Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55748 üzenetére
Murphy torvenyeXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Drakmusz
addikt
Kár érte!Remélem lesz még ilyen ködös időszak!!😁
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
titán
A hidegben nem csak a p..söd fagyott össze, hanem a lítium aksi is. Nem bírják a hideget.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
maximilian4
addikt
válasz balazs1022 #55744 üzenetére
El voltam innen tűnve, meg úgy ámblokk a fórumról is. Fejemre szakadtak a gondok az elmúlt 1 évben sajna.
Látom még mindig kitartottál az oppo mellett, nem semmi. Sajna tőlem távozott az r5s. Kellett a pénz. Összehozhatjuk, jó ötlet.Maxi
-
*RLaci*
addikt
Nem tudjátok hová tűnhettek a képeim?
-
Arcképgyáros
válasz schawo #55753 üzenetére
Lehetséges... Pedig a telefon szokott annyira melegedni fotózás közben, hogy ne okozzon neki gondot a hideg
Legközelebb csinálok neki valami fagyálló felszerelést.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
DaWehun
tag
válasz Dr. 444Hertz #55757 üzenetére
én múltkor amikor a ködös, zúzmarás képeket csináltam ugyan így jártam mint te, csak mondjuk nálam ez úgy jelentkezett, hogy 30%-ról 15%-ra ugrott le pillanatok alatt. Honor8-nál aminek a dupla kamerája termeli a hőt mint valami radiátor. és mégis...
...
-
Arcképgyáros
válasz DaWehun #55758 üzenetére
A Z3C-m sose csinált ilyet, ezért volt meglepő.
(Igaz, neki li-poli akksija volt, de nem tudom, hogy változtat-e a lényegen...)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #55759 üzenetére
Sztem valami más van háttérben, mert nekem is a G5 ma úgy merült mint a titanic.. Most is csak esnek a százalékok, pedig most pihen.. 3 óra alatt durván 40% elszállt..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #55761 üzenetére
Meg a zarkepernyo mozgokepe is le van cserelve a fokepernyo hatterere, ami jelen esetben full fekete..
Nincs beragadva semmi, mar ujra is inditottam kora este (kb 7kor)
60% es kozel 6 oraja vettem le a toltorol. 2 ora SOT van benne..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
válasz Dr. 444Hertz #55750 üzenetére
Zabal rendesen az 1 collos szenzor, cserebe viszont eszmeletlen kepeket keszitesz vele
-
Arcképgyáros
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #55720 üzenetére
Erre valaki? Nyilvan az esti kepekre gondolok. Bar automatika is eleg jol megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
S7 Edge: Williams
-
maximilian4
addikt
válasz Jack Oneill #55767 üzenetére
Én a tapis fókuszt használom. Ahova tapizok a képernyőn oda fókuszál. Manuált csak a makro képekhez használom. A baj az, hogy most ennél az estinél ennek ellenére sem oda fókuszált és nem lett az igazi, szóval én sem nagyon tudok segíteni. Valamint a másik probléma, hogy ahova fókuszál oda állítja a fénymérést, ami legtöbb esetben hitvány. Tehát én is valami külső app után kutatok, ami jobb mint a gyári. A manual camera-val szemezek nagyon. Az oppo kamera app-jában az volt a legjobb, hogy beállítottad a fókuszt, lockoltad, utána a fényméréssel szabadon buherálhattál anélkül hogy a fókusz elállítódott volna.
Maxi
-
törölt tag
Érdekes lett...mondjuk a fényviszonyok is. S7e auto.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maximilian4 #55769 üzenetére
Pro módban AE Lock, aztán a fókuszt te magad beállítod. Ez is egy lehetőség. Legalábbis S7 edge-nél.
-
w333
félisten
válasz maximilian4 #55773 üzenetére
Hosszan nyomod a kijelzőt = AE Lock
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
válasz maximilian4 #55773 üzenetére
Sőt, így is lehet...
[link] -
maximilian4
addikt
válasz Jack Oneill #55775 üzenetére
Alapesetben oda állítja a fénymérést ahova fókuszálsz. Ez viszont nem biztos hogy a te képedhez megfelel. Így meg beállítod a fénymérést, belockolod és utána anélkül fókuszálhatsz, hogy ahhoz a ponthoz állítaná a fénymérést. Ha érdelel a fénymérés jelentőssége, akkor olvass utána.
Maxi
-
törölt tag
Nyomtatni akarok a fotóimból egy sorozatot. Milyen képkivágást alkalmazzak a normál nyomtatott fotó méretéhez? 4:3 vagy 6:4 esetleg 10:8?
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #55775 üzenetére
Leírni hosszadalmas lenne, próbálgasd és hidd el hamar rájössz. A tapasztalat többet ér minden leìrásnál!
-
Attiba
tag
Aki a Manula Camera alkalmazást használja, az hogy tudja kimenteni a RAW file-t a telefonból?
Honor 8-nál felkínálja azt az opciót, hogy JPEG+RAW-ban mentse a képeket, de a DCIM mappában csak a JPEG-et találom.
Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
-
Tybike81
őstag
Köszi mindenkinek
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
korcsillio
addikt
Honor 7
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz korcsillio #55795 üzenetére
Nem megnyílik a kép ha ráklikkelek, hanem letöltődik
-
ToniSoprano
addikt
válasz SybenX #55785 üzenetére
Nagyon hangulatos képek, a naplementésen nagyon jók a színek.
Karácsonyi vásár pár kép:
Fenyővásár
Koripálya
Bazilika I.
Bazilika II.
Rénszarvasok
Vasútmodellgömb I
Vasútmodellgömb II.
Macskák
fények
Kürtös
Díszes fa I.
Díszes fa II.
Karácsonyfa
Váci utca
LG G4[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest