- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Na, az egyik usb porttal van bibi.
Az alaplap felé menő kábel dugójából kihúzgáltam az egyik sort és így megy.Írtam a Fractalnak, elkérték nevem, címem meg a ház sorszámát és azt ígérték küldenek másik usb-t.
Kíváncsi leszek -
Zoltn
senior tag
Hey!
Mától én is egy Core3000 tulaj vagyok. Hát ez valójában sokkal jobban néz ki mint képeken.
Szerelni meglepően könnyű volt. Lesz benne vizhűtés, táp harisnyázás stb. Ha kész rrakok fel képeket.
Már imádom, de még csak 2 órája bámulom. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Most költöztem át az R4-be és nem működik az előlapi usb, nem érzékeli a pendrive-ot, ha hátra dugom az alaplapra akkor igen.
3 alljzat van az alaplapon, csak akkor bootol be a gép ha a középsőbe van dugva az előlapi csatlakozó, a két szélsőben USB Device Over Current Status Detected, System will shut down in 15 seconds üzenettel leáll a gép, nem, nem a kék dugóval próbálkozok
a lapom csak USB 2.0-t tud és az előző házban nem volt ilyen gond
Másnak volt ilyen?
Holnap még megpróbálom hogy leszedem az előlapot hátha ott csúszott szét valami. -
zodo
nagyúr
Most nézem a képeket, hát enyém se valami rendezett.
Tegnapi állapot, mikor megkapta végre a Alpenföhn Matterhorn Pure hűtőt a proci.Ha már itt vagyok akkor be kell írjak egy mínusz pontot az Arc Midi javára mert hiába van szerelő nyílás a proci hűtő cseréhez ha mégsem lehet azon keresztül végrehajtani a folyamatot egy Asus F2A85-V Pro lapon.
1-2 mm múlt a lehetőség de ki kellett szedjem a lapot. -
FullGas
aktív tag
Köszönöm
Szerintem akkor maradok a sima Freezer 13 -nál, remélem a ramok nem lesznek útban. -
tvse1995
senior tag
A hivatalos adat 135mm.
Egyébként szép rendezett lett. Kihoztad belőle a maximumot amit fix kábeles táppal lehet.A sajátomról most nem találok egy képet se, pedig csináltam egy párat cikkhez amit meg is írtam a házról de valamiért nem küldtem be és azóta eltűnt a sok újratelepítés közben.
-
zodo
nagyúr
R4 sem tér el sokban ami a méretét illeti, leginkább széltében hízott ami talán még jól is jöhet.
R2 => 207.4 x 440 x 521.2 mm
R4 => 232 x 464 x 523 mmR2-t szerintem csak használtban fogsz találni mivel nem mai darab.
R3-as több helyen gyárilag átépített utód még itt-ott fellelhető akár készletről is 207.40x442x521.2mm méretekkel. -
sowi
őstag
sziasztok, define r2 hazat nem arul vmelyik ceg itthon? gondolom a define minibe eleg valoszinutlen belerakni atx meretu lapot
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Define R3 vagy R4 tulajokat kérdezném, hogy a ház ajtaja és előlapja között mekkora hely van? Vajon egy Scythe Kaze Server potmétere elfér-e a csukott ajtó mögött?
De ugyanez érdekelne a Define XL esetében is.
-
F34R
nagyúr
Fractal Define R4 PCGH edition
nem sok kulombseg van , talan egy kicsit meg letisztultabb
-
Recon666
Közösségépítő
Nem tudom ki látta-e már, de van ablakos R4.
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Melyik külföldi oldalakon lehet Fractal Design házakat rendelni? Köszi!
-
tatabánya
senior tag
szervusz! mindezt ingyen és bérmentve teszik??? mert akkor tényleg teljesen korrekt cég az user errorokat tekintve
.
(#765) R@ZEL: nekem még nem volt olyan házam amiben nem rezonált volna a 3,5 HDD beleértve az ARC MINI-t, CORE1000-t, NZXT Vulcant stb.. egyedüli megoldásom az 5,25-ös átalakító volt
-
R@ZEL
csendes tag
Kérdés R3 tulajoknak:a HDD tálca nem "lötyög" amikor behelyezitek a sínbe?Eléggé berezonál a ház a HDD-től,és valószínűnek tartom hogy ettől.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Szerintem menj be ezzel a panellal egy nagyobb villamossági boltba és biztos találtok megfelelő csere alkatrész pár száz forintért. Pl.: 3,5mm sztereo jack beépíthető aljzat
Ha te nem is értesz a cseréhez akkor biztosan találsz valakit aki egy csokiért, sörért beforrassza neked az új alkatrészt. -
BotaN
senior tag
-
zodo
nagyúr
Szia!
Jó esetben csak megközelítő árat találni egyéb cikkekben de esetleg kérdezz rá z0d1AK bazárjában
-
TomiLi
addikt
Nem tudja valaki mikortól lehet kapni a Node 304-es házikót?
-
Jenő76
tag
Most ment vissza gariba az arc házam az alábbi problémákkal.
1. a bekapcsoló gomb nem működik
2. az előlapi fejhallgató aljzat széttört annak ellenére, hogy feszegetve. ütlegelve nem volt
3. az előlapi USB 3 kivezetés nem jó, a bedugott USB 3 2,5"-os meghajtót folyamatosan eldobálta a gép, valószinű a kábel vagy a csatlakozó a rossz mert a linken lévő eszközzel az alaplapi usb 3 kivezetésem tökéletesen működött. [link]Megnézve a mai házakat ennek a fractal usb 3 előlapi kivezetésnek vezetékének igen csenevész a mérete szerintem ezt lehet a hiba.
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_ #753 üzenetére
Látom elvagy
Anno talán említettem a gumitalpak alá helyezett plusz szivacs megoldást mikor még az asztalon volt nálam is a ház.
Azóta letettem az alá ahol szőnyegpadló, egy forgácslemez darab és a szokásos szivacs pluszban de így meg maga a ház kezd zörögni egy idő után, igaz az asztal keltette "dobozhang" megszűnt.
Úgy vélem ház módolást kell végrehajtanom hogy csend legyen.Nálad is biztos segít ha kitöltöd azt a rést.
-
pele79
csendes tag
Egy kis tapasztalat "DEFINE MINI"
szamomra negativumok:
- nincs HDD led
- nincs speaker (jo hogy csendes, de ennyire?)
- nincs hangszigetelo anyag a tetolapon
- nekem szukos a hely a hatlap mogott -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #735 üzenetére
Annyival jutottam előrébb, hogy az asztal is ludas. Az asztal alatti polc/láb tetején csak 4 pici gumibak tartja az asztallapot. Ez szerintem nagyon odacsap a rezgésnek. Veszek vékony rezgéselnyelő szivacsot, amit pont kitölti ezt a fél centis rést, és szerintem mérföldekkel beljebb leszek.
-
tatabánya
senior tag
egy háznál mire vonatkozhat a garancia? mert szerintem bármilyen fizikai sérülés a te bajod... tönkre megy egy venti na puff gondolom nem viszi vissza senki az egészet emiatt.. kicsit feleslegesnek is érzem kiírva hogy 3-5 év egy házra..
-
kisfer
aktív tag
-
xtevo
őstag
Elég sok tesztet lehet olvasni azért neten a corsair 300r-ről, bár tény, hogy sok egyéni vélemény nem kering a fórumon. Elvileg ShellKretor hétvégén ír tesztet róla, vagy az NZXT Source 210-ről, érdemes őt faggatnod.
Full OFF, de copyzom (ezt is Ő írta):
Corsair Carbide 300R
"Full fekete a ház, fényes, de mégsem sharkoon-os ujjtapis, hanem nem nagyon látszik rajta, szóval profi a festés. Az összes kábel fekete, 2 db ventié is és a pwr, reset stb, szóval minden. Fejlámpa nélkül alig látni benn A tetején a rács igen korrekt, masszív, ventik nélkül is. A furatok ott megerősítettek. A táp alatti porszűrő minőségi, könnyen kivehető, bepattanós. Még 1x hangsúlyozom, hatalmas kábel supp. van benne, 235 mm! Alig kötöztem le a kábeleket, mert csak rá kellett tenni a hátulját. A 4db HDD tartó egyben SSD tartó is. Természetesen gumis rögzítőkkel. A műanyagok hajlékonyak, nem törnek elsőre, mint egy aerocool-on. Az 5.25-ös csavarmentes része fémből van, szintén profi. A gyári első venti direkt fúj be, mivel nincs előtte hdd blokk. Ez előnyös mert jobb a ház belső szellőzése, viszont a hdd blokk előtt gyári venti nincs, oda én mindenképpen tennék. A középső hdd blokk hiánya miatt bármekkora VGA belefér, az első hdd blokk előtt 27.5 cm van. 17,5 cm-es cpu cooler-t mértem, a 8 pines lyuk pedig hatalmas, a CX430 nagy debella dupla dugója simán befért rajta. Alaplap kiszedés nélkül lehet kibe dugdosni 4-8 pines kábelt. Szerelni könnyű benne, nagy ház, nagyobb mint az Asgard Pro. A 90 fokkal elforgatott HDD blokk ellenére, ami egyébként nem is egybefüggő teljes magasságban, stabil ház." -
kisfer
aktív tag
Érvényes rá a garancia max. ventik vagy az előlapi panel mehet tönkre de akkor csak azt cserélik.
Nem tudok dönteni a két ház között.
A srác visszarakta a hdd tartókatjónak néz ki így.
Viszont átböngésztem a topikot és elég sok próblémát olvastam( bekapcs gomb, usb, ventik, teteje se vmi stabil stb.
A másik ház viszont elég új, ott nincs topik se ahova leírnák a tulajok a tapasztalatokat.
-
Jenő76
tag
Ma is ezt használom.
Ha most kéne vennem akkor én is bajban lennék, ezért nem is tudok ajánlani semmit.
Egyébként a hibáktól eltekintve igen jól összerakott, minőségi anyagból készült tágas ház.
Nem biztos, hogy hallgatnod kell rám az emberek javarésze inkább dicséri ezt a házat.
Amiről viszont szinte csak jót olvastam az a Fractal define r3 kb 3000-rel drágább mint ez, de sajnos úgy néz ki mint egy hűtőszekrény.
-
Jenő76
tag
Én nem vennék még egyszer ilyet !
Egy pár negatívum !
A ventillátorok hangosak de 600 környékére leszabályozva megfelelnek
Annyi lyuk van a házon, hogy rengeteg hang kiszűrődik és ezért elé hangos.
A merevlemez tartók a gumibetét ellenére is rezegtetik a házat amit igen idegesítő.
Az előlapi USB 3 kábel vagy a csatlakozó aljzat gyenge minőségű folyamatosan nem ismeri fel a 2,5"-os HDD-met vagy menetközben sokszor elveszíti.
Ha valaki azt mondaná , hogy alaplaphiba akkor a linkel termékkel tökéletesen működött az USB 3 vinyó [link]
-
xtevo
őstag
Nem akarok nagyon okoskodni, de... "úgy hogy az alsó hdd tartót vissza kell rakni popszegecselővel" szerintem ezzel a manőverrel a garanciát el is lehet felejteni, bármi gond van a házzal, az már a saját dolgod/gondod.
(Több hozzászólásbán is olvastam, hogy volt gond a bekapcsológombbal, illetve az usb-vel. Ezért lenne hasznos a gari.)
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok tervezem egy Fractal Design Arc Midi megvételét pontosabban ezt.
Írnátok a házról pozitívumokat, negatívumokat.
Illetve szerintetek megéri az előbb linkelt ház az árát úgy hogy az alsó hdd tartót vissza kell rakni popszegecselővel (amit a tulaj meg is tesz) kérdés hogy nem fog meglátszani, a tetőlemezen van pár karc de nem látszik ha fel van téve a levehető tetőfedél?
Illetve még gondolkozom egy Corsair Carbide 300r-en is.
-
zodo
nagyúr
"Picit sikerült elbizonytalanítanod, ejnye..."
Nem akartam csak leírtam a saját véleményemet.
Gyári 9dB-t nem tudom hogyan mérhették?
Alapesetben halk de beépítve már nem annyira és az előlapi az tuti hangos lesz full gázon.Mondom, szerintem bőségesen elegendő félig csavarni a szabályzó potmétert és mindenki jól jár.
Akárhogy is de még mindig azt mondom nem válnék meg a háztól mert csak pár negatívum van a sok jó tulajdonsága mellett ebben a kategóriában.
Aki meg halk gépet akar az építsen passzív gépet. -
xtevo
őstag
Hmm, érdekes, amit mondasz, sőt megfontolandó! Az előző gépem nem a halkságáról volt híres így a vége fele, végülis 6 évet kihúzott
nem panaszkodom.
Egy gyári ventit szerelnék még pluszba be, az elvileg 9 dB, nem túl sok, de gondolom erősségre se világbajnok.Szélzaj... Ezt sajnos előre nem tudom megmondani, 4 venti + 2 venti VGA-n + procihűtő, azért lesz itt rendesen...
Amúgy aki marad a fehér-fekete színvilágban annak ez egy brutáljó venti lehet: katt az ára is megvan, de
Zaj 19,7 / 8 dB(A) (12 / 5 V)
Légszállítás 108 m³/h (12 V)Picit sikerült elbizonytalanítanod, ejnye...
(De köszönöm az infókat
)
-
zodo
nagyúr
Ép most beszélgetek privátban is venti ügyben , szóval én azt mondanám aki super halk gépet tervez ne ezt válassza hanem valami hang/rezgés szigetelt változatot.
Hozzáteszem ilyenem még nem volt hogy mennyit segít a kérdésben.Viszont
"Majd vennék még 1 ventit szintén előlaphoz (felső) tenném..........."
Azt ne téveszd szem elől hogy az előlap műanyag még a venti rögzítési pontja is.
Tehát ha 1000-1200 rpm-es ventit tervezel oda akkor lesz ott zaj bőven mert még valami szélzaj is kialakul az előlapi rács + szivacs jóvoltából. Teszteltem.Szerintem felesleges jéggé fagyasztani a gépet, persze nem azt mondom hogy ne hűtsük.
Pl nálam alapesetben (játék nélkül értem) a vga 50-51 , proci 37-39 fok, alaplap 39, vinyók 29-30 fokok mellett üzemelnek 800-850-es venti fordulatszámok mellett.
Úgy hogy már nem az asztalon tartom ahogy a blogban látható hanem keresztben az asztalom alatt.Esetleg bárkinek jól jöhet egy venti tipp: Scythe Slip Stream 140 SM1425SL12M
12-es helyre építhető 14-es és egész halk még max fordulaton is.
-
xtevo
őstag
Jó ezt hallani.
Már szinte meg is terveztem az egészet, hogy rendezném be... Alapból ugye 3 db ventit adnak: 1 hátra, 1 felülre, 1 előlaphoz (lentre) kerülne, ezeket kötném a ventiszabályzóhoz, halkra állítanám. Majd vennék még 1 ventit szintén előlaphoz (felső) tenném, a felső hdd keretet elforgatnám és kivenném belőle fiókokat, így akadálytalan lenne a levegőáramlás, mégis stabil lenne a ház. Jobban hűtené a vga-t ez a venti, ami nem lenne leszabályozva. Értelem szerűen a hdd-ket, ssd-t alulra raknám be.
Nah, de visszatérve a Silencio-ra, az is nagyon tetszik, sőt. Talán jobban is, mint az Arc Midi, nem beszélve, hogy olcsóbb is 5k-val... Csak olvastam róla, hogy hűtés tekintetében nem világbajnok, én meg idővel procit is cserélnék majd, nem szeretném megfőzni a cuccaimat...
Egyedül hang szempontjából jobb a silencio, de ha felapplikálok egy ilyen gumiréteget arc midi oldallapjaira, akkor még profibb az egész.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Simán megvenném, ismét.
Halknak talán nem épp halk de nekem nem ez volt a szempont, viszont ebben az árkategóriában az egyik favoritom lenne ha most kellene vásárolnom.
Talán még elgondolkodnék ezen vagy még inkább ezen.
Hozzáteszem nem néztem szét csak egy webshop kínálata és 20-25k közti termékei közül ezeket tenném az Arc Midi-el szembe!
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Már baromi régóta keresek megfelelő házat a most felújított konfigomnak, semmi extra, csak az igények nagyok.Imádom a minimál stílust, és szeretnék egy csendes, de jól hűtött házat.
Szemezek a Fractal Design Arc Midi-vel, ebben az árkategóriában 20-25k Ti is ezt ajánlanátok? Megvennétek még egyszer, ha lenne rá mód? Vagy esetleg lebeszéltek már róla? -
hoffman_
nagyúr
Nekem még mindig nem sikerült kiküszöböljem a ház rezonálást, nem tudom mit kezdjek a HDD-kkel, az Arc Midi-ben. Valaki időközben nem talált megoldást?
-
Savanya
addikt
válasz
rayoliviero #731 üzenetére
Bőségesen elég lesz , de ilyen drága tápot nem vettem volna , főleg nem egy mai darab .
-
rayoliviero
veterán
Rendeltem egy Enermax Modu82+ II 425W tápot.
4+4 pines CPU kábel 60 cm
24 pines alaplapi 45 cmFractal Design Define R3 házam van. 4+4 pines kábelben biztos vagyok, hogy elég hosszú.
De a 24 pines csak 45 cm. Az el fog érni, ha azt hátulra vezetem az alsó lyukon keresztül, majd felfelé, aztán a 24 pines csatlakozó magasságát elérve visszavezetem és úgy szeretném beledugni. Így el fog érni?
-
rayoliviero
veterán
Fractal R3-ba valaki szerelt már be FSP Aurum Gold Modular tápot? Arra lennék kíváncsi, hogy a 4+4 tűs tápkábel elér-e hátul elvezetve.
Mert most Corsair HX 450 van benne, annál elvileg 60 cm hosszú és az pont elért, akkor elvileg az Fsp-nek nem kellene, de azért megkérdeztem hátha valaki próbálta.
És vettem egy Matterhorn rev B hűtőt. Jelenleg nem tudom beszerelni, mert a procim gariztatás alatt van.
A hűtő be fog férni szélességben, Mert magasságban valószínű, mert a Corsairem magasabb volt vagy 2 cm-el és befért.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Agamemnon #721 üzenetére
Grat.
Ez biztos halk; Alpenföhn Wing-Boost 140 igaz nem olcsó.
-
Agamemnon
csendes tag
-
Recon666
Közösségépítő
Most halt be a csapágyazás a hátsó 14-es entiben.
-
Recon666
Közösségépítő
Ma találkoztam egy Fractal D Core 1000-el, ugyanis unokasómék szüleinek új gép kellett és én intéztem a rendelést és erre a házra esett a választásom. Nem veszélyesen rossz, de azért 11k-ért csodát nem vártam. A gombjai jók, viszont az oldallap elsőre nehezen akart lejönni, utána működésre bírtam. Gyári első venti elég hangos, nem is csuda majdnem 6000 pörgött. Ennyiért nem rossz.
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
thomasvold #714 üzenetére
elvihetted volna tőlem is, már tényleg meg kellene szabadulnom tőle, annyira nekem nem jött be
-
E1even
senior tag
válasz
thomasvold #714 üzenetére
Jól tetted földim, grat. hozzá!
Használd egészséggel! -
thomasvold
őstag
Én is vettem egy Arc MINI-t, tetszik nagyon. Z77-es mATX-es lap lesz benne Ivy-val, szóval a beszerelésre még várni kell
-
a8l
aktív tag
Ma beleköltöztem egy Define XL házba.
Minőség szerintem rendben van, minden patent, egyet kivéve amiért reklamálni fogok, az egyik oldallap gyárilag el volt görbülve, nevetséges, a bal oldali ahol a venti lyuk van benne.
Ahogy a csavart kivettem pattant egy nagyot annyira feszült, ezután visszagörbítettem most a lemez része egyenes nem látszik és nem is feszül, de a kis oldallemeze amin a csavarlyukak vannak abban van egy púp, mintha több anyag lenne a kelleténél.
Ezt leszámítva minden rendben vele, a videókari is könnyen bement a helyére, pedig 3slotos, az alaplap is egyből lyukon volt az összes csavar, a táp fenti alaplapi kábele pont elért, ha kell még 3cm akkor már rövid , de íy pont odaért a csatlakozóhoz.
A hátsó 14cm-es ventit beraktam előre alulra, holnap veszek pár ventit, berakok még egy 12cm-est előre fentre, meg egy TY140-et hátra, meg megpróbálom az alaplapra rákötni az összeset hogy tudjam win alól szabályozni, gondolom fog kelleni Y elosztó.
Érdekes hogy a videókártya picit melegebb mint az előző noname házban, kb 2fokkal, pedig abban csak egy 82mm-es venti volt hátul meg egy 60mm-es elöl.
De tény hogy csendesés végre a táp alul van és nem a forró levegőt kapja fent.Esetleg van aki kicserélte a ventiket ilyen házban valami másra, és ha igen milyenre?
-
FullGas
aktív tag
válasz
rayoliviero #710 üzenetére
Gond nélkül
-
rayoliviero
veterán
Egy Fractal Design Define R3-ban el fog férni ez a Sapphire HD6850 videókártya? Sapphire oldalán nem találom, hogy milyen hosszú a kártya.
-
zodo
nagyúr
Ha a gyári függőleges foglalatba teszed szerintem semmi esély a szépségre mert onnan nehéz elrejteni a kábeleket.
Viszont talán közelebb kerülsz ha vízszintes foglalatok egyikébe teszed pl. a vga főlé ha az alaplapod engedi és a lap alatt hátra kivezeted a szabályzópanel kábeleit pl. proci cserélős nyíláson át és onnét vissza a ventikhez.Remélem érthető.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Nullára tekerve nyilván nem megy mindegyik.
Nálam pl. letekerve csak egy nem teker másik kettő viszont igen.
Általánosságban kb. félúton van a poti és így mindhárom csendben üzemel.
Nekem kissé gyanús hogy egyes ágak más és más fordulaton is teljesítenek.Nem igazán lehet szépen elrejteni a venti kábeleket de ez úgy sem plexi oldallapos hogy rontaná az összképet.
Igen, belső műanyag pöcköket kell összenyomni az előlap eltávolításához.
Elméleti síkon (videókon látni ilyet) az előlap alján képzett vájatnál megrántva is el lehet távolítani de én nem mertem kipróbálni. -
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Ma költöztettem egy gépet Arc Midi házba. Nagyon tetszett, kábel menedzsmenet nagyon jól meg van oldva. Azonban néhány problémám lenne:
1.) csak egy venti megy a háromból (a topicot böngészve úgy látom, ha fel van tekerve a szabályzó, elindul a többi is. Ez igaz?)2.) mit csináltatok, hogy a három venti kábelei szépen el legyenek rejtve? A felső és hátsó venti kábeleit rögzítettem a hátsó függőleges tartóelemhez két ponton, de az elülső venti kábele kénytelen keresztülkígyózni "mindenen". Összes kábel meghúzza magát diszkréten, ez a venti szabályzás meg belepiszkit az összképbe...
3.) nem volt időm megnézni, de hogy lehet eltávolítani az előlapot? Mintha összenyomható műanyag pöcköket láttam volna.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
rayoliviero #704 üzenetére
Igen, mutatós házak.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
rayoliviero #702 üzenetére
Nincs, majd megszokod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest