Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Ő is félig meddig vegán, heti egyszer eszik húst vagy még ritkábban, dehát tehetek én róla, hogy nálunk csak kalbász meg szalámi van?
Páleszt is küldenék neki, de tuti fennakadna a vámon, főleg a zárjegy nélküli saját. A bolti pálesz meg nekem teljes mértékben ihatatlan. -
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Trappistából is van jó, csak azt boltokban nem lehet kapni. Itt helyben is csinálja valaki. Boltban talán az Óvári, ami régen jó volt, de már nem láttam legalább 5 éve sehol. Igaz nem is kerestem.
Igazán jó sajtot én Hévízen vettem pár éve valami rendezvényen, talán borfesztiválon. Mondjuk ott hagytam 5 pénzt összesen talán fél kiló sajtért, de megérte. Boltban még sosem vettem igazán jó sajtot.
-
Top cat
addikt
válasz
üzenetére
Még jó, hogy nem a szardíniaiak települnek le nálunk. Hoznák magukkal a Casu marzu-t.
-
FerNandor
őstag
válasz
üzenetére
Én annyira nem vagyok oda a sajtokért, de nálunk a Praktiker parkolóban vannak hollandok (elvileg), akik árulnak nagyon sok féle sajtot. Meg talán a vásárcsarnokban is vannak ők. Az 1 éves gouda rettentő finom, egyszer valahogy rábukkantunk, párom sincs oda a sajtokért. Vannak benne kis ropogós fehér szemécsék is. Szuper ez a sajt. Mindkettőnknek nagyon ízlik. Mondjuk ritkán veszünk belőle.
-
arcsin
senior tag
válasz
üzenetére
Én az osztrák/szlovák sajtokkal már teljesen jól érzem magam

Trappistát nem is tudom, vagy 8 éve nem ettem. Vagyis 1x lángoson, de nem adott hozzá kifejezetten sokat. Most vett párom az aldiban ilyen sajtot a kraftosabbat ( most már fekete csomagolásos a kraftosabb) Hu besza behu volt.
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem is túl savas szokott lenni kovásszal, emelkedni meg alig emelkedik. Azért szoktam a végén élesztőt hozzákeverni, az elbontja a savakat. Elég esetleges, hogy milyen a mikroba összetétele a kovásznak, és szerintem ha nem eteti minden nap az ember és hűtőben tartja, akkor a pékélesztő kihal belőle, és nem termel elég széndioxidot a tejsav baci, ami benne marad. Én legalábbis csak ezzel tudom magyarázni, amiket tapasztaltam vele. Szóval én nem tudtam nélkülözni teljesen az élesztőt, mert csak heti 2x etettem amikor kenyeret sütöttem, és hűtőben tartottam. A klóros vízzel én nem tudom magyarázni, mert élesztővel eddig mindig sikerült klór ide vagy oda. Hőfoktól sem függ pont ezért. A gép felmelegíti olyanra, amin az élesztő simán megkel, a kovász meg csak fele vagy harmad olyan magasra emelkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Új, felbontott iGET Homeguard 1080p IP66 biztonsági térfigyelő kamera - Közel 2 év magyar gari!
- Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - Közel 2 év garival! -
- 2019 - BMW I3s 120Ah
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Páleszt is küldenék neki, de tuti fennakadna a vámon, főleg a zárjegy nélküli saját. A bolti pálesz meg nekem teljes mértékben ihatatlan.

Gondolom, finom volt.
Mr.Csizmás
krizmo_