Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Még nem fedeztem fel a G4 manuális képességeit, az auto móddal bőven elvagyok, de azért izgatja a fantáziámat, hogy mit is tud valójában, elvégre nem viccből kapott kamerára díjat tavaly..
Iso 1000, záridő 1/4
kép - DirektUgyanaz automatával:
kép - DirektLetámasztottam kézzel az ablakpárkányra, úgy lőttem. Tényleg nem tapasztaltam még ki melyik funkció mi és hogy, ezt vegyétek figyelembe
Direkt linkek lemaradtak.
[ Módosította: BigBlackDog ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #46042 üzenetére
Valahol olvastam egy alternativ, puritan megoldast, es nem hulyeseg wc papir guriga. Igaz fostam hogy nehogy leessen az elso ememeltrol a telo, de csak sikerult:
Iso 50, 30s zarido:
kep - DirektUgyanez 15s zaridovel:
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nyáron majd lesz alkalmam gyakorolgatni, addigra beszerzek egy kis 3 lábút, párom úgyis szeret akár századjára is csavarogni a belvárosban, na akkor majd csinálok pár jó képet
-
-
Aryon87
félisten
Tavaly augusztusi panorama
Marosvasarhely
[link] - DirektAutomata:
Medve-to, Szovata
[link] - DirektLegközelebb tegyél direkt linket (is) a képekhez (ráadásul elég kicsi a felbontásuk is)! Milyen telefonnal készültek?
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #46069 üzenetére
besz@rás, nagyon jó képek lettek.
a vonatos az nagyon tetszik, mintha a levegőben repülneÉs jól tippeltem volna a lakóhelyet illetően, sztem voltam is arrafelé, csak valamiért Dunaharasztira emlékeztem (anno Taksonyban laktunk, és ott fejeztem be a 8. osztályt is 2002-ben.. költözés miatt kellett otthagyni a Leányfalusit, fél év kellett volna csak...)
Mellesleg tetszik az ottani építési technika, szívesen laknék olyan kertes övezetben. Csak hát vidék az vidék...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Hideg éjszaka. 15s/50iso (LG G4)
kep - DirektMinden vágyam egy olyan helyen fotózni, ahol a városi fények nincsenek jelen, és a tiszta csillagos égbolt látható legyen.
2008-ban voltam Erdélyben egy kis faluban, az a látvány elragadott, amit akkor láttam éjjel... Na azt akarom megörökíteni egyszer...
Direkt link itt is lemaradt...
-
Aryon87
félisten
válasz Zolom89 #46076 üzenetére
Kivalo telefon, kozepkategoriabol jottem fel vele.
Hard userkent nem tudtam meg megfogni.
Nem valtanam le semmire mar csak a rablanc miatt is.
(Huawei mate 8, xiaomi rn2/3, lg v10, mi5, honor 5x amikkel szemezgetnek)Econ, gyonyoru kepek. Segesvaron nem jartam.
Lugosi, koszi, tenyleg olyan lett
Bigblackdog, sorry, nem tudok direkt linkesiteni telorol, mert a kepfeltolto oldalak, amiket hasznalok azoknak nagy a kepmeret, kephost meg nem mindig mukodik nalam
Flickr-t nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz BigBlackDog #46088 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Csak ugy kezbol love:
Iso 50, 1/1000Max zoommal
Iso 50,1/6000Türelmes vagyok és akkor negyedszerre is leírom; direkt link ismét lemaradt, legközelebb kérlek ne felejtsd el!
-
Aryon87
félisten
Múltkor el is felejtettem megosztani ezt, szerintem tök jól sikerült.
Itt próbálkoztam azt hiszem elsőnek a manual móddal, még az éjszakai képek előtt amiket múltkor betettem.ISO 50, 1/24 záridő állvány nélkül.
Budai várNa jó, nem megy nekem a direkt linkesdi a driveból telóról, feltöltöm azt jónapot.
Ez most gépről lett feltöltve. Majd gyakorlom a témát-LG G4-
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz janaman01 #46197 üzenetére
Hát ezen a "ceruztartón" jót nevettem Gondolom a a kutyi meg se moccant az akció alatt
Gergő, a wcpapír gurigás állvány nem hülyeség én is őrzöm még a múltkori alkotásomat, persze egy budai várat vagy parlamentet nem azzal fogom fotózni
-
Aryon87
félisten
Csak úgy, mert olyan szép volt a virágzó fa
Automata mod. Lg G4Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Tudom unalmas a virag tema, de jelenleg mas alany nem volt alkalmas a manualis fotozasra.
-
Aryon87
félisten
Kephost osszesz@rta magat, vagy engem utal, de nem mindig tolti fel amit akarok
Ezt kernem direkt linkbe atalakitani, drivebol nem tudom hiaba az osszefoglalo..
Amugy tudom, aranyszabaly, hogy nem allitva csinalunk kepet, de sztem ez baromi jo lett: kep - DirektLG G4, iso 50, 30sec
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #46308 üzenetére
Koszonom az oktatast Multkor igy csinaltam, persze hogy nem lett semmi a kepbol
Kephost lenne a legjobb, de annak mikor milyen kedve van.
A 2 kepbol egyet feltett, es pont ezt nem tette fel.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ha mar kutyas tema:
kep - Direkt (bal oldali 4 lesz ket het mulva, jobb oldali 6 lesz juniusban )
G4 automata[ Módosította: BigBlackDog ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz BigBlackDog #46408 üzenetére
Me' balf.sz vagyok
Quqesz leirta, de az istennek se fogom fel..Az ok hogy kimasolom a sokbetus reszt. Azt beillesztem valahova es utana irok valamit. Ennyit fogtam fel gepen konnyebb lenne.
Kephost megint internal server errorral ledob, kepkezelo a meret miatt nem tolti fel, ahogy a kepfeltoltes sem...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Duna margit-hídról
margit sziget - szobor
nagy fa
magnólia-fa
magnólia-virág 1
magnólia-virág 2
ibolya
gyümifa-virág
gólyapár
gólya zoomolt
paci - zoomolt
parlament
parlament zoomolt
látkép
árvácska
Mátyás kútja - budai várLG G4
ISO 50 és 100, záridő pedig 1/250, 1/500 és 1/1000 amikkel játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #46417 üzenetére
panoráma - parlament - korábbi képem direktben.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #31733248 #46426 üzenetére
Elso normalis manualis fotozasom, persze kezbol, mert nincs meg allvanyom. Ahhoz kepest azert jo kepek lettek szerintem.
Nem szokasom kinagyitva nezni a fotokat, igy nem tudom mennyire zajosak, de nem is izgat
Egyik kepem pl a pc hatterkepe lettViszont a Redmi Note 2 kepei is fantasztikusak, pedig ugy tudtam a kameraja nem kiemelkedo, nem mintha szamitana nekem. Nyaron lesz majd olyanom is, kivancsi vagyok ra.
-
Aryon87
félisten
válasz #31733248 #46435 üzenetére
Igen, korábban is csináltam már képeket, persze G4 még sehol nem volt, a Sony Sp meg nem épp a legobb fotós masina volt
Így elsőre azért elégedett vagyok, lesz még alkalmam fotózgatni, addigra meg remélhetőleg az állványom is meglesz, na meg több gyakorlat is a manuális beállításokhoz
-
Aryon87
félisten
válasz #31733248 #46438 üzenetére
Sajna nincs fenykepezom, igy marad ez
De kulon idovonalam van a fotokat illetoen ugy 2006-2008-tol
Akkoriban meg igencsak verszegeny, pixeles fotoim vannak 1-2 pillanatrol.
Eleg csak egy Sony Ericcson W300i-t emlegetnem... Vagy egy K300i..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hat nah. Kep helyett 403-as errort dobott a kepembe.
Nem tudtam hogy a kepek ugymond zarolva lettek w333 altal. Aztan neztem meg a mappatXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz BalanceR #46545 üzenetére
Jóóó képek. Nem semmi azért az RN2-től, tetszik a színvilága + a témák is.
(múltkor megint meglestem/tapiztam a westendben, tuti lesz a nyáron )[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz BigBlackDog #46575 üzenetére
Sorry, elfelejtettem atallitani direkt linkre. Igy is orultem hogy a kephost ezuttal nem szopatott meg.
-
Aryon87
félisten
Szerk:
Econ, mert szerencsetlenkedek ezzel az istenverte direkt linkesitessel. Sikerult...LG G4
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Attiba #46660 üzenetére
Tudom, nálam is sokszor baxakodik. Egyik nap felnyomja a képeket, másik nap nem. Vagy van hogy egyiket feltolja, másikat már nem..
Driveból meg sokkal körülményesebb direkt linkesíteni :/
kepfeltoltes.hu nem jó, mert méretkorlátos, a kepkezelo.hu meg lassúcska, de az még alternatíva lehet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Vasárnap baráti összeröffenés volt, csináltam pár képet (nem a partiról)
Nem a legtökéletesebb képek, nagyon kéne már az az állvány. Különböző manuális módokkal van, sajna már nem tudom megnézni, melyik milyen beállítással lett, mivel a második 32GB-os SD kártyám is megdöglött...
Kavicsos út
A birtok kispatakja
kistraktor a naplementében
Kistraktor 1
Kistraktor 2
Kistraktor oldalról
Naplemente1
Távolba meredve
Tó 1
Tó 2 kicsit csálén
Naplemente 2
Virágos
Tó 3
Fűcsomó
Farönk maradványLG G4
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz BalanceR #46696 üzenetére
Meg mindig lenyugoz a telod fotos kepessege. Nem gondoltam volna sose hogy ilyen jo kepeket csinal. Viszket mar a tenyerem erte nagyon....
A golya nekem is megvan, korabbrolRizso (jo korabbi hszre): allvany kellene, akkor sztem jobbak lennenek. Lassan megjon az is, utana probalkozom azzal is.
Nem vagyok egy fotos nahViszont nekem is feltunt, hogy a parlamentes kepekhez kepest ezek mintha rosszabbak lennenek... Csak tudnam miert, ennyire bena azert nem lehetek sebaj, amig nincs belenagyitas, addig jo kepek
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Akár BalanceR akár a mobil, a képek valami eszméletlen jók. merem állítani, hogy jobban tetszik mint a saját képeim
Mellesleg megjött az állványom, egész kis pofás cucc 500Ft-ért
Még arra is tudom használni, hogy a tabletet kitámasszam a lábain pl filmnézéshez.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
tombhaz kiskertje
Auto modLG G4
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #31733248 #46872 üzenetére
Vannak akik nagyon jo kepeket csinalnak a G4-el, irigykedm is rajtuk, de gondolom ott a fotozasi tapasztalat is joval magasabb. Mindig is auto modban fotoztam.
Allvanyom mar van, csak mostanaban nincs idom kiserletezgetni, gyakorlatozni vele.A kepet csak siman lottem. Zsebbol ki, kameta indit es katt
-
Aryon87
félisten
Kukk pár kép máról, szokásos amatőr módon, kézből... :
LG G4
két ugyanolnyan kép:
virág - auto
virág - manual (1/500, iso50) -> sztem ez jobb lett
szívárvány - manual (1/500, iso50)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest