Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Hoztam nektek pár képet! Nem lettek a legjobbak, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szóval csak őszintén!
Köszönettel Martin!
Huawei P30, Dell E7440
-
irgum
addikt
Eddig csak szép volt a paprikánk,ahogy látjátok most gusztusos is lett. Tettünk a bablevesbe, de kurv@ erős lett! Úgy látszik nem lehet elég keveset tenni, hogy a hideg szobába ne kezdjünk izzadni.
iPhone 5s
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Azt hallottam, hogy az erős paprika jó az orrdugulás ellen. Ezt meg tudom erősíteni, de ajánlani mégse tudom, mert izzadás és fejtető viszketés a mellékhatása.
vaku nélkül még csábítóbban néz ki
iPhone 5S
-
jampop
tag
Mai fotók a kertben
gomba, pitypang, virág stb.Erőt vettem magamon, és nem szerkesztettem
Eszköz az aláírásban szerepel.
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
B1T3
addikt
válasz jampop #29006 üzenetére
De ha lehetséges (márpedig az, mert leírtad, hogy az eszköz az aláírásban szerepel, így nem spóroltál erőfeszítést), a hozzászólásban tüntesd fel, mert az aláírás csak addig ér valamit, míg frissen közzéteszed a fotót. Ha valaki később vissza akarja keresni a P6-tal készített képeket, egyrészt azért nem tudja, mert az aláírásokban nem keres a fórummotor (logikátlan is lenne), másrészt ha új készüléked lesz majd, le fogod cserélni, és így még félrevezető is lehet.
Nekem az első és az utolsó kép tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
az itthoni gyűjteményem [link]
Samsung Galaxy S3 LTE
-
toto0569
addikt
[link]sajnos a tecső sokat rontott rajta minőségben...
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz toto0569 #29011 üzenetére
Hiányzott egy kettőspont a linkből.
Szerk.: tárgytalan, javítottad.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz Quasi_modo #29016 üzenetére
Nevéből és a színéből nekem is az jön át, hogy erősebb.
Gondolom valami jó termőföldről származik, ami meg lett átkozva és ezért különösen erős paprika terem rajta. -
GPSzepi
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már .thumbdata3—1967290299 fájlal? Ez a bélyegképek mellett a /storage/sdcard/DCIM/.thumnails úton található meg. 1giga helyet foglal nekem. Ha törlöm újra generálódik a fényképező vagy a képgaléria indításakor. A neten talált megoldások egyike sem hozott tartós 1-2 óránál hosszabb megoldást. De a hiánya nem észrevehető a működésben. Tehát nem lenne rá szűkség a zavartalan működéshez. A belső sd-én nem tárolok fotókat és videókat sem. És ami a legszebb, hogy fotózáskor mindig gyarapodik pár megával a tartalma. Ha törlőm a fotókat nem csökken a mérete. Kb 400 db 2Mb-os képet (kb 800 Mb) és 7-800Mb videót töröltem már. Belső sd formázás után külső sd kártya nélkül is újra generálja magát. A SGS Advance (JB) saját fájlkezelője nem látja (rejtett fájl) csak a TC vagy valami más okosabb fájlkezelőn jelenik meg.
Valaki tud rá megoldást? Láttatok már ilyet? Ismertek valami értelmes törlő, tisztító alkalmazást?
Előre is köszi!
SGS Advance, JB-CC8.6-Fmod140101
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Quasi_modo #29016 üzenetére
aham, 4x erősebb az erős Pistánál, finom nagyon
-
Wa2x_
veterán
Aki szeretne részt venni a következő fotós játékban, az szavazhat a témákra ITT!
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
PanzerSajt
csendes tag
Itt van néhány kép iPhone 5-el készítve:
-
Wa2x_
veterán
-
PS7A
tag
Csendes, esős este: G2, 16:9, éjszakai mód
A zajszűrés dolgozik rendesen... -
Kasya
nagyúr
válasz Red Bull fan #29033 üzenetére
Az egy granatalma? Eleg gusztustalan lett
-
BigBlackDog
veterán
-
unyadavid
senior tag
válasz BigBlackDog #29039 üzenetére
Köszönöm, igaz ennyiért (28e) tényleg nem rossz, meg pl. Adobe Lightroom-al sokat lehetne még javítani ezeken a képeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest