- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Elég sok tesztet lehet olvasni azért neten a corsair 300r-ről, bár tény, hogy sok egyéni vélemény nem kering a fórumon. Elvileg ShellKretor hétvégén ír tesztet róla, vagy az NZXT Source 210-ről, érdemes őt faggatnod.
Full OFF, de copyzom (ezt is Ő írta):
Corsair Carbide 300R
"Full fekete a ház, fényes, de mégsem sharkoon-os ujjtapis, hanem nem nagyon látszik rajta, szóval profi a festés. Az összes kábel fekete, 2 db ventié is és a pwr, reset stb, szóval minden. Fejlámpa nélkül alig látni benn A tetején a rács igen korrekt, masszív, ventik nélkül is. A furatok ott megerősítettek. A táp alatti porszűrő minőségi, könnyen kivehető, bepattanós. Még 1x hangsúlyozom, hatalmas kábel supp. van benne, 235 mm! Alig kötöztem le a kábeleket, mert csak rá kellett tenni a hátulját. A 4db HDD tartó egyben SSD tartó is. Természetesen gumis rögzítőkkel. A műanyagok hajlékonyak, nem törnek elsőre, mint egy aerocool-on. Az 5.25-ös csavarmentes része fémből van, szintén profi. A gyári első venti direkt fúj be, mivel nincs előtte hdd blokk. Ez előnyös mert jobb a ház belső szellőzése, viszont a hdd blokk előtt gyári venti nincs, oda én mindenképpen tennék. A középső hdd blokk hiánya miatt bármekkora VGA belefér, az első hdd blokk előtt 27.5 cm van. 17,5 cm-es cpu cooler-t mértem, a 8 pines lyuk pedig hatalmas, a CX430 nagy debella dupla dugója simán befért rajta. Alaplap kiszedés nélkül lehet kibe dugdosni 4-8 pines kábelt. Szerelni könnyű benne, nagy ház, nagyobb mint az Asgard Pro. A 90 fokkal elforgatott HDD blokk ellenére, ami egyébként nem is egybefüggő teljes magasságban, stabil ház." -
xtevo
őstag
Nem akarok nagyon okoskodni, de... "úgy hogy az alsó hdd tartót vissza kell rakni popszegecselővel" szerintem ezzel a manőverrel a garanciát el is lehet felejteni, bármi gond van a házzal, az már a saját dolgod/gondod.
(Több hozzászólásbán is olvastam, hogy volt gond a bekapcsológombbal, illetve az usb-vel. Ezért lenne hasznos a gari.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest