Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
kifutó modell és ha jól tudom még most is elég drága. kamerája kétség kívül jó! majdnem olyan váltás lenne mintha g5-ről g4-re váltana.
*szerintem szegény Aryon már annyira össze lett zavarva, hogy lehet vesz magának majd valami 3310-est és mellé egy dslr-t. D
[ Szerkesztve ]
...
-
Aryon87
félisten
Vagyis ugyanott kotunk ki. Asszem lelovom magam inkabb
Drukkoljatok, hol hetfon legyen vmi reakcio az LG-nel, es a telenornal okosabb legyek a jo donteshez...
Na meg hogy a Telenor korrekt legyen.
Amugy igen, Mate8 baromi jo lenne.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
[ Módosította: BigBlackDog ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
korábbi hozzászólások szerkesztése?? Ilyet is lehet??
Hogyan?Galaxy S7
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Jack Oneill
veterán
[link]
Gondok a Pixel kamerajaval... -
ToniSoprano
addikt
Ez nagyon jó kép lett, a sötétebb részeken mintha kevésbé lenne zajos mint az 5X. Most nem értem a Pixelben és az 5X-ben ugyanaz a kamera van?
(#54931) Aryon87: Szerintem a Honor 8 sem lő rossz képeket, optikai képstabilizátor az 5X-ben sincs, mégis jó képeket lő éjszaka, A dupla kamera pont éjszaka segít be hogy két képből rakja össze a képet. Állítólag a P9-ben Leica lencsék vannak, bár lehet csak a a felirat van rajta, nekem a Honor 8 jobban tetszik külsőre de ez ízlés dolog.
Egyébként mennyi az árkülönbözet a Honor 8 és P9 között?
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #54966 üzenetére
Pixelben elvileg az 5X szenzorának egy továbbfejlesztett változata dolgozik.
Hogy mennyire más, az sehol se derül ki, csak annyit lehet tudni, hogy a Nexusokban IMX377 nevű szenzor található, míg a Pixelekben IMX378...De a specifikációk ugyanazok.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dr. 444Hertz #54967 üzenetére
Az hogy specifikáció ugyanaz önmagában nem jelent semmit az egyik legfontosabb tényező pl. a szenzor minősége, emellett a lencsék minősége, és persze emllett a szoftver sem mindegy lásd Sony, bár gondolom az ugyanaz az 5x-ben és Pixelben is. Mondjuk jó lenne tudni miben változtattak.
-
törölt tag
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #54969 üzenetére
Igen, csak a probléma az, hogy sehol nem írják, hogy mi a különbség a két generáció szenzora között, ráadásul a Sony hivatalos listáján nem szerepel a 378..
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
India
aktív tag
válasz kengyel #54974 üzenetére
Igen en is olvastam , hogy ezen felul is kamera update jon, friss telefon jonnek majd az updatek az biztos sokkal jobb lez bar nekem tokeletes minden a kamera meg a rendszer is nagyon gyors .
Egyetertek mondtam en nektek jobb a kamera nem placebo
Csinalok ma este par kepet
Uzemidore panaszom nem lehet , Nexus 6p sokkal gyorsabbam merult biztos a 810 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
gaben1000
tag
válasz ShadowLac #54959 üzenetére
Isten őrizz, hogy valakit leszóljak, de ilyenkor bizonytalanodom el mindig.
Telefont akarok venni, hogy végre csak egy kütyüt kelljen cipelnem, ha fotózni akarok, utálok egyszerre telót meg digitális fényképezőt is cipelni magammal.
De látva ezeket a képeket, a 6 éves 30 ezer Forintos digitális fényképezőm szebb képeket csinál. Pláne az S5-ös képed, az szerintem értékelhetetlen.
És akkor én még csak nem is S7 árkategóriában gondolkodom. -
Burt1793
veterán
válasz gaben1000 #54978 üzenetére
Dehogy nincsenek. Én S7-tel, sony tükörreflexessel, sony kompakttal szoktam fotózni mostanában. Természetesen teljesítménytúrákra, nagyobb kerekezésekre nem viszek fényképezőt, csak mobilt, elég jó képeket csinál a telefon. Keress vissza itt, a legtöbb LG G4-es, nexus5x-es kép megállja a helyét. Ilyen sötétben, szobában, mesterséges fénynél egy komoly fényképezővel is szenved az ember egy normálisnak mondható képért.
Persze jóval jobb képeket csinál az említett két fényképező, de a telefon képei is használhatóak ma már. Ahogy ma már egy Golf is csendes, megbízható autó úgy, mint egy E merci, mégis van egy nagyobb szorzó az áruk között.[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz gaben1000 #54978 üzenetére
Mondjuk nem tudom milyen fényképeződ van, nekem kb 5-6 éves belépőszintű Canon Powershot, az este, sötét környezetben baromi zajos képeket csinál kb. mint az S5. Mondjuk ott nagy előny a vaku és az optikai zoom, amit a fényképezők nem tudnak. Egyébként kültéren G4 jobb képeket csinál szinte minden körülmény között, persze a beltérben a Vaku nagy előny azért a fényképezőnek.
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #54966 üzenetére
Este ritkan csinalok automatan kepet, ha tehetem, inkabb allvanyt hasznalok. De ha az OIS ennyit segit, akkor inkabb a P9. Honor 8 az +1gb ram, es a design amivel jobb. Elmegyek ma MM-be, megnezem oket.
Amugy csak 10ezerrel dragabb a P9 abban a csomagban amit majd ertekegyeztetesbe vesznek.
Meg semmi hir a G5 felol.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bozek
nagyúr
válasz Jack Oneill #54964 üzenetére
Ez a probléma, ha folyamatosan egyre kisebb helyre akarják betuszkolni az alkatrészeket. Hasonlóval találkoztam valamelyik Sony esetében. Bár ott videófelvételnél volt probléma a bekapcsolt 4G.
(#54985) MikulasB: Esetleg a szzürkeimportos, bolti garanciás...
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Lumia 640-el készült fényképeket DM előhívójában hívatnánk elő, de nem tudom melyik méretet válasszam.
Kérlek segítsetek melyiket érdemes:
Itt hívatnánkF.K.T.
-
deny330
aktív tag
válasz Aryon87 #54992 üzenetére
P9 volt a kezemben meg egyik héten haver új Honor 7-ét fogtam meg. Nem tudom mennyivel lehet különb a 8-as, de nekem a P9 nem jött be. A raw meg nem tudom mennyit számíthat, én bíznék abban, hogy a Honor később ezt megkapja egy frissítéssel. És egyetértek abban, hogy a frissítés viszont nem fog +1gb ramot hozni a P9-be. Btw szerintem ne kamera alapján vegyél telefont. Inkább nézd meg, melyiknek jobb a SoT ideje, gyorsaság, rendszer, stb.. Én se poénból vettem G4-et.
-
deny330
aktív tag
válasz Aryon87 #54992 üzenetére
P9 volt a kezemben meg egyik héten haver új Honor 7-ét fogtam meg. Nem tudom mennyivel lehet különb a 8-as, de nekem a P9 nem jött be (a honor 7-hez képest, de persze ez is szubjektív). A raw meg nem tudom mennyit számíthat, én bíznék abban, hogy a Honor később ezt megkapja egy frissítéssel. És egyetértek abban, hogy a frissítés viszont nem fog +1gb ramot hozni a P9-be. Btw szerintem ne kamera alapján vegyél telefont. Inkább nézd meg, melyiknek jobb a SoT ideje, gyorsaság, rendszer, stb.. Én se poénból vettem G4-et.
Szerk: Nem értem, miért csinálja ezt Chrome böngészőből, hogy 2 hozzászólást ír, mikor csak szerkesztésre nyomok.. Ne haragudjatok, átváltok véglegesen Operára, nem akartam spammelni.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz deny330 #54994 üzenetére
Nálam a RAW nem számít, nem használtam soha, nem is értek ahhoz.
Megyék, megcsekkolom a H8-at.
Aztán lehet eldurran az agyam, és S7e lesz a vége...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Amit láttam flickr-en a két telefon által, meggyőzőek voltak. nagyon komoly képeket raknak fel, a P9-el azért több kép is van.
Csak kérdés ez átlaguserként mennyire valósulna meg?
A H8 javára a +1GB ram íródik + az az ütős kék színAmúgy ezek is meggyőzőek, nem rosszabbak sztem az S7e képeinél..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Háztartási gépek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest