- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freaghill #5978 üzenetére
Nincs. Inkább pont az a gond, hogy az amúgy szárazra törölt húsok vákuumozásakor figyelni kell, mert egy idő után már a nedvességet szívja ki a húsból, ami ha felér a hegesztési vonalig, akkor nem tudja lezárni. Szóval eléggé erős, főleg a turbó fokozaton.
Van sok lehetőség: sima fokozat-száraz alapanyag, sima fokozat-nedves alapanyag, turbó fokozat-száraz alapanyag (na ez minden levegőt kivesz) és turbó fokozat-nedves alapanyag. Mellette ott a lehetőség, hogy te is bármikor leállíthatod a menetet a seal gombbal.
Anno amikor vettem ez volt a legajánlottabb ár-érték arányban. A nedves cuccoknak kicsit hosszabb zacsi kell és én belógatom a konyhafiókba a cuccot, úgy lassabban indul a szósz.
Persze egy kamrás képet sosem fog megközelíteni se, de nem is 200k. Ez kb. 0,7 bar-t tud, a 40.000-res gépek kb. 0,8-at. Nem értek a fizikához, az mennyivel jobb (lehet olyan, mint a földrengés skála
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest