- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#40553216 #4324 üzenetére
Nekem is túl savas szokott lenni kovásszal, emelkedni meg alig emelkedik. Azért szoktam a végén élesztőt hozzákeverni, az elbontja a savakat. Elég esetleges, hogy milyen a mikroba összetétele a kovásznak, és szerintem ha nem eteti minden nap az ember és hűtőben tartja, akkor a pékélesztő kihal belőle, és nem termel elég széndioxidot a tejsav baci, ami benne marad. Én legalábbis csak ezzel tudom magyarázni, amiket tapasztaltam vele. Szóval én nem tudtam nélkülözni teljesen az élesztőt, mert csak heti 2x etettem amikor kenyeret sütöttem, és hűtőben tartottam. A klóros vízzel én nem tudom magyarázni, mert élesztővel eddig mindig sikerült klór ide vagy oda. Hőfoktól sem függ pont ezért. A gép felmelegíti olyanra, amin az élesztő simán megkel, a kovász meg csak fele vagy harmad olyan magasra emelkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest