosi válasza kekegsm (#2487) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Távirányító (bocs hogy mexakítom a flémet :DDD ) nem volt benne az expresscard slotban, hanem olyan maga a slot, hogy nem is lehetne beletenni a távir-t. Azaz olyan a hátoldala, hogy nem teljesen üreges, hanem műanyag elválasztókkal fel van osztva... Na ezt nem tudom elmagyarázni, mindenki képzelje el :)
Amúgy (most nagyon béna kérdés jön) ez az expresscard slot a ''Pc Card'', siemensül?



muzsikpeti: persze így egészen más, azt hittem ugyanarról a gépről és ugyanarról a kijelzőről beszélünk.

(#2521) lugosi válasza kekegsm (#2487) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

''Meg kulonben is fugg a fenykepezogep tipusatol is, pl a Fuji-knak sokkal elenkebbek, kontrasztosabbak a szinei, a Minolta kellemesebb szinkepet ad, stb.''


Aki komolyabban fotózik, az úgyse használja a gépbe épített jpg-feldolgozó algoritmust, hanem raw-ba fotózik, utófeldolgozással. Így kvázi a fényképezőgép típusának - ebből a szempontból - kisebb a jelentősége, ez persze a dolgok jelentős leegyszerűsítése. Ellenpélda a fentiekre pl pont egy Fuji váz, az S3, az esküvőfotósok kedvence a kiterjesztett dinamikatartomány és a bőrszín igen kellemes visszaadása miatt, de ez már ultraoff :)

(#2522) Bernardo20


Bernardo20
senior tag

lehet,hogy én sem fogok tudni ellenállni akármennyire is szeretnék ennek az elektroworldos 1538asnak..a kérdés,hogy egy ilyen gépnek az akkuja vajon meddig birhatja...:)

(#2523) muzsikpeti válasza Vajar (#2518) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

Nézz körűl ,itt a prohardveren is van több teszt amiben többszőr volt gyorsabb az amd X2 mint a core duo és mégegy előnye van vele szemben mégbetig a 64 bite kompatibilitás!
A core 2 duo igen gyorsabb, de van olyan alkalmazás ahol azért felvette a versenyt.

(#2524) niki24


niki24
csendes tag

Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, nekem is Fujitsu Siemens Amilo-m van, L1310G. Áprilisban vettem a Cora-ban (utólag belátom, marha vagyok, hogy ott), a ventillátorommal van valami gáz, hangos, meg attól félek, komolyabb baj lesz vele. A másik gondom, hogy 3 hónapig könyörögtem a gariért, a Cora-ban persze azt mondták, nem kell. (Most látom, hogy jó, hogy kivertem a balhét érte.) 2 kérdésem lenne: Hol van legközelebb Fujitsu szerviz? Karcagon lakom, Jász-Nagykun-Szolnok megyében
Ugye nem kell visszavinni a Cora-ba és azon keresztül küldeni? (Na arra várhatnék.....) Én is bevihetem személyesen a szervizbe a jótállással együtt?
Amúgy szeretem, jó kis gép. Internetezni+dolgozni használom, arra bevált. Esetleg van-e valakinek valami hasonló tapasztalata? Légyszi írjatok, nagyon kétségbeestem.
Előre is köszi: Niki

(#2525) kekegsm


kekegsm
őstag

Acer Ferrari 5000: [link]

ExpressCard (ez nem picimaci, hanem annak utoda): [link]

Expresscardba illesztheto taviranyito:
[kép]

Ez beleillik a szeles valtozatu ExpressCard helyre.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2526) kekegsm válasza lugosi (#2521) üzenetére


kekegsm
őstag

Igen-igen, tudom. En azert mondtam, mert lattam egy monitorkalibralo kutyut (USB-re radugod, az elejen egy tapancsszeru valamit az LCDre teszed, azten elinditod a szoftvert, o meg okosan bekalibralja, mindez egy kisebb auto araert), es ahhoz voltak fenykepezogephez igazitot konfig fajlok, JPG es RAW valtozatban is.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2527) Vertike


Vertike
csendes tag

Hello!

Nekem is L1310G-m vsn és ugyan ez volt a baja! Ajánlom az óbudai Serco szervízt.. Vagy felhozod személyesen pestre, vagy leadod, valamelyik vidéki szervízben én ők hozzák fel.. Most már nem lehet azt megcsinálni, hogy bejelented a hibát, megrendeli a aszervíz az alkatrészt és csak akkor viszed be mikor megjön.. Sajna bent kell hagyni....

Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]

(#2528) orangutan


orangutan
csendes tag

Sziasztok!

Megbízható szervízt keresek Budapesten. Nem garanciális ügyben...

Kicsit eláztattam a gépet, azóta se kép se hang... illetve power led ég, keyboard és hdd ledek felvillannak, ventillátor megy, más életjelet nem mutat:(

Amilo A7640, 2 éves, eddig szinte semmi probléma nem volt vele.

(#2529) vaki válasza Krobi79 (#2479) üzenetére


vaki
aktív tag

Üdv, én egy 6450G-t használok kb. egy hónapja. Nekem nagyon bejött, eredetileg egy Acert néztem helyette, de a boltban a kisebb méret láttán inkább a FuSi nyert (sokat cipelem, úgyhogy nem mindegy; belsőben meg csak egy infrával lett volna több az Acer).

A kijelzője volt először kicsit fura, vagyis a képarány(WXGA), de meg lehet szokni.
Egyetlen negatív tulajdonsága, hogy a tapipadon nincs függőleges görgetősáv, ez gyakran bekavar. (amiket eddig használtam noteszok, azon mind volt)
Nagyon csöndes, és nem vészes a melegedése sem. NHC van rajta, procit még nem láttam 50 C felett.

Akkuidők:
filmnézés: 2 óra
zene+office: 2,5-3 óra (attól függ mennyit hasznája a vinyót)

Játékról nem tudom nyilatkozni, arra nem használom. Benchmark adatokat írtam a notebook VGA topicba.

Pozitív még hogy rengeteg szoftvert adtak hozzá (XP, Works, Nero, WinDVD)
Ha van még valami kérdésed, várom.

A felhasználóbarát felhasználó

(#2530) lugosi válasza kekegsm (#2525) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Köszi, na ilyen távirányító nincs az enyémhez, csak egy ''vakdugó'' van a kártya slotban. Lehet ilyet hozzá venni utólag?

(#2531) Elydan


Elydan
aktív tag

Sziasztok!

Egyik ismerősöm az alábbi laptopot szeretné megvenni. Olvastam,hogy volt pár hozzászólás már a témában kapcsolatban,de számomra még pár dolog nem tiszta.(főleg azért nem enyhén szólva se vok számítástechnikai génius ;] )

A prociról csak jókat irtatok. De nem gáz,hogy csak 2*256 gyorsítótára van? pl egy Dothanos Intelesnek jóval nagyobb 1 vagy 2 Mb ha jól emléxem.

Meg a videokari,ha jól értelmezem: Shared VGA. Vagyis a memóriától veszi el a saját memóriáját,vagy nem? És ha igy van én döntöm el,hogy most éppen milyen Ramot adok neki? :F

AMILOPA1538HU notebook.
AMD Turion64 X2 Dual Core TL-50 processzor,
15,4” WXGA CrystalView kijelzô,
nVidia GeForce Go 7400 (128/512 MB) VGA-kártya,
1024 MB RAM, 120 GB SATA HDD, DVD DL, WLAN,
Windows XP Home, Works

Ár: 240.000 bruttó (Sulinetes,és ki is tudja használni az ismim)

Pls irjatok,mert holnap venné az ismim és próbálok neki segíteni.

Előre is köszi :R

Elydan

(#2532) Francesco65 válasza Elydan (#2531) üzenetére


Francesco65
csendes tag

Hali! Nyugodtan megveheti.
De a www.c-enter.hu-nál vegyen hozzá +2év garit,én is itt vettem 19900+sarc.
A haveromnak van 1667 g ML 37 Turion ,1Gb ram,X700 már tolja március óta
de semmi gondja vele.
Szerintem hajrá!
Kekegsm erről a modellről többet tud mondani.
Hello! :DD

(#2533) muzsikpeti válasza Elydan (#2531) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

szia!

Nyugottan vegyétek meg ezt az igen jó gépet!

Az X2 turion gyorsabb mint a dothan intel az tuti, az nvidia 7400 -as nem alaplapi integrált vga, hanem rendes saját 128mb memóval rendelkező kártya, és lehet hozzá rendelni a rendszer memóból is! Szóval mindent egybe vetve ez egy igen jó vétel!!!!

(#2534) kekegsm válasza lugosi (#2530) üzenetére


kekegsm
őstag

Hat, ebayon neha akad, a multkor lattam, 20€ volt. Meg gondolom a FuSi forgalmazza, csak horribilis aron.

En mondjuk speciel ritkan hasznalom, de eladni nem akarom.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2535) kekegsm válasza Elydan (#2531) üzenetére


kekegsm
őstag

Yes-yes, csatlakozom az elottem szolohoz. A gep jo, most nagyon nyomott aron van. A kartya kb hozza az X700 erejet, par plusz funkcioval, a memoria 128 dedikalt, es ha a gep ugy gondolja, hogy keves, akkor rendel hozza a rendszermemoriabol is.


Cache:

Igaz, hogy az intelek L2 cache-ja nagyobb, de az L1 cache a Turionnal dupla annyi. Es az L1 cache tobbet szamit szereny velemenyem szerint.

De a lenyeg a lenyeg: nagyon akcios aron van a noti, jo vetel

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2536) kekegsm


kekegsm
őstag

Mas: MT-40 vagy ML-44 Turiont keresek bontottat, de termeszetesen tokeletes allapotut. Ugye ezeket kereskedelemben nem lehet Europaban kapni, ebayon meg nem merek, mert tul sok penz ez ahhoz.

Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

(#2537) lugosi válasza kekegsm (#2534) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Köszi!

Tényleg, e-bay, el is felejtettem mint lehetőséget. Csak az a baj, hogy egy 20 eurós cuccnál sok a szállítási és egyéb költség... De ha az ember tud még venni mellé valamit, akkor megérheti. Azért megnézem az itthoni árát is.

(#2538) vaki válasza Krobi79 (#2479) üzenetére


vaki
aktív tag

Jah, még valami, ha nem idegenkedsz a bevásárlóközpontoktól, akkor nézd meg inkább az M1450-et a ''nem hülyék'' boltjában van most akciósan.

A felhasználóbarát felhasználó

(#2539) wierra válasza orangutan (#2528) üzenetére


wierra
senior tag

Serco Kft.
1036 Budapest, Bécsi út 314.

Vagy

AK SYS Hungary Kft.
1124 Budapest, Jagelló út 28.

Tudomásom szerint ők ketten tudnak notost javítani, ill. alkatrészt rendelni...

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#2540) Antibazsi válasza Vajar (#2519) üzenetére


Antibazsi
aktív tag

Irtam privát üzit!Olvasd!

Üdv, Balázs

(#2541) Krobi79 válasza vaki (#2538) üzenetére


Krobi79
tag

köszönöm a választ. számításba veszem azt is. a következő hónapban lenne aktuális a vásárlás. a pi1505-el teljes mértékben elégedett vagyok, szép, gyors. talán 1 picit hangos a venti benne, amikor bekapcsol, de én elég érzékeny vagyok erre.
ja és tetszenek a gépen levő háttérképek :). főleg az antennás
a cégnél egy nx7010 hp-compaq gépet használok. ehhez képest a pi1505-ből nekem az SWXGA+ kijelző hiányzik, de azért a pénzért, amiért a metroban megkaptam, szerintem ajándék

(#2542) jercsi


jercsi
tag

Sziasztok
Van egy fujitsu siemens laptopom az A3667 seria
Van benne egy turion 64 es proci 1gb ram 100hdd és egy ati radeon mobility x700 as videókártya!
A problémám az lenne hogy a call of duty 2 multiplayerben nem indul el rajta ,minden más tökéletesen megy single playeren és multiba is kivtel ezaló a cod2 multija ,szerintem már minden lehetséges megoldást kipróbáltam de nem hajlandó megnyikkanni sem .......
Ha valaki esetleg tudaná a problémámatorvosolni akkor nagyon megköszönném .......
Üdv Jercsi !

(#2543) Kataaa


Kataaa
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék vásárolni egy ilyen notebookot: AMILO A1655G (AMD Sempron 3100+, ATI X200).
Mi a véleményetek erről a gépről?
Játékok is mennek vele szerintetek?

Előre is köszi a segítséget!

Kata

(#2544) Alukard válasza Kataaa (#2543) üzenetére


Alukard
senior tag

Ha lett volna ez a típus amikor néztem lapyt akkor azt vettem volna (de nem bántam meg az 1667G -t :DDD )
A játékok 1 részének mindenképp kell, hogy menjen, de sztem te nem DOOM 3azni akarsz rajta...

https://blackfyre.ninja

(#2545) Kataaa válasza Alukard (#2544) üzenetére


Kataaa
csendes tag

Szia!
Köszi a választ!
A te gépeden jól mennek a játékok(esetleg érdemesebb lenne egy olyan gépbe beruházni?)? :)
Fifa 2007 megy rajta?
Kata

(#2546) Alukard válasza Kataaa (#2545) üzenetére


Alukard
senior tag

a fifa 2007 et éppen nem próbáltam (nem szeretem), de mondjuk a Prey az igen szépen futott rajta (amíg ki nem pörgettem), és az UT2K4 full grafikán szépen megy rajta

https://blackfyre.ninja

(#2547) marvin_BP


marvin_BP
tag

Sziasztok!

Nemrég vettem a fent említett laptopot, és olyantól érdeklődnék aki hosszabb ideje használja ezt, v másik FuSit, h milyen lehetőségek vannak a nagyon értelmetlen gyári Power Manager kiváltására. Igazából csak pár órát volt a kezemben, most más használja, így még azt sem tudom, hogy miért cask 50 és 0%os Throttling van, illetve melyik a gyorsabb a gép szempontjából. Mellesleg bármilyen építő jellegű hozzászólást nagyon szívesen várok.

Köszi

http://www.chucknorrisfacts.com/

(#2548) marvin_BP válasza marvin_BP (#2547) üzenetére


marvin_BP
tag

amint gondolom észrevettétek, máshonnan másoltam ide az előző hsz-t, szal a típus: Amilo PA1538

[Szerkesztve]

http://www.chucknorrisfacts.com/

(#2549) drShaman


drShaman
aktív tag

Sziasztok
Vettem egy FSC AMILO PA 1538 HU notebookot. A CPU 55-60°C, a VGA szintén. Normális ez az érték egy ilyen gépnél? Mekkora a már veszélyesnek mondható?

(#2550) marvin_BP válasza drShaman (#2549) üzenetére


marvin_BP
tag

ugyan mint írtam szinte alig volt nálam, de ugyan ilyen értékeket mutatott az enyém is

http://www.chucknorrisfacts.com/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.