- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenő76
tag
Most ment vissza gariba az arc házam az alábbi problémákkal.
1. a bekapcsoló gomb nem működik
2. az előlapi fejhallgató aljzat széttört annak ellenére, hogy feszegetve. ütlegelve nem volt
3. az előlapi USB 3 kivezetés nem jó, a bedugott USB 3 2,5"-os meghajtót folyamatosan eldobálta a gép, valószinű a kábel vagy a csatlakozó a rossz mert a linken lévő eszközzel az alaplapi usb 3 kivezetésem tökéletesen működött. [link]Megnézve a mai házakat ennek a fractal usb 3 előlapi kivezetésnek vezetékének igen csenevész a mérete szerintem ezt lehet a hiba.
-
Jenő76
tag
Ma is ezt használom.
Ha most kéne vennem akkor én is bajban lennék, ezért nem is tudok ajánlani semmit.
Egyébként a hibáktól eltekintve igen jól összerakott, minőségi anyagból készült tágas ház.
Nem biztos, hogy hallgatnod kell rám az emberek javarésze inkább dicséri ezt a házat.
Amiről viszont szinte csak jót olvastam az a Fractal define r3 kb 3000-rel drágább mint ez, de sajnos úgy néz ki mint egy hűtőszekrény.
-
Jenő76
tag
Én nem vennék még egyszer ilyet !
Egy pár negatívum !
A ventillátorok hangosak de 600 környékére leszabályozva megfelelnek
Annyi lyuk van a házon, hogy rengeteg hang kiszűrődik és ezért elé hangos.
A merevlemez tartók a gumibetét ellenére is rezegtetik a házat amit igen idegesítő.
Az előlapi USB 3 kábel vagy a csatlakozó aljzat gyenge minőségű folyamatosan nem ismeri fel a 2,5"-os HDD-met vagy menetközben sokszor elveszíti.
Ha valaki azt mondaná , hogy alaplaphiba akkor a linkel termékkel tökéletesen működött az USB 3 vinyó [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA 850 G2 Moduláris tápegység
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest