- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Ma költöztettem egy gépet Arc Midi házba. Nagyon tetszett, kábel menedzsmenet nagyon jól meg van oldva. Azonban néhány problémám lenne:
1.) csak egy venti megy a háromból (a topicot böngészve úgy látom, ha fel van tekerve a szabályzó, elindul a többi is. Ez igaz?)2.) mit csináltatok, hogy a három venti kábelei szépen el legyenek rejtve? A felső és hátsó venti kábeleit rögzítettem a hátsó függőleges tartóelemhez két ponton, de az elülső venti kábele kénytelen keresztülkígyózni "mindenen". Összes kábel meghúzza magát diszkréten, ez a venti szabályzás meg belepiszkit az összképbe...
3.) nem volt időm megnézni, de hogy lehet eltávolítani az előlapot? Mintha összenyomható műanyag pöcköket láttam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest