- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
-
BotaN
senior tag
PC Gear-nél lehet kapni harisnyázott tápkábel hosszabbítókat, nem nagy összeg pár ezer forint max.
-
BotaN
senior tag
A hang és a hűtés mindig kompromisszumokkal jár, nem tudsz olyan házat tervezni ami halk, de egyben kiemelkedő lenne a hűtési képessége. Mivel ahol be-ki megy a levegő ott a hang is kijön, vica-versa. A Define XL az nagyon közel jár szerintem az optimumhoz, mivel egy mezei 10-15k-s házhoz képest a hűtése és a hangja is jobb.
Volt szerencsém egy ilyen ház társaságában eltölteni pár órát, egy HD 6970 volt bent ref. hűtős, és alap járaton, alacsony venti fordulat mellet semmi hangja nem volt a gépnek. Jó észre lehet venni, mikor van ki meg be kapcsolva a gép, de 1 perc után megszokja a füled az új alapzajt, ami minimális és ettől lesz hangtalan. Haver ezek után levette az oldallapot, és a különbség bizony nagy volt, tehát sokat számít a zajcsökkentő szigetelés.
Nem tudom milyen házad van most, de amint írtam a hűtés simán veri a sima 10-15k-s alapnak mondható típusokat, mivel van bent 3 légkavaró ami tesz a dolgát rendesen, és szvsz én betennék előre kettőt, valami ultra halk ventit az biztos még ezen is segítene. De egyáltalán nem szégyenkezik így sem a kuckó, sőt, ha szükség van az extra teljesítményre akkor is feljebb lehet csavarni a ventiket, amivel némi szélzaj is jár, de ez közel sem olyan idegesítő mint a monoton motorzaj, ami a nyitottabb házak jellegzetessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest