Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz freaghill #5978 üzenetére

    Nincs. Inkább pont az a gond, hogy az amúgy szárazra törölt húsok vákuumozásakor figyelni kell, mert egy idő után már a nedvességet szívja ki a húsból, ami ha felér a hegesztési vonalig, akkor nem tudja lezárni. Szóval eléggé erős, főleg a turbó fokozaton.

    Van sok lehetőség: sima fokozat-száraz alapanyag, sima fokozat-nedves alapanyag, turbó fokozat-száraz alapanyag (na ez minden levegőt kivesz) és turbó fokozat-nedves alapanyag. Mellette ott a lehetőség, hogy te is bármikor leállíthatod a menetet a seal gombbal.

    Anno amikor vettem ez volt a legajánlottabb ár-érték arányban. A nedves cuccoknak kicsit hosszabb zacsi kell és én belógatom a konyhafiókba a cuccot, úgy lassabban indul a szósz. :) Persze egy kamrás képet sosem fog megközelíteni se, de nem is 200k. Ez kb. 0,7 bar-t tud, a 40.000-res gépek kb. 0,8-at. Nem értek a fizikához, az mennyivel jobb (lehet olyan, mint a földrengés skála :) ).

Új hozzászólás Aktív témák